-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 süpersonik photoshop yetenekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Hack edemediler pislik yapiyorlar olan diger oyunculara oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 tartışmayı oyunun kendisi hakkında yoğunlaştıralım, bölüm kurallarına aykırı mesajlar yazmakta ısrarcı olmayalım. çetelesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 arkadaşın dediği kadarıyla arada sırada server mallaştığı için (hack vs) oyundan düşüyormuş. oluyor mu böyle şeyler, keyifle oynarken oyundan düşüp tekrar bağlanamama falan oluyor mu? veya serverlar maintance e girdi falan? oluyorsa böyle şeyler elimi sürmicem, he iftira ise yarın gidip alacam. boşuna para vermeyeyim diye soruyorum, atar yapmıyorum yani xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 sam müdahele etti yalnız konuşan yok orjinal takılan yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bugün d&r'dan aldım. okuduğum onlarca forumdan sonra son kararım almamaktı. ama sonra düşündüm, oynayabilen herkes ağzının suları aka aka anlatıyordu oyunu. eve geldiğimde yükledim, anında accountumdan girdim. bir kere bile oyundan düşmedim, connecting sorunu yaşamadım ya da forumlarda anlatılan herhangi bir olay ile karşılaşmadım. oyun da tek kelimeyle enfes ilerliyor şu an, resmen yavaş ilerliyorum zevkine vara vara. şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ozaman yarın edineyim ben de :D korsan konusunda da, elimde para olduğu sürece, hastası olduğum oyunları alıyorum zaten (kutulu olmalı ama) avp3 e vereceğim parayı ac2 ye aktarayım. ikisi de pahallı be ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 e ben en baştan beri diyorum, çıktığı gün aldım, hiç bir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Oyun çok güzel yalnız. Tamam adamlar korsandan korumak için saçmaladılar ama oyunu da yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 illegal işler için biri öm atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 oyun hala kıralamadı sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 IPAKI diye bir grup ( pakistanlı mı acaba :O ) kırdıklarını, şu anda test ettiklerini yayınlamışlar twitter'da. http://twitter.com/IPAKIGroup Çıksa da Ubisoft'un yine bir patch ile önlem alacağını düşünüyorum, bilinen gruplar da tek günlük ilaç rezilliğinden sonra kesin bir çözüm bulmadan yenisini çıkarmaz herhalde ... UBISOFT DRM'in satışlara etkisi ne olmuş bilen var mı? Gerçekten arttırmış mı acaba AC2 satışlarını? İstemedikleri kadar reklam yaptılar DRM sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Patch cıksa bile. güncelleme yapmadıktan sonra sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Adamlar için önemli olan korsanı geciktirmek zaten, satışların çoğu ilk haftalarda olmuştur. Artık bu saatten sonra korsan çıksada çok büyük kayıp olmaz adamlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yunusemre said: IPAKI diye bir grup ( pakistanlı mı acaba :O ) kırdıklarını, şu anda test ettiklerini yayınlamışlar twitter'da. http://twitter.com/IPAKIGroup Çıksa da Ubisoft'un yine bir patch ile önlem alacağını düşünüyorum, bilinen gruplar da tek günlük ilaç rezilliğinden sonra kesin bir çözüm bulmadan yenisini çıkarmaz herhalde ... UBISOFT DRM'in satışlara etkisi ne olmuş bilen var mı? Gerçekten arttırmış mı acaba AC2 satışlarını? İstemedikleri kadar reklam yaptılar DRM sayesinde fake çıktı bunlar ama şuan ben kendim bi save serveri yapmaya kasıyorum hatta şuan ilk doğduğumuz yere kadar crackleyebildim kendi serverıma save alabiliyorum falan fişman..ilerletme çabasındayım... korsan morsan 80 ytl vermek istemiyorum vermek istemeyen ve veremeyende adam dolu korsanlıkta yapsam emeğe saygı der geçerim asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sp bir oyun icin coook artik bu fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yani cidden, hani ilk oyunu yükledim oynadm, 2 gün sürdü, 2.si ne kadar sürücek 3 gün mü, 4 gün mü? hani multisi olsa bişeyi olsa neyse de, bitirdikten sonra yüzüne bakmayacağım bi oyuna o kadar para saymak batar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 netcafe valla polis bascak forumu fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 gelecekleri varsa görecekleride var sadasdasdasd ayrıca ben eğitim amaçlı yapıyorum bunları sdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sam said: tartışmayı oyunun kendisi hakkında yoğunlaştıralım, bölüm kurallarına aykırı mesajlar yazmakta ısrarcı olmayalım. çetelesi var. http://cache.gawkerassets.com/assets/images/2009/10/custom_1256950366573_banhammer15gq9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
machine Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bunu soylemeden edemicem. ubisoft, buraya kadarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bende sanırım bir süre kendime gelemeyeceğim. az önce bitirdim oyunu, ve sanırım hayatımda oynadığım en güzel oyundu. kendime geldiğimde yazacağım bir review. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Sequence 9a kadar getirdim oyunu ''aykırı şekillerde'' bekleyin anacım yakında %100 biticek yakında ''aykırı şekillerde''.. not : aykırı şekil aslında aykırı değil hep sizin fesatlığınız... yerseniz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 valla banlanıcan bu gidişle ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 2sinden biri secilicekse, god of war 3 mu assassins creed 2 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar