Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Live-action EBANGERIYON? /golfclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hiroshi olmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 evet hakikaten gendo ikari tam olmuş, geri kalanı ise live action neden yapılmaması lazım sorusunun yaşayan cevapları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 haber linki veriniz kolpa live action haberleri artınca referans vermeye gayret edin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Hayır, yapmasınlar bunu, TRT'deki Asya dizileri gibi birşey olur bu tipler oynarsa. Ki film olmamalı öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 1 nisanın uzatılmıs halidir ya değildir yani olmamalı ayıp ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hiç izlemedim ama resimlerden yola çıkarak söyleyebileceğim karakterler ile alakasının hiç olmadığı :). hiroshi biraz benzemiş sadece o kadar. hayranları için üzüldüm. edit : sarışın karakterlere esmer nedir ya? inşallah filmide öyle yapmazlar belki yapma sarışın olurlar :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 rei ve shinji baya benzemişte... ikari gendo aynısı lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 kızlar güzelmiş... ne zaman çıkacakmış ki bu film, imdb'de göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 zaten hollywood versiyonu çıkmıycakmıydı bunun. ha bu arada hiroshi abe yi tuttum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Anime Gen Tr forumu kapanmadan önce duyurulan bir Evangelion filmi olduğu -teorik olarak da olsa- doğru ve -bana göre- ya CG ağırlıklı yada kapalı mekan çekimi ağırlıklı bir filmden ikisinden biri olarak belki de çoktan bitti ama ben artık GAINAX'ın milleti yıllar önceki birkaç artworkle troll'lediğini düşünmeye başladım. Zira neredeyse 5 yıldan çok daha uzun süredir ne oyuncu ismi ne de uluslararası dağıtımcı ismi belirttiler info olarak. Sadece forumlarda ortaya çıkmış birkaç artwork, o kadar. Onların da fake olduklarından ağır şekilde şüpheleniyorum. Açıkçası eğer proje baştan bir "şaka" yada "yüzyılın en büyük troll'lemesi" çıkmayacaksa bile bunu 2012 / 2013'den önce anlayamayacağız. ( bkz imdb / ann : untitled evangelion project ) Bu yazdıklarımın aksini yada farklısını yazan varsa bilin ki 4chan bebelerinin zırvalamasıdır. Zira 2003 sonundan beri bu yukarıdakilerden bir satır fazlasını konuşabileceğimiz bir bilgi çıkmadı ve uzun süre de çıkmayacağa benzemekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 haberi yanlış okumadıysam eğer anladığım kadarı ile zaten yıldönümü hedesine bir şey yapılacak ve insanların oylama ile seçtikleri oyuncular bunlar. Yani film - dizi projesi değil 20-30 dk'lık bir "ah yapsaydık ne güzel olurdu" tarzı bi şey bu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar