Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Khelben said: Arkasokak said: red benim demek istediğim de o işte. ama okuduğumuzu anlamakta güçlük çekebiliyoruz bazen, galatasaraylı arkadaşların bugün bana cevaben attıkları boş mesajları tamamen maça saatler kalmış olmasının getirdiği strese bağlıyorum. korkunun ecele faydası yok, gel li yo ruz :P sen kendin ne yazdığının farkında değilsin yada anlamakta güçlük çekiyorsun bence, bu maç gs fb maçı ve ali samiyendeyse 2 takımda yenebilir. sen gelmiş burada tarihi fark atıcaz diyip saçma sapan konuşunca boş konuşmuş oluyorsun. aslında sana cevap vermek bile hata ya.. neyse.. korkunun ecele faydası yok geliyoruz yazarak ciddi anlamda hiç birşey anlamamış olduğunu kanıtlamışsın bu arada tebrikler. gelin bencede korkmanıza gerek yok, korkunun ecele faydası yok. Adam 7/24 trollüyor abi ugrasmayın. mesela bunu da alıntı yapıp, fark atıcaz GELİYORUZ! a bağlayacak. xD
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 2. golden sonra OOOOH GELDİK diye postlarız
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 DoruK said: Stifler said: fenerbahçem beni bikere daha yatırmazsa, 500 ytl cepte bugun.200 lirayı böyle kolay sokağa atmamalısın dostum :( 10 ytl yatırdım. 1e 48 veriyo. ilk 2 maç tuttu, 3.maç leverkusen de yeniyo şuan. büyük iht kazanır gibi. fbde yenerse 500 ytl cepte.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 hee ben tek maç oynadın sandım. güzelim kuponu çöpe atmışsın ama :(
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Yürüyoruz biz yolda Göğüs gerdik oyunlaraaaaaaa İnat olsun ....... Ant içtik şampiyonluğaaaaaaaa
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 lincoln yine yedek ya.bu adam delirtcek beni
Voys Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 dostlarım, burada sormamın yasak olduğu şeyi bana özel mesajdan yollar mısınız. teşekkür ederim. saygılar
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 yarım saat kaldı ve kesin kadrolar geldi; -GALATASARAY: De Sancis, Emre Aşık, Mehmet Topal, Hakan Balta, Sabri, Ayhan, Barış, Kewell, Arda, Ümit Karan, Baros YEDEKLER: Orkun, Nonda, Aydın, Lincoln, Serkan Kurtuluş, Hasan Şaş -FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Önder, Lugano, Carlos, Deivid, Selçuk, Emre, Uğur Boral, Semih, Güiza YEDEKLER: Volkan Babacan, Ali Bilgin, Yasin, Deniz, Josico, Vederson, Kazım fenerin kadrosu beklenen kadro, edu ve alex sakat. uğur boralın saçmalamasından çekiniyorum. gsde ise topal ve karan tercihlerine sevindim. karanın balonu söneli çok oldu, defansta topal bukadar maç ve idman eksiğiyle ne yapar göreceğiz.
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bu sefer bülentde mani mani olamayacak
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Red said: lincoln yine yedek ya.bu adam delirtcek beni emre açıklama yaptı yaa lincoln oynarsa kesin yeneriz diye ;)
cado Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 öh linc in yedek olması çok kötü oldu.bu maçta bence lincoln ün oynaması kesin lazımdı
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 off su siteyi harraslamasalar da izleyebilsek.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 lincoln oynarsa bi tane takar diye tahmin ediyorum, gazlamıştır o kendini ıstavroz filan çıkarmıştır
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Lincoln yedek, Ümit Karan ilk 11'de. Random falan çektiler kadroyu herhalde böyle bir şeyi yapmak için kaybetmeyi istemek lazım direk.
daverc Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Lugano gol atmasın artik lan. rüyama girdi galatasaraylı arkadaslar kahroluyordu.
Voys Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 cimbom aşkımı bi ömür boyu benle yaşa fatoş asşlfkas
Voys Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 istememizin yasak olduğu şeyi, istetmeden verebilcek var mı acaba
cihant Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 lincolnu yedek bırakan bülente sevgilerimi yollayarak maçı izlemek için çıkıyorum dışarı.
Öne çıkan mesajlar