Stifler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yorumsuz. bize öyle baksa fena mı olur? ha angelina soruyorum sana.
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 koymayın kardeşim şöyle resimler canı çekiyor insanın :(
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 angelina ile aram bozuk benim ya çok ayıp etti çok
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 eregorn2 said: ayrıldılar :D abi brad pitt imbaların imbası. adam hem babysitterı bafiledi, şimdide rest çekmiş angelinaya. ya evleniriz yada yol ver diye.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bir süredir sevgilisi Brad Pitt ile aralarının kötü olduğu söylenen Angelina Jolie'den düşman çatlatan sözler... Pitt için "En iyi arkadaşım. Çok sevecen ve anlayışlı bir baba. Gökyüzünden dünyaya düşmüş bir melek" diyen Jolie "Eğer o olmasaydı çocuk doğurmayı aklımın ucundan bile geçirmezdim" sözleriyle haklarında çıkan dedikoduları yalanladı. Pitt ile en özel anlarını banyoda yaşadıklarını söyleyen Jolie "Yorgunluğumuzu banyoda atıyoruz. Suyun içindeyken aklımıza ne gelirse konuşuyoruz. İnanılmaz keyifli dakikalar geçiriyoruz"dedi. Jolie, dünyanın en seksi kadını olarak görülmesine rağmen özel yaşamında çok utangaç olduğunu da sözlerine ekledi.
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 suda doğum en güzeli tabi
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ahahah napae tepkisiyle kendini belli etti. brad pitti gören kızların ayh tepkisi yada iç çekmesine alıştık ulan bu ne.
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kızlardan çok erkeklerin brad pitt i beğendiği bir gerçek
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 turkan sorayı hatırlattı bana, ama o daha guzel bakardı
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 lan ya cok yakisiyolardi birbirlerine :(
Öne çıkan mesajlar