Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Safari 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ozet olarak: hayvan gibi olmus

Windows ve Mac icin Safari 4'un betasi var su an ne zaman basladi bilmiyorum ama ben Firefox kullaniyordum ondan haberim olmadi. Formattan sonra lan safari kullanayim dedim, baktim yeni versiyonun betasi var, ve history, top stories falan artik site previewleri veriyo. History'de, girdigin bi sitenin icinde yazan bi kelimeyle dahi arama yapabiliyosun ve siteleri acik sekilde gorebildiginden teker teker tum ihtimalleri denemen de gerekmiyor. Hizi essek gibi, sitesinde yazdigina gore javascripti firefoxtan 3 kat, internet explorerdan 30 kat hizli calistiriyor.

Deneyin cok begeneceksiniz diye tahmin ediyorum
Mesaj tarihi:
Abi of cok guzel, en cok hosuma gidenler

1- Tablerin yeri degismis
2- Acinca top sites cikio direk seciosun ordan genelde gitcegin yeri
3- GMail'in sayfaya oturmama problemi gitmis ki Safari 3 kullanmamamin en buyuk sebeplerindendi hep gmail'de oldugum icin
Mesaj tarihi:
yov ben böyle xp kullanıyorum, sitesinden yükledi safari 4 betayı ancak çalıştıramadım,
bellek read olmadı diye hata veriyor programı açamıyore.
Mesaj tarihi:
top sites olayı çok güzel gerçekten. bir süre buna geçeceğim sanırım.

fakat ram yiyor. çok fena yani.

edit: RAM konusunda cidden berbat

firefox3 62mb
safari4 119mb
ie8 79mb
chrome 35mb

hepsini facebook/home açıkken test ettim.
Mesaj tarihi:
IE8 vs Chrome su anda piyasada en hizli olanlar,
Multiprocess mantigi ile calistigi icin.

Bunun yaninda IE8 release edildi, ve hiz testlerinde en hizli olarak secildi, kaynaga tekrar bakiyim bulunca gosteririm.
Mesaj tarihi:
abi? yandaki sürükle barı çıkmıo bu safari 4 te :D bi bende mi var bu problem sldfşkjsdf aşağı sürkleyemiorm pencereleri uzun sayfaların alt kısımları göremiorum hahaha

edit : yeniden başlatınca düzeldi :D
Mesaj tarihi:
Abi adamlar tarihin en garip bugini yapmayi basarmis ahahaha
safari 4 yukleyince msn for mac'in cursor'i bozuluyo, soyle ki, mesaji yaziyorsunuz send e basiyorsunuz cursor kayboluyo tekrar tiklamak gerekiyo text boxa
sinir bozucu bisey ama bu vesiyle adium u ogrenmis oldum kuruyorum simdi guzel oldu
Mesaj tarihi:
Chrome'dan biraz iyi de, bir çok "omg innovasyon" diye gösterdikleri şey Chrome'dan çalıntı resmen, klasik Apple mantığı.

Chrome yerine bunu 2. browser yaparım heralde, en azından betası bittiğinde.
Mesaj tarihi:
Vaktiyle Windows kullanırken denemiştim. Chrome olsun Safari olsun ancak Firefox açılana kadar kullanılıyordum. Bence asla primary, öncelikli browser olamazlar. Firefox eklentileri ile Voltran'ı oluşturuyor. O artık sadece browser değil. O bir kuş, hayır o bir uçak...
Mesaj tarihi:
Bende de durum aynen o haydari. Günlük işler için bir ikincil hızlı browser kullanıyorum, şu anda Chrome ama ilerde Safari 4 olur sanırım, Firefox ise esas browser. FireTune ve eklentileriyle yeterince hızlı ve çok yetenekli oluyor kendisi.
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Safari-6 da downloads penceresini kaldırmışlar. Eskiden .....flv diye açılan adresi sürükleyince otomatik download ederdi. Activity de gitmiş. Nasıl download edicem ben yahu
  • Yeni Oluştur...