Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Safari 4

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Ozet olarak: hayvan gibi olmus

Windows ve Mac icin Safari 4'un betasi var su an ne zaman basladi bilmiyorum ama ben Firefox kullaniyordum ondan haberim olmadi. Formattan sonra lan safari kullanayim dedim, baktim yeni versiyonun betasi var, ve history, top stories falan artik site previewleri veriyo. History'de, girdigin bi sitenin icinde yazan bi kelimeyle dahi arama yapabiliyosun ve siteleri acik sekilde gorebildiginden teker teker tum ihtimalleri denemen de gerekmiyor. Hizi essek gibi, sitesinde yazdigina gore javascripti firefoxtan 3 kat, internet explorerdan 30 kat hizli calistiriyor.

Deneyin cok begeneceksiniz diye tahmin ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adamlar tarihin en garip bugini yapmayi basarmis ahahaha
safari 4 yukleyince msn for mac'in cursor'i bozuluyo, soyle ki, mesaji yaziyorsunuz send e basiyorsunuz cursor kayboluyo tekrar tiklamak gerekiyo text boxa
sinir bozucu bisey ama bu vesiyle adium u ogrenmis oldum kuruyorum simdi guzel oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Vaktiyle Windows kullanırken denemiştim. Chrome olsun Safari olsun ancak Firefox açılana kadar kullanılıyordum. Bence asla primary, öncelikli browser olamazlar. Firefox eklentileri ile Voltran'ı oluşturuyor. O artık sadece browser değil. O bir kuş, hayır o bir uçak...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...