Rock Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Boci said: Sleeper said: sakin ama eglenceli bir online hayat planlıyorum :P Yok öyle bişi... Katılıyorum. Nebula'da lag ve dialup bağlantıyla oynarken bile daha eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kruh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Walla yaklasık 1 aydır oynamıyorum wow'u ama accountuda kapamadım.Guildteki arkadaşlarda ısrarla guildten atmamışlar :S diğer arkadaşların dediği gibi freeOnline Mophların hepsini + trial account veren tüm online morphların hepsini oynadım :S fakat büyük bir laf vardır " Tilkinin dönüp geleceği yer yine Kürkçü dükkanıdır" diye şuan aynı o durumdayım. Anime + dizi + film +manga felan herşeyle zaman geçirmeyi deniyorum ama yinede büyük bir boşluk var.Ayriyetten wow'dan iyi oyun olmadığı için sanırım oyunda raid felan yapmam ama yinede oynarım diye düşünüyorum. Diablo 3 çıksa süper olacak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Rock said: Boci said: Sleeper said: sakin ama eglenceli bir online hayat planlıyorum :P Yok öyle bişi... Katılıyorum. Nebula'da lag ve dialup bağlantıyla oynarken bile daha eğlenceliydi. speed injection olmadan iyiydi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Oyunu bırakmamın nedenlerinden biriydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 starcraft 2 deilde normal starcraft için bıraktım bi kaç ay önce heahasdha keyifle battlenet'de 1v1 oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 arkadaşlarım bırakırsa ben de bırakırım. irl arkadaşla oynamayıp geyik yapmadım mı sıkılıyorum ben wowdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 girls come and go; epics bind on pickup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ben zaten 3 kere bırkatım hala oynuyorum, ama diablo gelince son kez bırakırım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Diablo ile kıyaslamak yanlış gibime geliyor WoWu. Biri sonu olan the end yazan bir oyun degil ni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 diablo'yu multiplayer oynuyorsan the end yazmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Bu oyunlar geldiğinde Lich King'in kendisi gelse gene ara verilir WoW'a bana göre. Star Wars The Old Republic ile tay taaay demeyi düşünüyorum zaten WoW'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Bir takım şeylerin tadında kalması açısından "The End" yazısı gereklidir. WoW'un tadının pek çok class açısından iyice kaçtığı bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 valla wow u bıraktım acc yi sattım :) wow u bırakma çabasındayken warhammer oynadım 5 para etmez dedim sildim gitti:)şimdi aoc oynuyorum ,aoc ilk başlarda çok zevkli gelmeye basladı(combat sistemi ,ftality falan vs..) şimdi 41 lvl barbarian var fakat kastıkça zevkim kaçmaya başladı ne bilim o ilk bastaki zevki vermiyor sanki. wow un o kendine ozgu grafiklerini,kendine has atmosferini ozlemeye basladım. yahu şu wow u yerinden edicek kadar iyi bir mmorpg çıksada oynasak ama yok hepsi patlak çıkıyor be kardeşim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ben wow u çok uzun zaman önce bıraktım. bırakmadan önce pve endgame raiding olayını en üst seviyede yaptım, BG ler senin, arena benim dolaştım, world pvp zamanlarını da pvp serverında yaşadım. yani görmediğim yapmadığım şey kalmadı. açıkçası bi yerden sonra hepsi bayıyor işte, ki nerdeyse oynamadığım mmo yok ve başında beni en çok tutmayı başarmış mmo wow dur. kısacası oyunun içeriği önemli ama esas kimlerle birlikte oynadığın çok önemli. bizim heavy RP guildi dağılmasaydı halen devam ediyor olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hayatta bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Wow diğer oyunlar çıkarsa bırakılır. Nasılki hala diablo2 oynayanlar varsa. wow oynayanlarda olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Devilmanta said: Wow diğer oyunlar çıkarsa bırakılır. Nasılki hala diablo2 oynayanlar varsa. wow oynayanlarda olacaktır. Ne şimdi bu. Bin kişi demiş başka oyunları oynadım bırakamadım diye. Sanki sen bırakabiliceksin. Wow kafasında bi oyun çıkarsa ancak bırakabiliriz. Yoksa the end olan oyunla wowu kıyaslayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 wowdan bayınca dablo 2 yükledim battlenette dota oynadım az girdim alt kastım ama yine girdim. Yok başka oyun oynayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bıraktım zaten yok şıklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 nerde hani diablo 3 flm yok daha ortada, adi bile gecmiyor, ama diablo online ya da blizzard deyimiyle world of diablo gelse o zmn direk birakilir valla, ya da world of starcraft da olabilir ama diablo daha guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 geliştirilmesine min. 200 milyon$ harcanmamış, aylık getirisi de en aşa 100 milyon$ olmayan mmo oyunu oynamam zaten ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Sparkcaster said: sc ve d3 için değilde gerçekten sıkılmış durumdayım şu an, yapacak bişey yok oyunda.2-3 aydırda hiç oynamadım zaten aynı nedenden bıraktım ben de. level kasma özürlülüğü de stack olunca kasım sonunda level78de baydım. 2 ay okul mokul giremedim, sonra da oynayasım gelmedi. arkadaşlarla kafede 1 el dota attık, o akşam wow accyi dondurdum. hala da kapalıdır acc. ama yine de, raiddeki bir arkadaşımın ekranına bakınca hala içimde o raid heyecanı, commandlar potlar hazırlık evresi ready check boss fight falan, bir kıpırtı oluyor. ama o kadar yani, kalkıp da heyyttt lan diyip açmıyorum accyi. biliyorum bayıcam çünkü 2 gün sonra tekrardan. keşke 4 yıl öncesine dönüp de level 35 olup tarren millda allylara low level wrathlerimi atabilsem. d3 gelince ben wowu dotayı değil de daha çok hayatı bırakmayı düşünüyorum, en azından normal zorlukta oyunu bitirene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Bu konuyla ilgili hikayem var. Bir turlu tamamen birakamadim, tamamende oynayamadim bunca sene. That's me: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=8638614561&postId=86374976443&sid=1#0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Yeni bir oyun için harcayacak vaktim ve isteğim yok açıkçası. Ghostcrawler geldiği andan itibaren (~1 yıl) oyunun içine ettiği için Arthas'ın kulağını çekip babaya el kalkmaz demeyi bekliyorum. Sonra servetimi yoksul azeroth halkına bağışlayıp puff olacağım. Ha olurda birileri GC'yi kovarsa bak o zaman işler değişir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Diablo III bir gelsin, hayatı bile bırakıcam ben, ne WoW'u diyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar