tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yusufla beraber en çok artan şey kanat akınlarımız. kanat oyuncularına o kadar güzel toplar açıyor ki. helal yusufa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 DoubleW said: erntst muthis bi adam ya , deli gibi kosup bukadar akilli oynayan adma zor bulunur Besiktasimizada helal olsun super bi mucadele gosteriyolar, deli gibi oynuyolar ya.Resmen sampiyonluk akiyo futbollarindan:) 10 kişilik anadolu takımına karşı böyle oynamamaları ayıp zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 anadolu takımı dediğin takım kayserispor rew :) 11e karşı da böyledi ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bugün top 1den fazla olmasını istemedi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Diyorum bu deli ortaları düzeltti, bu kadarı şans olamaz 3 haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Kangelecek bu arada koridorda belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ömrüm bitti ya. ulan bi takım bu kadar çok gol kaçırır mı bobo nihata özendi heralde hayatımda bu kadar kötü görmedim boboyu neyse galip bitirdik buna da şükür ama hakeme de 2 çift lafım var maçı baydırdın resmen. bu kadar kolay kart çıkarılır mı ya? daha maçın başında bizim 2 oyuncumuzu çat diye ilk faullerinde sarı kartı gösterdi 2si de cezalı. sonra gitti kayseriliyi attı hemen. ne gerek var bu agresifliğe. bırakın 11e 11 bitsin şu maçlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 tunch said: fiabn ernst lütfen almanyaya dönmesin , beşiktaş altyapısında orta saha futbolcusu yetiştirsinbence daha da ciddiye alınmalı bu iş. ikizleri oldu ama yetmez bi 10 tane daha çocuk yapsın hepsini altyapıya alalım kız erkek farketmez. bu herifin tohumlarını kaçırmamalıyız. futbolu bıraksın damızlık niyetine kullanalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 çok gol kaçırmamıza sevindim beşiktaş artık kendini yığıyor rakip kaleye. 2-3 atak yapıp gol atmaktansa 20-30 atak yapalım gol atalım güzeldi beğendim beşiktaşı.Bu hafta gs ts fb nin puan kaybı bizi sivasla artık tamamen yalnız bırakacaktır. Derbi kaybetmezsek şampiyonuz.Ama sivasın puan kaybedebileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 off ne m.united özentiliği yapmışlar he sadfsad yeni izliyorum da özeti hehe serdar özkan'ın da aylardır böyle hareket çektiğini,orta açtığını görmemiştim,iyi olmuş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 tunch said: bugün top 1den fazla olmasını istemedi resmen. bence bobo istemedi birden fazla olmasini:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 2. yarı baydı ya ilk yarı iyidide. taraftar coştu bu maçta. cisse oynayınca ernst çok iyi oynuyor. kafası rahat oluyor. bence cisse her maç oynamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Maçı izleyemedim, 1-0 bitmiş. Erman yargılamış yine; said: İlk yarı Yusuf, ikinci yarı yusuf yusuf. sfdsdhjfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 nasıl çaktı bjk helal olsun kartallara ibrahim üzülmez çok iyi oynadı bobo tam bi hezimet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 http://img12.imageshack.us/img12/328/bcf2b84f01077858ff9b10a.jpg yorumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kung fu fighting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 i know kung fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bu foto hiç bişey. insanlar biber gazından kaçıyorlar koşarak, kaçan insanların önüne biber gazı yağdırdı polis. bide utanmadan stadda 146. yılını kutluor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yakışır sana yakışır sana çevik kuvvet yakışır sana pkklıya insan hakları fenerliye indir copları (takım değiştirilebilir) bestesi boşuna çıkmadı aynı olayları geçen sene cadde bostan migrosta gs - fb maçına bilet beklerken yaşadık sonunda cadde trafiğe kapandı bira şişeleri coplar biber gazı savaşları yaşandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bunlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 herif tekme atarken inanmis ama o surat ifadesi, sanki kavgada adam ve karsi taraftakine giyor ne var ne yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bunun gibi bir görüntüyü atv de az önce gösterdi. adam ellerini açmış naptım ben derken adama su fışkırtılıp yere devrilmesi sağlanıyor. adam tek başına. bravo polis silahla filan vurmayı düşünüyor. Deniz Arman said: Gazi Mahallesinden görüntüler var... Yakan yakıyor yıkan yıkıyor... Emniyet Nerde? diye sormak geliyor akla... Emniyetin ne işi olur pkk yandaşlarının eylemiyle... Varsa Yoksa Taraftar... buna yakın şeyler söylemiş helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bobo alt oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar