DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Abi bas biletleri kapat ultraaslan forum acc'unu. :D:D sat karaborsadan hayatına bak sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Tripling said: dağlar kızı cinconantu değil aga burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Masquerade said: Tripling said: dağlar kızı cinconantu değil aga burası. eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Antu'nun fenerlileri buranın Gs'lilerinden iyidir. ateş harlansın biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Antunun fenerlilerini gerçek fenerliler bile sallamıyor ki lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 kazım>antulu fenerlilerden birisini yapması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Khelben said: Antunun fenerlilerini gerçek fenerliler bile sallamıyor ki lol.sizi de gerçek gsliler sallamıyor sarı kırmızı renkli pis serseriler! oh oh geliyor kıvama sdfsdf abi benden gaz alıp saldırmayın bi de altına not yazıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 alex ile konuştum haberler iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 adamınbiri said: kazım>antulu fenerlilerden birisini yapması lazımdı. http://www.tff.org/Resources/TFF/Images/TFF-ANA%20KLASOR/TamSaha/Kazim1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 gelenek olduğu üzere rahat yeneriz. semih-alex ve 70den sonra oyuna girip guiza yazacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 samiyende zor ya ama şöyle bişi var gs kadıköye geldiğinde %100 yeniliyo bizim samiyende %50 kazanma şansımız var o yüzden umutluyum METROBÜSLE GELİYORUZ bide o da güzel bi etken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Holy said: Khelben said: Antunun fenerlilerini gerçek fenerliler bile sallamıyor ki lol.sizi de gerçek gsliler sallamıyor sarı kırmızı renkli pis serseriler! oh oh geliyor kıvama sdfsdf abi benden gaz alıp saldırmayın bi de altına not yazıyorum ya örtmenim şikayet ediorm ! kalemimi aldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 aga metrobüs faktörü büyük etki yapacak gibi. fark olabilir. galatasaray evinde maç vermeye alışmış bir takım, gol yemekte zorlanmazlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Hıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Arkasokak said: aga metrobüs faktörü büyük etki yapacak gibi. fark olabilir. galatasaray evinde maç vermeye alışmış bir takım, gol yemekte zorlanmazlar diye düşünüyorum.sahaya metrobüsle mi çıkıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ayağımızı yerden kessin yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 fenerbahçelilerin umdukları gibi metrobüsle gelemeyeceklerine gülsem mi ağlasam mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Arkasokak said: ayağımızı yerden kessin yeter :)pazar gecesi kesicez ayaginizi yerden fgdgds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Fenerin bu macı kazanması cok zor kazancak bi kadrosuda yok zaten : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Cassio Lincoln yine yargilayacakmis, kuslar söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 evet ama kimi yargılayacağı problem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Radiance said: Fenerin bu macı kazanması cok zor kazancak bi kadrosuda yok zaten : )fenerin son 15 senedeki en ölü hali 6 attı yahu hala karşılaştırıyosunuz normal maçlarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Holy said: Radiance said: Fenerin bu macı kazanması cok zor kazancak bi kadrosuda yok zaten : )fenerin son 15 senedeki en ölü hali 6 attı yahu hala karşılaştırıyosunuz normal maçlarla :) http://www.turkfutbolu.net/fenerbahce/kadro/images/johnson_2002-2003.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 lincoln baros kewell arda şov bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 deniz selçuk josico maldonado şovun kralını bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar