Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

khala

Öne çıkan mesajlar

Maçla ilgili yazacak birşey yok zaten...Sabri,Emre,Lugano maçın içine ettiler,durmadan ortamı gerginleştirdiler...Emre ile Sabri'yi direk atsaydı rahatlardı maç,son olaylarda Arda dürüst konuştu en azından,vurdum dedi Semih gibi sadece çektim ben onu demedi,ama Arda'nın yaptığı kesinlikle çok çok yanlış,milli takımdan arkadaşı,kendisine abi dediği adama nasıl yumruk atabiliyor anlamıyorum...
Emre'nin(Aşık) hiç bir günahı yok bu maçta,sırf adı çıktı diye aldı kırmızıyı...
Emre ve Sabri'nin ettiği küfürler net görünüyor TV'lerde,ama şuna da takılmayın derim,hakeme fln edilen -onun duyamayacağı şekilde- olan küfürlere bir şey yapılma ihtimali yok,zaten kaç metre uzaktaki adama kamera zoom'layarak görülüyor ki hepimiz futbol oynuyoruz direk adamın suratına olmadıkça herkes küfür eder futbolda...Birebir küfürleri kastetmiyorum...
Mesela İngilitere Premier Ligi maçlarında ben her seferinde 6-7 kere en az hakem kararından sonra sinirlenip "fuck off" diyen oyuncular görüyorum,direk yüzüne gidip küfrederse veya oyuncuya o zaman farklı....
Emre,Sabri birbirlerine küfrettiler maç boyu,2 sininde atılması lazımdı...
Yoksa o kavgada küfürden dolayı Emre Aşık fln atılmaz,ordaki küfürün haddi hesabı yoktur tahminen,herkesin atılması lazım o zaman...

Zaten bunların hepsinin nedeni 2 takımında rezil gibi oynadığının farkında olup iyice sinirlenmesi,ve gördük 2 takımda haketmiyormuş ne şampiyonluğu ne 2.liği....
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Mesela İngilitere Premier Ligi maçlarında ben her seferinde 6-7 kere en az hakem kararından sonra sinirlenip "fuck off" diyen oyuncular görüyorum,direk yüzüne gidip küfrederse veya oyuncuya o zaman farklı....

o adamlar o lafı gazetede manşette yapabiliyor işte. genişler o konuda. o yüzden hakem sarı kart filan göstermiyor. kewell da devamlı diyor burda. çok normal bi tepki. sınırında tuttuğun zaman kimse ilk küfürden sarı kart filan göstermiyor zaten. ama dediklerine katılıyorum o ayrı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Abi Arda çok yanlış yaptı Arda kaka çocuk diyip duruyosunuz da, "beyefendi" Semih atıyor ilk tokadı sora arda da aynen karşılık veriyo.

Ha ama semih efendi çocuk yine de, tokat da atsa, arda kaka çocuk :(

Farkındaysan ben Semih'in birşey yapmadığını iddaa etmedim,sadece Arda'nın yine de vurmaması gerekirdi,itişmeyi kakışmayı anlarım da vurmak ayıp,yakışmadı bence..
Arda dürüst çıktı konuştu en azından vurdum diye,Semih gibi ben onu ayırıyordum gibi lafı gevelemedi...Yine de dediğim gibi kendinden büyük biri,vurmaması gerekirdi bence,yoksa Semih'te sütten çıkmış ak kaşık değil zaten..
Benim görüntülerden anladığım Arda Kazım'a gidiyor,Semih arkadan geçiriyor,sonra Arda sinirlenip Semih'e sallıyor,Semih Arda'ya sallıyor sağ gözüne,sonra Arda en son bir daha sallıyor..
Kaldı ki Semih maç içinde kendisine yakıştıramadığım çok sert 2 faul yaptı kartlık direk ayağa,atılabilirdi de yani...
Şu forumda Arda'yı en çok savunan ve seven adamlardan biriyim ama yine de karışmasa daha iyiydi..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:
volkan için 3 hafta ceza geliyormuş?!?!?! adam kasığındaki ağrıdan rahatsız olup kaşıdı diye yarım akıllı tirbünler gaza mı geldi?! yok böyle kötü niyet. sakatlık yerde yatarak olmaz nedir bu arkadaş ya..

Yakın arkadaşımdan duyduğuma göre,Lig TV'de gösterilenler Volkan'ın yaptıklarının sonrasıymış,başta tribünlere dönüp hareket yapmış sonra tepki alınca kasığım ağrıyor ayağına yatmış...
Muhtemelen biri rapor etti,ceza öna göre verilir...

Ayrıca,bence maçın böyle bitmesi en azından bizim için hayırlı oldu.Hem Sabri'nin bu takımdan bir an önce ayrılması gerektiği kesinlik kazandı,hem Bülentle bu işin olmayacağı,seneye 0'dan yeni hoca ile başlanması,şimideden bir sonraki sezonun planının yapılması gerektiği anlaşıldı..
Sosyal ağlarda paylaş

Volkan geçen sene Lincoln'ü kovalayınca "delikanlı adam", Arda çıkıp konuşunca kötü çocuk, öyle mi? Aynı şekilde Lugano, adamın kasaplığını herkes biliyor ama kral oyuncu oluyor. Merak ediyorum, Arda orada Semih'e hiçbir şey yapmasa, iyi çocuk mu olacaktı yoksa pısırık mı? Orada 90dk'nın sonunda, artık moraller iyice bozulmuş, takım gol atamamış, o anda kimsenin mantıklı düşünecebileceğini zannetmiyorum. Arda ile Semih eminim tekrar barışırlar, aksi halde milli takıma da büyük zararı olur. Euro 2008'de bizi yarı finale taşıyan en önemli 2 oyuncumuzun bu duruma düşmesini istemeyiz yani.

Yeni açık'ta olduğum için Volkan'ın kapalıya yaptığı hareketi göremedim ama taraftar o kadar çıldırdıysa kesin yapmıştır yine Volkan yapacağını. Nouma'ya verilen cezaya benzer bir şey bakalım Volkan'a da verilecek mi?

Biraz da futbol hakkında yorum yapalım. Yine anlaşıldı ki, bizim takımda kondisyon diye bir şey yok. Maçın başında sağ kanadı istediği gibi kullanıp rahatça çizgiye kadar inebilen Kewell sol kanada geçtikten sonra hiçbir varlık gösteremedi, çok yordu kendisini maç başında. 60. dk'dan sonra zaten takımın oynamaya hali kalmıyor, bir Sabri deli gibi hücuma katılıyor, onun da ne yararı oluyor orası malum. Arda yine enerjisini verimli kullanamıyor. İlk yarılarda döktüren Arda, maçın kritikleştiği son dakikalarda ortalarda gözükmüyor. Ama yine de verdiği mücadele takdir edilesi.

Lincoln'e de ayrı bir parantez açmak istiyorum. Ümit'in ilk yarıdaki etkisiz oyunundan sonra, Lincoln'ün de ısındığını görünce sevinmiştim. Ancak keşke Ümit'le devam etseymişiz oyuna. Lincoln artık kafasında bitirmiş Galatasaray'ı. Tanrının olmamı istediği yerdeyim lafları falan ayak. Adamı sıvazlayınca iyi oynuyor, yoksa yatış. Kredisi doldu galiba bu maçtan sonra. Maç sonunda durup takım arkadaşlarının kavgasını izlemesi ise ayrı bir durum. Gidip insan bir ayırmaya çalışır, bir şey yapar.

Son olarak da, 90.dk'da Nonda'nın oyuna girmesi nedir ya?! Sanki öndeyiz de, vakit geçirmek için oyuncu değişikliği yapıyoruz. O vakte kadar niye bekledin a Bülent? Gelecek sene için kombine almayı düşünürken, bu maçtan sonra bu düşüncemden de vazgeçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

herkez bülent e yüklenmiş ama sonuçta onunda yapabilceği hiç birşey yok takımı devraldığındaki durum ortada.her maçta oyuncular dk 60 dan sonra oyundan düşüyor.ben bülent hocanın seneye daha iyi bir takım kurup daha başarılı olcağına inanıyorum.şuanki durumla bülent korkmaz ı değerlendirmek saçma bence.bunların tüm sorumlusu sene başında hayatında tek başarısı gs yi 5-1 yenmek olan hocayı getiren yönetimdir.siz sanıyormusunuz ki bülent gittiğinde yerine daha iyi bir hoca gelicek? yine gidip saçma sapan bir hoca yı getirirler.bu seferde hamburg un hocası olur heralde :)
Sosyal ağlarda paylaş

nondayı alması tam bi facia iyi.insan 80 de alır bari 90 da değil

ben lincoln un maçın ilk yarısında oynasa daha etkili olcagını dşünüyorum.ilk yarı atak yaparken lincoln gibi bi oyuncunun eksikliğini hissettik.atakların gerisini getiremedik tıkandık.

2. yarı ise maç ztn bitmişti lincoln girdiğinde
Sosyal ağlarda paylaş

Semih biraz sertte olsa ayırmaya çalışıyo orda. İlk çektiğinde arda gelmiyo, sonra sert çekince ve arda bir anda gelince eli kafasına çarpıyor. Yanlış anlaşılma olmuş biraz.

Özür dileyip barışırlar bi kaç güne ama tabi eskisi kadar samimi olamazlar gibi. Milli takım ortamı nasıl olucak merak ediyorum bi sonraki maçta.
Sosyal ağlarda paylaş

volkan-arda

bu doğruysa volkan ama onun abisi arar diyebilecek fenerli aklı başında sandığımız adamlar tersi durumda gs liyi savunacak yine aklı başında sandığımız gsliler olduğu sürece bu ülkede futbol stres atma ve sinir sahibi olma aracı olmaktan çıkmayacaktır...

şurda 60 sayfa suçlu suçsuzu bırakıp herkesin haksız olduğunu kabul edicek tek insan çıkmadıysa vay halimize..

3lit forum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...