matama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 is yerimde calisan bir kiz var butun arkadaslarim cok guzel buluyor, ustune amerikaya gitti oradakilerde acaip tas falan diyor ben cozemedim bana hic guzel gelmiyor, bir hata mi var bende :) kafam almiyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 resim koy cam aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 zevklerin ve renklerin devreye girdiği anlardan biri olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 zevk renk falan kimisi benim beyendiğim memeyi beyenmez milletin beyendiği memeyi ben beyenmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Benim cok begendigim hatunlari genelde begenmezler. Zevk meselesi direk.. Bu arada is memeye donmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 abi aynen ya bende de var o.gecenlerde var mısın yok musun da adriana lima vardı arkadaşlarla hep beraber seyrediyoruz arkadaşların agzının suyu akıo ben lima nın ağzı çok büyük lan dedm beni linç ediyolardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ben de Liv Tyler'i begenmem mesela, zevk renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ToksiN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 görecel bi kavram işte güzellik. bide; • çirkin kadın yoktur. Az votka vardır* :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Penthesilea said: Ben de Liv Tyler'i begenmem mesela, zevk renk Dostum Liv Tyler'ı gördüm geçen mahalle bakkalında, "İlkeee İlkeee" diye ağlıyodu alışveriş yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kıskançlık da olabilir farkında olmadan herkesin çirkin dediğini güzel bulma mesela daha farklı bir boyutta incelenebilinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 liv tyleri bende beğenmem sırasıyla scarlett diye gider bu liste ama gerenk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 herkes çirkin ve abazadır sen yakışıklı ve karizmatiksindir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 dostum peşin hüküm verme hemen. bak ben de angelina'ya "o kadar da güzel değil yeaa" filan diyodum, sonra nisan masaüstü topicinde mi nerdeydi bi resmini gördüm, tükürdüğümü yaladım -ki tükürük kokusundan nefret ederim. baya kötü bi espriydi, ama olayın özeti budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 tükürük kokusundan nefret ederim demen şart mıydı hakkatten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 onemli olan gonullerin bir olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 napae said: tükürük kokusundan nefret ederim demen şart mıydı [large]hakkatten?[/large] tüylerim diken diken oldu, içim çekildi, burnum kanadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ya hakketen irençleşmeyelşim :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Limayı beğenmem mesela. zevk&renk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Penthesilea said: Ben de Liv Tyler'i begenmem mesela, zevk renk bende limayı mesela amy bile daha çekici la o kadar çikin pis dövmeli olmasına ramen nedensee ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Şimdi dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 olabilir de merak ettim tipin değildir falan belki liv tyler olsun, adriana lima olsun bunları beğenmeğenler ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gayet normal bende angelina jolie yi begenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 angelinanın baasur gibi aazı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 angelina çemçükağızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar