Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rasmussen genel sekreter oldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:
[b]Rasmussen İstanbul'da merdivenlerden düştü
NATO Genel Sekreteri seçilen Anders Fogh Rasmussen'in, İstanbul'da otelinin merdivenlerinden düştüğü ve omzunun çıktığı bildirildi.

Tayyip : "Allah Cezasını verdi" (:P)
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Rasmussen İstanbul'da merdivenlerden düştü
NATO Genel Sekreteri seçilen Anders Fogh Rasmussen'in, İstanbul'da otelinin merdivenlerinden düştüğü ve omzunun çıktığı bildirildi.

Ritzau ajansı, Medeniyetler İttifakının 2. Forumuna katılmak üzere İstanbul'da bulunan Rasmussen'in, dün gece otelinin merdivenlerinden düştüğünü ve Taksim hastanesine kaldırıldığını duyurdu.

Rasmussen'in, omzunun yerine oturtulmasının ardından birkaç saat sonra oteline döndüğü belirtildi.

Hehe alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste :P

Ergenekon itirafçısı olduğu ortaya çıkar yarın.
Mesaj tarihi:
rasmu said:
"PKK ile bağlantısı bulunursa kapatılabilir"

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11375574.asp?gid=229

Bağlantıları yollayın gogogo
Mesaj tarihi:
bağlantılar kesin olmamakta birlikte bulunmuştur. Nitekim, somut bir delil bulunamaması sebebiyle Roj Tv yayın hayatına cennet vatan Danimarka'mızda devam edecektir. Ha bu arada, NATO genel sekreteri oldum ben.

-Rasmussen 11 Haziran 2009
Mesaj tarihi:
Rock said:
Hepsi olduğuna emin misin? Hala sınır ötesi harekatlar devam ediyor. Çok takip etmiyorum ama asker ve techizat sayımızda da bilinen bir düşüş yok. Olsaydı birileri bugüne kadar bin kere kıyameti koparırdı.

Ayrıca bu maddeleri hiç bir gastede bulamadım. Kaynak genel olarak ip ve mhp tabanlı siteler. Neye dayanarak bunun gerçek olduğunu idaa ediyorsunuz.

bir- Son sınırötesi harekatın arkasından 14 ay geçti, başka operasyon olmadı. Bilmiyorsan, bilgilendireyim seni.

iki- Bu maddeleri hiç bir gazetede bulamadım diyorsun, sadece ip ve mhp tabanlı parti sayfaları, sen ne yazdığına dikkat etsene. Akepe zihniyetindeki yandaş medya bu konuyu haber yapıcak değil tabiki. Zaman ve Vakit okuma sadece, kafanı kaldır biraz da diğer insanlar ne diyor iyi oku.

İşçi partisi ve Milliyetçi parti birbirlerinin ak dediğine kara derler. Taban tabana zıt iki parti bunu yazmış ve sen onları aynı kefeye koyuyorsun. Tebrikler. Fidel Castro ile Obamayıda aynı kefeye koy olsun bitsin.
Mesaj tarihi:
bir- bahsedilen antlasmanin gul un basbakanligi donemi tezekere krizi oncesi imzalandigi iddea ediliyor zaten yani amerika irak i isgal etmeden biz sinir otesi operasyon yapmadan yillar once

iki- AKboylarin yandas medya diyip durdugu dogan holding gazetelerindede, cogu milliyetci CHP yanlisi haber yapan gazetelerdede cikmadi, cumhuriyet bile fazla ustunde durmadi bu haberin

isci partisi ile mhp nin soylemleri son derece birbirine yaklasti AKP iktidara geldiginden beri, asker karsiti asiri sol dusunceleri olan perince ulusalci nasyonal sola kayiverdi birdin
obama ile castro ucuk, bush ile obama demek daha dogru aralarinda cok ahim sahim fark yok cunki
Mesaj tarihi:
Bana göre İP ile MHP arasındaki fark, Castro ve Obama kadar. Siz hiç pkk bayrağı altında dolaşan MHP li gördünüz mü? İP lideri pkk bayrağı altında dolaşmayı bırakın, bebek katili ile tokalaşmıştır bile.

Ben vatanseverim, canımı bir saniye düşünmeden feda ederim. Bu benim chp, mhp, ip vs vs olduğumu göstermez. Ancak farkındayım ki doğuda bir sorun var, Bu sorun oradaki kürt halkından kaynaklanmıyor. Ve inanın çözümü var.

İpucu mu istiyorsunuz?
özalın türk vatandaşı yaptığı 500.000 peşmerge
Mesaj tarihi:
Absolut said:
O 500.000 peşmerge olmasaydı acaba nasıl olurdu g.doğu şu an. Saddamın sınırmıza kadar ilerlediğini varsayıyorum.

