Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Ubi'nin serverları göçüp duruyor ondan, bende Anno 1404 de online profile a girmek isterken durmadan pass yanlış diyip duruyor, bir süre sonra girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ubiye sorunsuz login oldum hep. (korsanlıkla alakası yok herhalde loginin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 oha video efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 muhtemelen ahlaksız versiyon çıkmayacak. daha önce bu kadar uğraştıklarını hatırlamıyorum. d&r yolu gözüktü mü ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 splinter cell chaos theory de böyleydi ilk çıktığında. bir sene mi ne sürmüştü ilaçlanması bir yolu bulunur sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 açıkcası bir yerde orjinalini almak da saçma olacak. o kadar çok saldırı oluyor ki ubisoft'a son 1.5 - 2 haftadır kurunun yanında yaş da yanıyor. alacaksın da ne olucak yani bir yerde, sürekli oyundan düşeceksem ne anladım ben o oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 İnternetten oynamam gerekmese valla gider alırdım orjinal de yavaş internetimle, sadece haftasonları sürekli çöken bir servera single player oynamak için bağlanmam gerekecek.. Paramla rezil olamam yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Abi zaten korsanla mücadele etmek saçma, Bunu yapan bi louis vuitton var ki onlarda dunyanın parasını harcayıp bısı elde edemıyorlar. Neden saçma? Bir kere adam senin hedef kitlen değil, 70 milyon verip almıyorsa muhtemelen alamadığındandır. Satışın azalmaz İkincisi daha önemlisi, Bu adam bugün korsanını alır, çok beğenir benim gibi bir blizz bioware hayranı olur, Sonra ilerde para kazanmaya başlayınca korsana falan hiiç yeltenmez. Sen korsanla mucadele edersen, böyle adamlarıda kaybedersin. Ayrıca her çıkan oyunun aşşağı yukarı aynı parada olması çok gıcık bir durum, şu oyunla SC2 ye aynı para verilmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Ben o oyuna verecek param yok. ya korsan oynucam yada oynuyamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 oynucam, oynuyamıcam ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bende bu oyunu ya oynarım ya oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 baska olasilik yok zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Suark said: Abi zaten korsanla mücadele etmek saçma, Bunu yapan bi louis vuitton var ki onlarda dunyanın parasını harcayıp bısı elde edemıyorlar. Neden saçma? Bir kere adam senin hedef kitlen değil, 70 milyon verip almıyorsa muhtemelen alamadığındandır. Satışın azalmaz İkincisi daha önemlisi, Bu adam bugün korsanını alır, çok beğenir benim gibi bir blizz bioware hayranı olur, Sonra ilerde para kazanmaya başlayınca korsana falan hiiç yeltenmez. Sen korsanla mucadele edersen, böyle adamlarıda kaybedersin. Ayrıca her çıkan oyunun aşşağı yukarı aynı parada olması çok gıcık bir durum, şu oyunla SC2 ye aynı para verilmez yani. yorumların doğru da, ilerde para kazanmaya başlayınca korsana yeltenmeme kısmı hayal bence. haa, oyunun korsanı zaten 15 milyon falandır, orjinali 30 milyondur, o zaman para kazanan biri olmasan da gidip orjinalini almak mantıklı olabilir. ama bize makro ve mikroekonomide daha ilk derslerde öğretildiği gibi, bir mala ya da hizmete duyulan talep, fiyat düştükçe artar. yani adamın geliri yükselse bile aynı kalitedeki aynı mala ( korsan oyunun tamamiyle orjinal oyunun aynısı olması ) gidip daha fazla para vermez. ( mikro sınavı var da 2 haftaya sdf ) ha, korsanla mücadele edilirse bu adamları da kaybedersin demişsin orası doğru. fakat şöyle bir durum var ki, eğer illegal versiyonda oyun oynayan insanlar yeni nesil oyunları oynayamaz hale gelirse ve orjinal alacak durumları da yoksa, bu durum gelirleri yükseldiğinde dahi çok değişmez. neden ? e adam orda belki 1 - 2 senedir beklediği oyunu oynamak için kılı kırk yarıyor ama bir türlü oyunu oynayamıyor. doğal olarak o oyunu üreten firmaya antipatisi tavan yapıyor. son söylediğim de hata payı var, sonuçta ne kadar antipati beslersen besle bir yerde o oyunu oynamak için firmasına da katlanıyor insanlar. sonuçta silent hunter 5'de de tonla oyuncu ubisoft ürünlerini bir daha almicam diye zırlaşıyordu, şimdi aynı adamlar assassin's creed 2'nin illegal versiyonunu bekliyor. falan filan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Yalnız derste öğretilenler gerçek dünyaya daima uymuyor işte. Ben param varsa iyi olacağına güvendiğim oyunu gidip orjinal almayı tercih ediyorum, yardımcı olmuş gibi hissediyorum sektörün devamlılığında tuzum olmuş gibi hissediyorum ve mutlu oluyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 -Deno- said: çıldırıcam. razor tatilde heralde. bütün gün aradım taradım, kayda değer tek şey şu video sdf. http://www.youtube.com/watch?v=20QBe43tyVM&NR=1&feature=fvwp abi çok iyi sonu videonun otlara girdi salak hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 nileppezdel said: Yalnız derste öğretilenler gerçek dünyaya daima uymuyor işte. Ben param varsa iyi olacağına güvendiğim oyunu gidip orjinal almayı tercih ediyorum, yardımcı olmuş gibi hissediyorum sektörün devamlılığında tuzum olmuş gibi hissediyorum ve mutlu oluyorum :) yok, ben çoğunluk için konuştum zaten :) bir oyunun beklentilerimi karşılayacağından eminsem ve ona ayırabilecek param varsa tabi ki orjinal alırım. yani saçma bir örnek olmasın ama, beykozda iki tane havuzlu villada oturan arkadaşımın bile oyun koleksiyonuna baktığımda orjinal oyun olarak sadece mmo'ları görünce insan bir durup düşünüyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 önemli olan maddi durum deil ki, parayı kendi kazanıp kazanmaması hesap vereceğin insanlar olduğu sürece "oyuna para verdim" şeklinde bi hesap vermek zorlar insanı. bide öğrenci psikolojisi var yani, ben 10 15 km lik yola dolmuşa falan binmezdim yürürdüm =) şimdi bakıyorum oyun çıksada düzgün alsam die =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 25 senelik oyun hayatimda hic bir single playere para vermedigimi az once kesfettim. dusundum dusundum bir tane bile single a para vermemisim :) mmorpg lere veriyorum normal olarak. nasil bir korsan kanima girmisse artik. bir tane yok yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Korsan olayını hallettim oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hadi be ? ÖM atsana bana bi, tam da bugün orjinalini alayım diyordum serverlara bağlanamama riski olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Gectim cidden beyaz ekranı oynadım bile dün gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Arkadaşlar ban kenarında, muhtemelen de içinde geziyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 dreagloth said: Arkadaşlar ban kenarında, muhtemelen de içinde geziyorsunuz. Crack paylaşımı vs birşey yapmıyorum ki. Sadece milleti olmuyor dedigi cracki bulup oynadıgımı söylüyorum bir paylaşımda bulunmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 o zaman bu konunun kendisi ban sebebi yahu, oyun içeriği hakkında toplasan 5 sayfa konuşulmamıştır. Ban yiyecek, kendi adıma, bir şey yazmadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Oyun serverları Piratebay, 4chan gibi oluşumlardan atak yiyiyormuş sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar