GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mail'den geldi, düzeltemicem, okuyun bakalım. > > > INSAN ILISKILERINDE BIR ZEHIR: ÖNYARGI > > > > > > Özürlü sekiz çocugu olan ve frengi hastasi hamile bir kadina > > > rastlasaydiniz, ona kürtaj olmasini tavsiye eder miydiniz? > > > > > > Bu sorunun yanitini vermeden önce asagidaki soruyu okuyun. > > > > > > > > > Simdi bir dünya lideri seçme zamani ve sizin oyunuz da sonucu > > > etkileyecek. Iste üç aday hakkindaki gerçekler: > > > > > > 1. aday: Sahtekar siyasetçilerle isbirligi içinde ve falcilara > > > danisiyor. Iki metresi olmus. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 > > > bardak martini içiyor. > > > > > > 2. aday: Iki kere isten atilmis, öglene kadar uyur. Üniversitedeyken > > > uyusturucu kullanmis ve her gece 1 litre viski içiyor. > > > > > > 3. aday: Madalya almis bir savas kahramani, vejeteryan, sigara >içmiyor. > > > Nadiren bira içer ve evlilik disi hiçbir iliskisi olmamis. > > > > > > Tercihiniz bu adaylardan hangisi olurdu? > > > > > > > > > Önce karar verin, kopya çekmek yok, daha sonra asagidaki yanita bakin! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ll ll > > > ll ll > > > ll ll > > > ll ll > > > v v > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ll ll > > > ll ll > > > ll ll > > > ll ll > > > v v > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ll ll > > > ll ll > > > ll ll > > > ll ll > > > v v > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 1. aday: Franklin D. Roosevelt > > > 2. aday: Winston Churchill > > > 3. aday: Adolf Hitler > > > > > > ve bu arada... > > > > > > Kürtaj sorusuna eger evet dediyseniz, BEETHOVEN'I ÖLDÜRDÜNÜZ !!![signature][hline]
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 iimiş :)[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ben 2 yi seçtim ve bethooven ı öldürdüm biri de beni öldürse negzel olucak[signature][hline]bornozlu canavar
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ama şöyle bişi var. Yine çıksa yine 3. yani Hitler i seçerim. Kötünün iyisi iyinin kötüsüdür. iyinin iyisi kötünün iyisine denktir iyi ile kötü pFf işte öle[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Ferrero sen konsepti tümüyle ıskalamışsın.. yada hitler'i futbolcu falan sanıyosun :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: bLaQ, 24 Mayıs 2004 19:42 tarihinde demiş ki: yada hitler'i futbolcu falan sanıyosun :) Ahahah koptum ;)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 önyargı aslında insanları çok yanlış yerlere vardıran bir durum..başıma çok geldiğinden biliyorum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Yanlız ne ilginçtir ki 3 lider arasında halkı tarafından en çok sevileni hitlerdi...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Sanki burada daha once bu yazıyı yada cok benzer bırsey okudugumu hatırlyıo gıbıyım.[signature][hline] The Truth is out There
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 > > > 2. aday: Iki kere isten atilmis, öglene kadar uyur. Üniversitedeyken > > > uyusturucu kullanmis ve her gece 1 litre viski içiyor. bunu seçerim çünkü halktan geldiği belli sorunları anlayacak yapıya sahiptir. (vallaha bakmadım merak edıyorum belkı yanlıstır sımdı bakjam)[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 o zaman şöyle diyebilirmiyiz, tinercilerin arasından da bi albert einstein çıkabilir mi?[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!!
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 nayır hem bethoven ı öldürdüm hemde adolf hitleri başkan yaptım olamaz .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım ( Büyücü )
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 evet bu çok eski bişiy.... ya önyargının zararları bu kadarcık ta diilki... daa çok var... :) ayrıca ekstra yetenek te bi tür özürlülük gibi bişiydir :P otistiklik yani ehue o yüzden o kdr sipastik arasında müzik yeteneği aşmış bi beethoven çıkması doğal :)... ayrıca hitler o kadar kötü bi lider diildiki... Amacı dünya benim olcak çok zengin olcam kral olcam istediimi yapıcam da diildi... dünyayı düzene sokmayı düşünüodu komunizm ile ... ha bunu yaparken en küçük bi acıma duygusu yoktu içinde kimseye karşı o yüzden çok tepki topladı... o yüzden yine olsa yine onu seçerdim heralde :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Rahan, 24 Mayıs 2004 21:03 tarihinde demiş ki: o zaman şöyle diyebilirmiyiz, tinercilerin arasından da bi albert einstein çıkabilir mi? einstein zekasına sahip bi tip şu an beşiktaşta bi banka uzanmış tiner kokluo olabilir ! :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 vayzcaydım konu sapacak, tartışmanın yeri bu konu değil... [signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! [Bu mesaj Rahan tarafından 24 Mayıs 2004 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bu daha önce açılmıştı :D[signature][hline]Half-Dwarf Werewolf Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Kensai/Ranger/Barbarian
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bir de şöyle birşey var.. bunun önyargıyla felan alakası yok. 2 liderin kötü yanlarını yazmışsın. ee neden hitler'in kötü yanlarını değil de iyi yanlarını yazıyorsun? benim iyi yanlarımı, mustafa kemal'in de kötü yanlarını yaz, "hangisini ülkeye lider seçerdin" yaz sonra "kazma bi adamı lider yaptın, mustafa kemal küstü sana" gibi şeyler söyle.. ben burda bir adamın sadece iyi yanlarını, veya sadece kötü yanlarını seçmiyorum başkan yaparken, ha sonradan beni bozmak için böyle bişi yazdıysan, bana hitleri değil, hitlerin iyi yanlarını seçtiriyorsun.. (lafım topici açana değil, mail'i ilk yazana.. tabii okuycağını sanmam ya..)[signature][hline]Half-Dwarf Werewolf Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Kensai/Ranger/Barbarian
GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bone sonuçta o kdrcık bilgiye bakarak birilerini seçebildik ve arkasına kimse bakmadı sanırım.. önyargıyı yeterince açıklayan bi durum sözkonusu. önyargı yetersiz bir önbilgiye bakarak yargılamak değilmidir?[signature][hline]
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 belki zıtım ama 2. seçtim ve bethooveni öldürmedim:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 beyler buda cok abarti ya tamam churchill cok iciyordu ama unde 1 litre VISKI hemde adamin ictigi tasaakli viski en fazla 10 sene yasardi[signature][hline]
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bunu 100 kere falan okumuştum da, paticik'te miydi hatırlayamadım. üşendim şimdi aramaya =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
wetamean Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 hayatımda bir kere ama aşırı derecede ön yargılı davrandım.. suan sonuclarını goremıyorum ama ılerde sızlerı haberdar edıcem.. yoksa.. belkı gelcegın santanasının olusmasına mı engel olujmm hyrr bunla yasamm.. bılmıorum .. ama onyargı guzel bsı ınsana lımıtlerını bıldrrıor bnce[signature][hline]hayat zorlaşırken, sen ortalıktan toz olmaya bak!
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bone ya aklıam geldi şimdi birinin imzasıdna 1m $ werseler bonepartla bile ewlenirim yazıodu quote da şimdi düşündüm senile adam ewlenio ama adam gelin mi oluyo damat mı şimdi damat kıyafeti içinde iyi olursun da seni gelin oalrak düşündüm de sandalyeen düştüm :)[signature][hline]bornozlu canavar
Öne çıkan mesajlar