O peşmergeler güya Saddam dan kaçıyordu. ABD Saddama yıllarca el altından kürt halkını ezmesi (dolayısıyla kürt sorununun doğması) için silah ve yardımda bulundu. Bu olayların tümü önceden planlanmış bir proje diyenlere hayret ediyorum şimdi. bu kadar kesin olarak nasıl bildiler?

Bu arada K.Irak tezkeresinin Meclisten geçmediği işgal başlangıcında, zaten geçmeyeceğini söylemiştim. Iraktaki Türkiye bu bütün planları alt üst ederdi. Size şöyle söyleyeyim. Bütün bu olanlara baktıkça ATATÜRK ile Enver paşa arasındaki farkı daha iyi anlıyorum. Artık ATATÜRK yok. ama bir sürü enver klonu var. Tahmin edin bakalım kim bunlar?
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
Tayyip Rasmussen'e dosyalari alip odama gel demis, heyecandan merdivenlerden dusmus yeni sekreter.

TOSTUMU YEDİM, ODAMDA BEKLİYORUM! şok mesaj bumuymuş?
Mesaj tarihi:
Karag8z said:
bir- Son sınırötesi harekatın arkasından 14 ay geçti, başka operasyon olmadı. Bilmiyorsan, bilgilendireyim seni.

"Resmi olarak" son açıklanan linkte mevcut. Resmi olmayanları sen tahmin et.

said:

iki- Bu maddeleri hiç bir gazetede bulamadım diyorsun, sadece ip ve mhp tabanlı parti sayfaları, sen ne yazdığına dikkat etsene. Akepe zihniyetindeki yandaş medya bu konuyu haber yapıcak değil tabiki. Zaman ve Vakit okuma sadece, kafanı kaldır biraz da diğer insanlar ne diyor iyi oku.

akpye savaş açmış pek çok başka medya kuruluşuda mevcut. Tüm medysa sadece akp yandaşlarıdna oluşmuyor.
said:

İşçi partisi ve Milliyetçi parti birbirlerinin ak dediğine kara derler. Taban tabana zıt iki parti bunu yazmış ve sen onları aynı kefeye koyuyorsun. Tebrikler. Fidel Castro ile Obamayıda aynı kefeye koy olsun bitsin.

Son genel seçimlerde chp, mhp, ip baya el ele kol kola parti reklamlarını beraber yapıyorlardı. Söylemlerinin farklı olduğuna bakma işlerine geldimi hemen guruplaşmayı iyi bwcweiyorlar.
Mesaj tarihi:
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=138847&cat=180&dt=2009/04/06

Türkiye'nin NATO Genel Sekreteri seçilmesine karşı çıktığı, ancak diplomatik temaslar ve verilen sözlerle vetosunu kaldırmaya karar verdiği Danimarka Başbakanı Rasmussen, ülkesine gider gitmez çark etti. ABD Başkanı Barack Obama'nın garantörlüğünde Roj Tv'yi kapatacağının ya da başka bir ülkeye taşınması için baskı yapacağının sözünü veren Rasmussen, Tv2 kanalına verdiği demeçte, "“Türkler’e kendimi satmadım. Onlara boyun eğmedim. Roj TV’nin kapatılması gibi bir söz vermedim. Bu, Danimarka mahkemelerinin verebileceği bir karardır. Bazen yüz yüze gelmek iyidir. Türklerle yüz yüze geldim ve onları ikna ettim” dedi.

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi ise Rasmussen’in sözlerinin tam aksi yönde ifadeler kullandı. Berlusconi, İtalyan gazetecilerin krizin nasıl aşıldığı konusundaki soruları üzerine, “Rasmussen görüşmeler sırasında Roj TV konusunda Türk tarafına sözler verdi. Bu kanalın Kopenhag’daki merkezinin ya kapatılacağını ya da bir başka ülkeye taşınması için baskı uygulayacağını söyledi. Türkiye Rasmussen’i kabul etmek için garantiler istedi, garantileri aldı” şeklinde konuştu.

