Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altın kızlar (yerli)

ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

hepsi tabi tecrübeli oyuncular ona şüphe yok, ama mesela iyi bir futbolcuyu yanlış mevkide oynatırsan yararlı olamaz misali bu dizi de bekleneni veremeyebilir. üstelik kıyaslanan dizi eski de olsa oldukça sevilen ve iddialı bir dizi.

bunu söylerken dizinin ve karakterlerin orjinal hallerini gözümün önüne getiriyorum, hadi diğerleri tamam diyelim, fatma girik sofia rolünü hakkını vererek oynayabilir mi işte onu bilemiyorum. aralarında nevra serezli nispeten iyi bir seçim olmuş gibi görünüyor.

neyse başlasın görelim bakalım, inşallah başarılı bir yapım olur.
Sosyal ağlarda paylaş

diziyi senaryo yürütür, her şey yazarların elinde.
3-5 bölümde patlayabilir zira pahalı bir yapım bu hanımların kaşesi düşünüldüğünde..
eğer altın kızlar'dan direkt uyarlama yaparlarsa bi yere gelebilir ama blanche kadar ahlaksız (!) kadın türk toplumunu gerebilir. blanche olmayınca iş rosie'nin salaklıklarına ve dorothy'nin soktuğu laflara kalır, bilemem ne olur.
ilginç bi proje olduğu kesin...
Sosyal ağlarda paylaş

türkan şoray'da parkinson varmış bayadır, o duraksamalar falan ondanmış. bence doğru olabilir, yoksa gençken bukadar başarılı bir kadının yaş 50yi geçince moronlaşması saçma geliyor.
diziyi henüz izlemedim, ama Nevra Serezli yerine Fliz Akın olsaydı, kare as tamamlanmış olurdu. mesleğinde bukadar tavan yapmış insanların birarada geçinemeyeceği malum. bence 3-5 bölüme biter bu dizi, keşke buna zaman ve şöhret harcayacaklarına, şööle efsane bir drama çekselerdi hazır ekipte tamamlanmışken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...