Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Combo yaparken dikkat etmen gereken şey saldırdığın anlarda kılıcının ya da silahının ucu. Seri bir şekilde saldırmak combo yapmak anlamına gelmiyor oyunda. Olay silahın rakibinin silahı ile temas ettiği an yeni bir saldırı yapmak. Saçma ama efektif bir şekilde anlatmak gerekirse;

Tık tık tık tık değil, tık + tık + tık şeklinde saldırmak fatality yapmayı öğrenmek için daha kolay bir yol. Deflect'lerle de kolaylıkla fatality yapılabiliyor, tabi karşınızdaki rakibimin canı yeterince azaldıysa. Bir de Melee ile biraz vakit geçirin derim, efsane combolar var melee'de de. Özellikle rakibe target lock yapıp arkadan yaklaşıp yapılan bir melee combosu var ki, dillere destan..
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben oyunun şöyle bir yerinde takıldım, assasin's creed'i hiç oynamadım.

robe'u giyiyoruz, bir kadın bizi nasıl steal ve blend yapacımız konusunda eğitiyor ya, sonra leonardo ustadan kılıç almaya gidicez ancak gel gör ki benim memory izin vermiyor, beyaz duvar engeline takılıyorum hep. sıkıştım kaldım ne yapmam lazım??

Sosyal ağlarda paylaş

Ya anladım dediğin yeri o görevi yaparken şehrin o tarafları kapalı oluyor. Ben kızlardan çıktıktan sonra blind yapamadığım için çatıdan gittim çok saçma gelmişti o zamanda bana belki başka bir yol var ama ben hep çatının kenarlarından yürüyerek gittim birşey olmadı. Beyaz alana bazı yerlerde girip çıktım hızlıca.

Bu arada bende Dodge yapamıyorum. Toscana'da villa da Mario bana dodge öğretiyor tuşlara basıyorum hala dodges performance 0/3 gösteriyor
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Bu arada bende Dodge yapamıyorum. Toscana'da villa da Mario bana dodge öğretiyor tuşlara basıyorum hala dodges performance 0/3 gösteriyor

bende bi 45 dakika yaptım. escape mi ne adı direk kılıcı fela n bırakıp topukluyosun. sanırsam sende aynı yanılgıya düştün?
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

sinad said:

bende bi 45 dakika yaptım. escape mi ne adı direk kılıcı fela n bırakıp topukluyosun. sanırsam sende aynı yanılgıya düştün?

muhtemelen olay bu. gereksiz bir training aslında o, zaten topuklayacaksan basıp gidiyorsun onu öğretmesine gerek yok sdf. geri dönüp koşarak uzaklaşırsan olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...