dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ahah.. tobiasgies: @Ubisoft could you please tell me when you plan to grant me the right to use the product (#AC2) I HAVE BOUGHT AND PAID FOR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 alıyım dedim 80 lirayı gördüm şuanda tırstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 80 tl olan White Collectors Edition standart oyun 68 tl drda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yinede çok mmo diilki yani bu toputopu 12 saat gameplay için edit: veya mp ı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 aylık bi ücret vermiyosun ki? beleş mi olsun single oyunlar yada 20tl falan mı olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 öle bşi demedim ama korsanı engellemeye bu kadar para harcıcağına 40-50 lira yapsın..hem daha çok satsın hemde oraya yatırdığı para cebinde kalsın herkesin yararına olur bu.. korsanı engellicem diye sürekli bir internet bağlantısı gerektirmesi çok saçma..üstelik bağlantın gittiği an oyundanda atıyomuş edit: DRM yüzünden orjinal alan birçok insan eziyet çekiyomuş (login problemleri) üstelik elbet kırıcaklar yine olayın mantıksızlığından bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 o konuda kesinlikle katılıyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ben problem yaşamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 dasaaa said: ahah.. tobiasgies: @Ubisoft could you please tell me when you plan to grant me the right to use the product (#AC2) I HAVE BOUGHT AND PAID FOR? asdfasf step 18. http://9to5mac.com/files/the_brads_drm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Kharon'un resim çok iyi açıklamış. Son Ubisoft oyunu aldığımda başıma gelen şeylere benzer ki o oyunda böyle absürd DRM yoktu. 50 ytl makul bir fiyat. 60-70 falan öeah. Aral şu fiyatları biraz daha aşağı çekebilse çok daha fazla kişi orjinal alır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yalnız baya sağlammış öyle diyorlar (drm için). zaten silent hunter 5 de hala düzgün çözülmemiş. drm için para harcayacaklarına oyunu ucuzlatsınlar denmiş de o kadar da para harcamıyorlar yani oyun başına 20 lira falan ucuzlatacak kadar. gta4 için 300k falan deniyordu securoma harcanan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Oyunun pc versiyonunu oynayan biri öm atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Tamam mağdur oluyorlar falan ama, bir insanı oyun oynayabilmek için internet sahibi olmaya mahkum etmek büyük bir konforsuzluk yaratıyor, bir yerde buna ayrımcılık bile diyebiliriz, interneti olmayanın orjinal bile alsa legal yoldan offline oynama şansı yok resmen. Kesin bir çözüm getirse mağduriyetlerini giderdiği için bir yerde hak verelim, ama gördüğümüz gibi hemen crackleriyle beraber düştü oyun. Daha önce bunun örneklerini gördük bazı programlarda, adamlar serverın "okey" cevabını emulate edip hallediyor işte, bu kadar zor değil bunu öngörmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ya abi bilgisayarda oyun oynamak için internet gerekli bişi değil. bu olay şeyi hatırlattı bana. 2 sene falan once dedemlerin evinden yangın çıkmıştı. sigortaya kayıpları bildircez onlarda bize karşılığını vericeklerdi. gidenler arasında bi tanede bilgisayar vardı. adamlar evde internet bağlantısı yok die bilgisayar olduğunu kanıtlayamazsınız dediler ve vermediler paramızı. cok cok saçma bi olay. ben oyunu alırken internet bağlantısı bağlantısı mı bağlatmam lazım evime parasını verdiğim oyunu oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sadece okey'den ibaret değil işte tüm veri iletişimini taklit etmek zorundalar ve sürekli aynı gerçekleşecek diye bir şey yok. neyse zaman göstericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Razor 1-2 gün içinde crack çıkaracağız demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 tutarsa bu koruma pc oyunculugu icin iyi olur. yoksa yok olacak pc oyunculugu, sonra razordan yeni oyun yapmasini bekliycez :D illallah etti adamlar onlarda hakli bence. interneti olmayan oynamasin diyorlar yani bu dereceye gelmis adamlarin korsan illeti karsisindaki caresizlikleri. son careleride no game for pc olacak .. insallah tutar kirilmaz ve fiyatlar duser pc icin.. cok pahali ama eminimki 10 lirada olsa cracki 2 lira olduktan sonra oda zor satar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ben oyle olacagini zannetmiyorum. Makul fiyatlandirilmis drm free oyunlarin satislari steam ustunden rakamlarla tescilli. Oyuncular kaliteli oyuna para vermekten gocunmuyorlar. Ne olur? belki sadece single play oyunlarin varligi giderek azalir , muhtemleen mp oyunlarin orjinal satislari single oyunlara gore daha fazladir. Zira cogu insan mp oynayamacagi evde kendi kendine takilacagi oyunlarda birde sonrada dlc ymis , patchmis , authenticating mis, yok internet gereksinimiymis ugrasmak istemiyor. (en azindan cevremde satin almayanlarin sebeplerinden biri bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ya zaten piyasa ona kayiyor artik eskiden 10 oyundan biri multi player oynanirdi (aok sc felan) simdi 10 multiplayerdan 1 tanesinin single playeri cekilir durumda. Ama single icin internet ne gereksiz bisi abi. Internet olsa single oyun oynamam ki zaten. HoN felan oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Dün steamden aldım da, hala ubisoft serverlarına bağlanamıyorum.Forumlarda serverlar çalışıyor vs demişler anlamadım.Oynayabilen var mı şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ben dün sorunsuz oynuyordum, bir yerde takıldım, ya benim mallığım ya da bug oldu. not: steam değil oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 nerde takildin canim sole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Revangelis said: 80 tl olan White Collectors Edition standart oyun 68 tl drda Hangi D&R bu ? Ben bugün Bağdat Caddesindekine baktım, oyunun normali 80 milyondu. Internet sitesinde normal oyun için 60 diyor. Bizi mi yiyorsun dienar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben internet sitesinden bakıp söyledim fiyatı dükkanda öyleyse fiyat hakkaten ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 serverları çökmüş ubi nin öle söylentiler var...saldırmışlar sanırım..orj olanlar flnda girememiş oyuna bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar