ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 http://arsiv.sabah.com.tr/2009/04/03//haber,599BCF6DD4DD456ABDC5CD816AE347EA.html oha dedim bu kadroyla çıkıyorlar oleeey!... televizyon ekranı bayram yapacak yaşasın doğru düzgün bir dizi daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 FATMA GİRİK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ... TÜRKAN ŞORAY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ... HÜLYA KOÇYİĞİT FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ... combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 izlenirki bu... benim ananem fatma girike benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bi cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Kadro süper.. İlk bölümde izlenmeye değer olup olmayacağı anlaşılır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Filiz Akın eksik lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 siz mi karar vereceksiniz değerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 izleyici biziz...bizden başka kim karar vericek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 desperate turkish housewives Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 roflmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 obsesifik said: Kadro süper.. İlk bölümde izlenmeye değer olup olmayacağı anlaşılır diye düşünüyorum. nesi super ya :D . Bazı kişiler vardır yaşlandıkça oyunculuk yeteneklerini kaybederler. Bir tane ödül almış film'i var mı bu kadro oyuncularının son yıllarda ? Hepsi çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 neyini kaybeder pardon? açıp popomu gülerim böyle yoruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Masticore said: nesi super ya :D . Bazı kişiler vardır yaşlandıkça oyunculuk yeteneklerini kaybederler. Bir tane ödül almış film'i var mı bu kadro oyuncularının son yıllarda ? Hepsi çöp. oha çöp ne demek ya? kafanmı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 masticoreu bilincsiz yorum yapmaktan bolumden banleyin plx. nevra serezlinin fotograflari yok yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 hepsi tabi tecrübeli oyuncular ona şüphe yok, ama mesela iyi bir futbolcuyu yanlış mevkide oynatırsan yararlı olamaz misali bu dizi de bekleneni veremeyebilir. üstelik kıyaslanan dizi eski de olsa oldukça sevilen ve iddialı bir dizi. bunu söylerken dizinin ve karakterlerin orjinal hallerini gözümün önüne getiriyorum, hadi diğerleri tamam diyelim, fatma girik sofia rolünü hakkını vererek oynayabilir mi işte onu bilemiyorum. aralarında nevra serezli nispeten iyi bir seçim olmuş gibi görünüyor. neyse başlasın görelim bakalım, inşallah başarılı bir yapım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Türkan Şoray Tatlı Hayat dizisinde vasattı ama aynı dönemlerde çevirdiği bir sinema filmi vardı (adını hatırlayamadım şu an) orada döktürmüştü oyunculuk olarak. Nevra Serezli zaten aşmış bir insan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 türkan şoray tatlı hayatta dayanılamayan tek karakterdi bence. vasat bile değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Şu bi gerçekki artık hepsi rol yapma yeteneğinden yoksun. bu dizinin de bunu bir kez daha kanıtlayacağından eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Kötü bir kopya olur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Özgün birşeyler yapmak yerine c/p daha kolay geliyor sanırım. Birkaç bölüm sonra patlıyor haberlerde görüyoruz yapsınlar tabi seviyorum dizileri izlenmeyince bık bık bık eden şişirme oyuncuları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Hangi kanalda kaçta olcakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 diziyi senaryo yürütür, her şey yazarların elinde. 3-5 bölümde patlayabilir zira pahalı bir yapım bu hanımların kaşesi düşünüldüğünde.. eğer altın kızlar'dan direkt uyarlama yaparlarsa bi yere gelebilir ama blanche kadar ahlaksız (!) kadın türk toplumunu gerebilir. blanche olmayınca iş rosie'nin salaklıklarına ve dorothy'nin soktuğu laflara kalır, bilemem ne olur. ilginç bi proje olduğu kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Demin evdekiler izlerken denk geldim, ilk 15-20 dakkasını izledim. Bayık geldi. Orjinalini izlemediğim için karşılaştırma yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bu kadroya Haluk Bilginer olmalıydı. Bence fail olmuş. Türkan Şoray Tatlı Hayat'ta olduğu gibi her konuşmasından önce duraksıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 türkan şoray'da parkinson varmış bayadır, o duraksamalar falan ondanmış. bence doğru olabilir, yoksa gençken bukadar başarılı bir kadının yaş 50yi geçince moronlaşması saçma geliyor. diziyi henüz izlemedim, ama Nevra Serezli yerine Fliz Akın olsaydı, kare as tamamlanmış olurdu. mesleğinde bukadar tavan yapmış insanların birarada geçinemeyeceği malum. bence 3-5 bölüme biter bu dizi, keşke buna zaman ve şöhret harcayacaklarına, şööle efsane bir drama çekselerdi hazır ekipte tamamlanmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar