Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 merhabalar, 1 aylığına rapidshare denemek istiyorum. ödeme paypal ile yapılabiliyor sanırım? asıl sorularım; 1- download kurallarında bir takım değişiklikler söz konusu idi. son durum nedir rapid dl kurallarında? günlük kota mı veriyor yoksa aylık belli bir limitin var, istediğin zaman sömürebiliyorsun? 2- rapid'de diyelim 30 partlı bir dosya indiricem. ben bunu gece ayarlayım, ertesi akşam eve geldiğimde işimden o sıra ile indirmiş olsun. yani 30 part'ı sıraya sokup dl eden bir program var mıdır? nasıl kullanırız, ayarlarız? 3- rapid'de sağlam dosyaları nasıl buluruz? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 1. Günlük 2.66GB download kotası. Geceleri saat 03 - 11 arası (TR saati) ile download ettiğinin sadece 10% kotaya yansıyor. Toplam 15GB'a kadar kota biriktirebiliyorsun. Ekstra download yapmak istersen, TrafficShare alıyorsun veya Rapid puanlarını harcıyorsun. 2. Flashget, her türlü download isteğine çözüm sunar. Sıra ile download, schedule, vs. 3. www.warez-bb.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 03-11 olayi efsaneymis. bu gece deneyeyim ben onu. 150 gb indirebilmem lazim mantiken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 oha 03-11 arası dl olayı über olmuş, tam benlik. direkt çökeyim rapide. :) Sağol Gangren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 aynen ben de onu duyar duymaz çöktüm dün =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bu rapid puanı neye yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Hesap açtırmaya, hesap süresi uzatmaya, hediye almaya veya ekstra download kotasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Ya ben warez de felaket bir şekilde müzik bulamama sorunu yaşıyorum daha güzel bir site bilen birisi varsa bir yardımcı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bende diyorum cek cek niye bitmiyor bu limit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Gangren said: Hesap açtırmaya, hesap süresi uzatmaya, hediye almaya veya ekstra download kotasına. 2000 var bende nasıl uzatacam hesabı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 @sesu htpp://rapidshare-search-engine.com su da faydalı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben bişeyi merak edıyorum. bu bazı arkadaşlar var yok kral torrent tracker falan filan. bu arkadaşalr ne indiriyo ki minixxx tarzındaki trackerlar işlerine yaramıyo ? bilmediğimiz indirilesi şeyler varda bizemi söylemiyonuz :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 cevab vermeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Buyse said: Gangren said: Hesap açtırmaya, hesap süresi uzatmaya, hediye almaya veya ekstra download kotasına. 2000 var bende nasıl uzatacam hesabı falan Hesap uzatmak veya yeni hesap açmak için 10.000 lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 dasaaa said: cevab vermeyin! ühü ya nolur ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Fransuxa said: ben bişeyi merak edıyorum. bu bazı arkadaşlar var yok kral torrent tracker falan filan. bu arkadaşalr ne indiriyo ki minixxx tarzındaki trackerlar işlerine yaramıyo ? bilmediğimiz indirilesi şeyler varda bizemi söylemiyonuz :'( mininova da bulunmayan sey baska trackerda bulunuyo diye degil. mininova gibi sitelerde insnalarin upload derdi olmadigi icin indiren kapatip gidiyo. o yuzden 10 kisi upload ederken 1000 kisi cekmeye calisiyo. bu da dogal olarak download hizini esek gibi yavaslatiyo. en iyi torrent tracker geyiginde private tracker onemlidir. private trackerlarda indirdigin kadarin en az yarisi kadar upload etmezsen sutlarlar adami. o yuzden insanlar seve seve uplaod eder ve sende bandwithini son damlasina kadar download edebilirsin. budur diger uber trackerlarin olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 +Rapidden farkı olarak para ödemiyorsun.Biraz daha zahmetli doğru,ama bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sesu said: Ya ben warez de felaket bir şekilde müzik bulamama sorunu yaşıyorum daha güzel bir site bilen birisi varsa bir yardımcı olur mu? http://www.playlist.com/ http://www.iwantmuzik.com/ http://www.mp3raid.com/ http://skreemr.com/ indirmeden önce de istersen dinleyebiliyorsun, baba sitelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Fortuna said: +Rapidden farkı olarak para ödemiyorsun.Biraz daha zahmetli doğru,ama bedava. zahmeti falan yok senede bir kez 25$ a bi seedbox tutuyosunuz bir aylik. seedbox ile 500~ gb upload yapip yolunuza devam ediyosunuz. ben seedbox yaptigimdan beri upload yapmiyorum hic bi torrente. tek torrentlerde ratiolarim hep 0.100 falan. ama global ratiom 1.48 su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kota günlük değil 5 günlük, 5 günlük kotanı 1 günde de tüketebilirsin istersen :) yada 5 güne yayada bilirsin sana kalmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 2.66GB günlük kota, haftalık değil. Biriktirebiliyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ya zaten şu gece %10 olayı happy hours geldiğinden beri bitmio kota felan *kontrol eder* aha al 12633mb kalmış benim :p bugün indirmem lazım 1-2 bişi eheh bu arada rapid point şeyside 150 puana 1gb vermesi lazım yani 2000 point varsa 13gb felan eder istediğin zaman harcayabileceğin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Happy Hours muhabbeti hakkaten harika geldi. Her gece 3GB civarı çekebiliyorum 1Mbit ile, ertesi güne mutlaka 1.5GB falan aktarılıyor. Bütün hafta içi biriken kotayla da haftasonu gündüz indiriyorsun, gg :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 arkadaşlar günlük kota olayı yok rapidde, 5 günlük toplam 15GB gibi bir kota var, isterseniz onun hepsini 1 günde de kullanabilirsiniz. 2.5 yıldır premium rapid kullanıyorum, günde 5-6 GB indirdiğim oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 La havle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar