Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Ozet olarak: hayvan gibi olmus Windows ve Mac icin Safari 4'un betasi var su an ne zaman basladi bilmiyorum ama ben Firefox kullaniyordum ondan haberim olmadi. Formattan sonra lan safari kullanayim dedim, baktim yeni versiyonun betasi var, ve history, top stories falan artik site previewleri veriyo. History'de, girdigin bi sitenin icinde yazan bi kelimeyle dahi arama yapabiliyosun ve siteleri acik sekilde gorebildiginden teker teker tum ihtimalleri denemen de gerekmiyor. Hizi essek gibi, sitesinde yazdigina gore javascripti firefoxtan 3 kat, internet explorerdan 30 kat hizli calistiriyor. Deneyin cok begeneceksiniz diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Macbook'ta bende 3'ü kullanıyordum zaten. 3'te firefox'tan hızlıydı. Ama daha hızlısı nasıl olur acaba kestiremiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Abi of cok guzel, en cok hosuma gidenler 1- Tablerin yeri degismis 2- Acinca top sites cikio direk seciosun ordan genelde gitcegin yeri 3- GMail'in sayfaya oturmama problemi gitmis ki Safari 3 kullanmamamin en buyuk sebeplerindendi hep gmail'de oldugum icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yov ben böyle xp kullanıyorum, sitesinden yükledi safari 4 betayı ancak çalıştıramadım, bellek read olmadı diye hata veriyor programı açamıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 safari 4'e bakmıştım ben, skin direkt chrome olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 top sites olayı çok güzel gerçekten. bir süre buna geçeceğim sanırım. fakat ram yiyor. çok fena yani. edit: RAM konusunda cidden berbat firefox3 62mb safari4 119mb ie8 79mb chrome 35mb hepsini facebook/home açıkken test ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 IE8 vs Chrome su anda piyasada en hizli olanlar, Multiprocess mantigi ile calistigi icin. Bunun yaninda IE8 release edildi, ve hiz testlerinde en hizli olarak secildi, kaynaga tekrar bakiyim bulunca gosteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 abi? yandaki sürükle barı çıkmıo bu safari 4 te :D bi bende mi var bu problem sldfşkjsdf aşağı sürkleyemiorm pencereleri uzun sayfaların alt kısımları göremiorum hahaha edit : yeniden başlatınca düzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 chrome'da yeni sekme acınca cıkan sey değil mi su top sites dediginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bazen kendi kendine crash oluyor. Crash oldu mu beraberinde bütün açık chromeları götürüyor. Crashler yüzünden kullanmıyorum artık. Yoksa güzel aslında alışmıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Abi adamlar tarihin en garip bugini yapmayi basarmis ahahaha safari 4 yukleyince msn for mac'in cursor'i bozuluyo, soyle ki, mesaji yaziyorsunuz send e basiyorsunuz cursor kayboluyo tekrar tiklamak gerekiyo text boxa sinir bozucu bisey ama bu vesiyle adium u ogrenmis oldum kuruyorum simdi guzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 oha uzay modulu gibi ama skin chrome'dan arak ayrica baya da hizliymis dedikleri gibi ';o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Chrome ile aynı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Chrome yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Chrome'dan biraz iyi de, bir çok "omg innovasyon" diye gösterdikleri şey Chrome'dan çalıntı resmen, klasik Apple mantığı. Chrome yerine bunu 2. browser yaparım heralde, en azından betası bittiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 acaip hızlı. süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Vaktiyle Windows kullanırken denemiştim. Chrome olsun Safari olsun ancak Firefox açılana kadar kullanılıyordum. Bence asla primary, öncelikli browser olamazlar. Firefox eklentileri ile Voltran'ı oluşturuyor. O artık sadece browser değil. O bir kuş, hayır o bir uçak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bende de durum aynen o haydari. Günlük işler için bir ikincil hızlı browser kullanıyorum, şu anda Chrome ama ilerde Safari 4 olur sanırım, Firefox ise esas browser. FireTune ve eklentileriyle yeterince hızlı ve çok yetenekli oluyor kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 beni operadan soğutabilen tek browser oldu şimdiye kadar.beta olmasına rağmen inanılmaz hızlı.başarmış adamlar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 firefox chrome a göre yavaş değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Safari-6 da downloads penceresini kaldırmışlar. Eskiden .....flv diye açılan adresi sürükleyince otomatik download ederdi. Activity de gitmiş. Nasıl download edicem ben yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar