BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 icq dan ulaş Bkz: imza[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Resimler çıkana kadar zafiyet geçirdim arggg... İlk resimdeki çayçı kesinlikle süfer.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 said: Disappear, 31 Ağustos 2002 22:13 tarihinde demiş ki: o küpeli sarı gömlekli kim bakiim?[hline] sylvanthas[hline]DİKKAT !!!I seek deerSazanlar Kulübü müracat formu
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 hastrrr ya... ulan korktuğum başıma geldi yazarken de dedim kesin yanlış yazacam die :lol:[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Zaten Masticore da getirmemişin yanında... Zaten baklava da yokmuş... Zaten alkolsüz/sağlıklı bir ortamdı.. Niye buluştuk ki biz yav? *! geç dank eder*
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Gerçektende alkolsüz olması banada çok kodu.. Bi ara alkol olayına girmek lazım +18'lerle.. Lasatami abi, hiç çakmıyomuşsun pinpondan ben onu anladım.. Hayır, iyi hoştuda çok kısa ve manasız bir buluşma oldu, bi dahaki sefere şöyle iyi ve planlı bir şekilde yapılırsa kimse böyle "hede" diye kalmaz.. :) Fallen'ıda gördük askere gitmeden, age of wonders oynuyomuş askerde bile adam, ulen yahu :) Caine "milleti dövecem tutmayın" diyodu gelmeden önce, geldikten sonra ise kimseyi dövememenin yanında aşırı derecede ter komasına girdi kendileri lasatami ile pinpon maçından sonra.. Las abimizin terli bir şekilde fizban'ı öpmesi ve fizban öküzünün kontrpiye girip "şey.. ben" falan olması güzel sahnelerinden biriydi... Tekdüze bir adım oldu bu buluşma ama ilerde belkide ayak izlerimizin başlangıcı olabilir.. Sevgiler, Saygılar
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ben +18 e giriorum boyum uzun :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 gelecek buluşmaya söz bir masticore getirecem yanımda :) bir turnuvada izmirden gelen bir oyuncu daha masticore denilen kartı görebilme şansını bulamamış ve ilk oyununu kelimenin tam anlamıyla öküzün biri ile oynayacakdır oyuna başlamak için masaya oturduklarında aralarında geçen konuşma -yaw masticore die bir kart varmış böle ortamda fırtınalar estiriyor... -nee masticor muuu... herkez peşindeee bak açayım görürsün (no comment)[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
Drake Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 hahahahahah babacum o ne ifadedir oyle elinde sopayla dururken roflmao[hline]Icq:57624785 Email:[email protected]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 hoca esas clubbed to death klibi çekmek isterdim ama olmadı :-/[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Pardon, bişey soracağım... Fotoğraflarda görünen; hatta kendisine bir kare bile adanan bariz şekilde odun olan şahıs kim? Yoksa Pepelek.Com' un resmî kötek sponsorundan bir hediye mi?
thiefling Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Uleen loows +18 ihtimal yok girmeye en küçüğü benim laa orda :-) bende sizden umut bekliyodum bana miller alırlarla bara felams sokarlar böyle aralarında kaynarım diyem zate en ufak ben kaldum öyylem herkeze 2 metre aşağıdan bakıyom :-P[hline]Ben kimmmiyim Ben Olymposun en Baba Adamı :rock:Sir Lancelot:rock: Never Forget I rule 4EVER :lol: :-P :lol:
thiefling Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Ha millet ben lacivert gömlekli saat takmış gözlüklü olan ama şapkasız şahısım bizzat...tabe az geç olmuş 7. sayfaya yazıkta e anca gördük :-)[hline]Ben kimmmiyim Ben Olymposun en Baba Adamı :rock:Sir Lancelot:rock: Never Forget I rule 4EVER :lol: :-P :lol:
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 hoy hoy iki de nbirde "anaa bunlar benden büyükmüş yaw" nağmelerini de bolca duymamış değilim hani ;)[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ben daha kisayim :P kimse bende kisa olamaz i rule :P
thiefling Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ahu hele caine diyodumki abe vestelden böyle cainele süperdik olyden tek arkadaş çok iyidik neyse diyodum 15 16 bilemedin 16.5 tur diyodum caine yahu gördüm elini öpüp para alsam daha iyidi :-)
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Caine'in akıl yaşı o civarlarda olduğundan sorun yaşamamışsındır :) Keltoş ibiş Keyn :P *!masq kitabıyla danseder*
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Gimli,Odun ve ARkadaki garson un karizmaları süper valla öldüm bittim bi de odunu elinde kazık gibi tutan insan Babacum gardaşmı??[hline]Nasıl yapılmalı ölüm ayini?... Bu ağıt nasıl söylenmeli?... Bu genç yaşta ölen, En sevdiğim insan için E Buyrun...
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Garson da odun da sana benzesin raist
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 arkadaşlar o Odun un Kutsal bir eşya olmasını talep ediyorum... bi de ewet o odunu tutan ve dövmeye hazırmış gibi poz veren benim... *!odununu çok sevmektedir* *!aba altından ODUN gösterir*[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Zaten kalabalığız. Bu babacumun de elinde sopa olunca millet bizi sokak çetesi sandı. Nerden yürüsek millet bize bakıo dik dik. Tevbe tevbe. Nerden bulduysanız o odunu
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 nie canım gimlim birlikte çok uyumlu bir üçlü olmuşsunuz:)[hline]Nasıl yapılmalı ölüm ayini?... Bu ağıt nasıl söylenmeli?... Bu genç yaşta ölen, En sevdiğim insan için E Buyrun...
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 bir göz bir morluk ve bir yumruk gibi daha hoş bi üçlü servis edeyim mi sana raist [Bu mesaj Gimli tarafından 01 Eylül 2002 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Cristian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Gunn yakıyo valla :-P Sonra birisi şunların üstüne isim yazsa , jpeg olarak kaydetse pekzel olurdu dimi ? :-)
Öne çıkan mesajlar