Rasmussen bugün İstanbul’da konuşacak

Öte yandan Anders Fogh Rasmussen bugün İstanbul’a geliyor. BM Medeniyetler İttifakı Forumu’na katılacak olanRasmussen’in NATO zirvesinde söz verdiği üzere, karikatür krizinin ardından İslam dünyasında oluşan olumsuz imajını iyileştirmek için bir açıklama yapması bekleniyor.
Mesaj tarihi:
Göz göre göre böyle bir ikiyüzlülüğün yapılacağını pek sanmıyorum. Gerçi yarın İstanbul'da güzel yurdum insanı proveke olup da bir halt yerse ozaman her türlü bahaneyle verdiği sözlerden cayabilir.
Mesaj tarihi:
Rock said:
Göz göre göre böyle bir ikiyüzlülüğün yapılacağını pek sanmıyorum. Gerçi yarın İstanbul'da güzel yurdum insanı proveke olup da bir halt yerse ozaman her türlü bahaneyle verdiği sözlerden cayabilir.

Adam söz möz vermedi, siz hala bahaneler yaratıyorsunuz. Obama bile ermeni tasarısını geçirecek. akepe hükümeti her şeyi teğet göstermeyi pek seviyor. Veto etselerdi. Uzatsalardı. Ama olmaz, planlarına uygun değil. Amaç roj tv veya karikatür krizi değil, ciddiyetsizce bir şov yapmaktı. Şov başarılı oldu. Sonuçlarının Türkiyeye faydası oldu mu? Bakınız ne demiş, adam sözünün arkasında.

Keşke başarılı olabilselerdi diyorum içimden, keşke şov yapmadıklarına inanabilseydim sizin gibi, ama daha nato sekreteri olmadan yazdıklarım gerçekleşiyor. Adam

O senin gördüğün afişleri ip mhp akp chp hepsi bir arada olan bir reklam kuruluşu tarafından hazırlanmış bir şeydi. siyasi değil. ciddi olarak algıladıysan bravo.

Sınırötesi harekat dendiğinde hava saldırılarını düşünmüyorum. Bana daha çok tankla, askerle ilerleme gibi geliyor. sana öm de de belirttim. hava saldırılarının kara harekatı olmadan sınır ötesi harekat sayılamayacağını düşünüyorum. Bunun nedeni sınırı geçmek isteyen grup halindeki teröristlerin bombalanması veya kamplarının bombalanarak moral bozukluğu yaratmaktır.
Mesaj tarihi:
İLK KÜRT LİDER-
“Her zaman söylediğimiz gibi artık Türkiye halkı, siyaseti oturup gerçekten bu süreci doğru okuması ve formüller üretmesi gerekiyorö diyen Türk, Obama’nın bugüne kadar bir çok Kürt liderle tanıştığını ancak, ilk kez Türkiye’li bir Kürt liderle konuştuğunu da söyledi.
Türk, “Obama’nın Genel Kurul’daki konuşmasını nasıl değerlendirdiniz? diye soran bir gazeteciye, “Obama Türkiye’ye bir mesaj verme durumundaydı. Konuşmasında çok önemli mesajlar öne çıkmadı. Ermeni meselesi konusundaki sözleri farklıydı. Meselelere çok değinmedi. Konuşması herkesce bilinen bir konuşmaydı" yanıtını verdi.
haberin tamamı

Buyrun bakın. dtp roj tv konusunu gazetecilerle konuşmamış bile. neden konuşsun ki? onlara kapatılamayacağı sözü cumartesi gecesi verildi.
Mesaj tarihi:
@Karag8z

Obama'nın Ermeni tasarısını geçirmesiyle NATO'da bize verilen sözlerle nasıl bir alak kurdun çözebilmiş değilim. Obama bunu ne olursa olsun geçireceğini zaten söylemişti. Rasmussen ise ayrı bir hikaye. Haber şuana kadar sadece Haber Türk ve Milliyetin internet sitesinde yayınlandı. Haberlerde göremedim. Bunun kolpa olma ihtimali çok fazla.

Kürt konusuna gelirsek haberde yazılanlar Ahmet Türk'ün yorumları. Obama'nın bu konuda ne düşündüğüyse açıklamadan bilebileceğimiz birşey değil. Ayrıca adam buraya RojTV'yi tartışmaya gelmedi. Bu konu hakkında konuşmaması kadar normal bişey olamaz.

Lütfen gaza gelemden önce işin aslının açıklanmasını bekleyin. Kötü birşey bile çıksa gaza gelmek içni herzaman yeterli zaman vardır.
Mesaj tarihi:
Ermeni tasarisinin gecmesinin amerikadaki silah kanunuyla ilgili olabilecegini dusunuyorum, burda oyle bir afis gormustum silahsizlanma yasasi cikaran ulkelerin basina gelenler hakkinda, Turkiye de vardi, iste 1915te silahlanmayi yasakladi Turkiye sonra ermenileri oldurduler diye. Almanya, Sirbistan sanirim ve 8-9 ulke daha vardi boyle orneklerle.
  • Yeni Oluştur...