sinad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bende 1'i oynamadım ama 2 de hikayeyi anladım acaba 1'i oynamadım diye mi saçma geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 BonePART said: 1 sardamiysa 2 de sarmaz ayni oyun cunku tek frk 2 3 silah fazlasi war bide senaryo farkli dalga mı geçiyon abi. Resmen karşılaştırılamayacak derecede farklı oyun bunlar. 1.sini bende yarıda bıraktıydım aşırı sıkmıştı. Daha sonra 2 güzel dediler aldım yükledim vs. Oynamadan önce 1.sinin summarysini okudum, ending vidyolarını filan izledim öyle başladım. Ama hani çok aşırı bi bağlantı da yok açıkçası. Altair ve top hakkında biraz bilgi kullanılıyo 2.de o kadar... Aşırı derecede severek oynadım yani bide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bağlantı var tabiki. Althair'in bıraktığı yerden devam ediyorsun sonuçta ama, rahatlıkla Wiki'den okunup, kavranılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Yok abi karışmasın, Altair ilk oyunda animusda oynattığımız asasin atamız idi. Konu desmond ile devam ediyo, bizim real world elemanımız işte... Burda Ezio diye bi tane yeni yetmeyi yönetiyoruz. 1.yi oynamak o kadar da çok şey katmıyo 2. açısından en basit bir özet bile yeterli olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 oynanis stili olarak 1 den zevk almadiysan 2 dende almassin dedim yoksa oyun senaryo felan farkli ama free running sistemi olsun combat sistemi olsun ayni block + counter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ilk oyun gibi kendini tekrarlıyormu sürekli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 İlk oyunu oynamadım ancak 2. oyunda sürükleyen pekçok şey var. Side questler sürüsüyle; toplanacak Glyphler, featherlar bir sürü; sadece platform-vari hareketler isteyen dungeon tarzı yerler var falan, sıkılmazsınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 hayır ilk oyun gibi tekrarlamıyor. beni venedik kısımları biraz baydı ama, oyun genel olarak 95+ puan hakediyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Venedik'in imarisi bayıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ben sapına kadar kazma olduğum için venedik'te bulunduğum sürenin yarısını filan suda geçirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 valla şimdi bitirdim de, çok güzel yapmışlar, hatta oynadığım en güzel konsol oyunu. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Oce4n said: Yok abi karışmasın, Altair ilk oyunda animusda oynattığımız asasin atamız idi. Konu desmond ile devam ediyo, bizim real world elemanımız işte... Burda Ezio diye bi tane yeni yetmeyi yönetiyoruz. 1.yi oynamak o kadar da çok şey katmıyo 2. açısından en basit bir özet bile yeterli olur bence. spoilerda bi özetlesen çok iyi olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 vieriyi harcadım daha başlardayım dimi oyunu çok beğendim.mgs oynarkende sırf assasin tarzı oynadıydım.seviyorum öyle arkadan yaklaş kıçına sapla bıcagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bende çok beğendim oyunu valla çok keyif alıyorum oynarken ama biraz kısa gibi sanki ben sırf ana görevlera abandım son chaptera geldim yan görevleri yapıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu bizim villa nın arkitektine para yatırmak ne işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 daha çok para geliyor kasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Blacksmith/Doctor/Tailor/Art Merchant daha iyi itemleri, daha ucuza satıyor. Diğer yapılar villanın değerini arttırıyor. Upgradesiz 20dk'da 3k para gelirken, full upgrade haliyle 20dk'da 12k para geliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 haha tamam.butun sayfaları okuyamadım.bu truth işaretlerini ve tüylerin yerlerini yazan gösteren bişi var mı ? 3 tane truth videosu açtım daha çok var yani.2 tanede tüy buldum orda burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 http://www.lmgtfy.com/?q=assassins+creed+2+feather+and+glyph+locations Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu arda oyunun muziği çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Gangren said: Blacksmith/Doctor/Tailor/Art Merchant daha iyi itemleri, daha ucuza satıyor. Diğer yapılar villanın değerini arttırıyor. Upgradesiz 20dk'da 3k para gelirken, full upgrade haliyle 20dk'da 12k para geliyor :p sen full upgrade yapmamışın hacı... git bütün paintingleri armor vs al 20 dakikada 55k para geliyor şu anda ben milyonu zorluyorum feather kovalarken 10 tanede feather kaldı video zorliyim diyorum o da bahyar bildiğin zaten feather hediyeside gereksiz biraz sıkıntıda girip topluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ayrıca truth marklarını bulamkta çok kolay şu şekilde oyunda görev vs yaparken zaten tarihi ve oyundaki kişilierin evleriyle villalarıyla karşılaşıyorsun documentsta locationsda sanırım evlerin portrelerinin sağ üst müydü sol üst müydü neyse üstünde kırmızı oyunun logosu var. Bu logo o binada truth markı var demektir çık tepesine araştır eagle visionla işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Kaçırıdığınız glyphler, assassins tomb falan varsa zaten Escape ile menüyü açıp, Database - Locations'tan görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 E3 Videoları Brotherhood Trailer Brotherhood Gameplay olmuş bu oyun =).. videoları izleyince tekrar AC2 oynama isteğim oluştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bu oyunu oynarken bir tek sıkılan ben miyim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar