Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Kayserispor 04.04.2009 @ 20:00

tunch

Öne çıkan mesajlar

DoubleW said:
erntst muthis bi adam ya , deli gibi kosup bukadar akilli oynayan adma zor bulunur

Besiktasimizada helal olsun super bi mucadele gosteriyolar, deli gibi oynuyolar ya.Resmen sampiyonluk akiyo futbollarindan:)

10 kişilik anadolu takımına karşı böyle oynamamaları ayıp zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

ömrüm bitti ya. ulan bi takım bu kadar çok gol kaçırır mı

bobo nihata özendi heralde hayatımda bu kadar kötü görmedim boboyu

neyse galip bitirdik buna da şükür

ama hakeme de 2 çift lafım var maçı baydırdın resmen. bu kadar kolay kart çıkarılır mı ya? daha maçın başında bizim 2 oyuncumuzu çat diye ilk faullerinde sarı kartı gösterdi 2si de cezalı. sonra gitti kayseriliyi attı hemen. ne gerek var bu agresifliğe. bırakın 11e 11 bitsin şu maçlar ya
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:
fiabn ernst lütfen almanyaya dönmesin , beşiktaş altyapısında orta saha futbolcusu yetiştirsin
bence daha da ciddiye alınmalı bu iş. ikizleri oldu ama yetmez bi 10 tane daha çocuk yapsın hepsini altyapıya alalım kız erkek farketmez. bu herifin tohumlarını kaçırmamalıyız. futbolu bıraksın damızlık niyetine kullanalım :D
Sosyal ağlarda paylaş

çok gol kaçırmamıza sevindim beşiktaş artık kendini yığıyor rakip kaleye. 2-3 atak yapıp gol atmaktansa 20-30 atak yapalım gol atalım

güzeldi beğendim beşiktaşı.Bu hafta gs ts fb nin puan kaybı bizi sivasla artık tamamen yalnız bırakacaktır.
Derbi kaybetmezsek şampiyonuz.Ama sivasın puan kaybedebileceğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yakışır sana yakışır sana

çevik kuvvet yakışır sana

pkklıya insan hakları

fenerliye indir copları (takım değiştirilebilir)

bestesi boşuna çıkmadı aynı olayları geçen sene cadde bostan migrosta gs - fb maçına bilet beklerken yaşadık sonunda cadde trafiğe kapandı bira şişeleri coplar biber gazı savaşları yaşandı.
Sosyal ağlarda paylaş

bunun gibi bir görüntüyü atv de az önce gösterdi. adam ellerini açmış naptım ben derken adama su fışkırtılıp yere devrilmesi sağlanıyor. adam tek başına. bravo polis

silahla filan vurmayı düşünüyor.

Deniz Arman said:
Gazi Mahallesinden görüntüler var...

Yakan yakıyor yıkan yıkıyor...

Emniyet Nerde? diye sormak geliyor akla...

Emniyetin ne işi olur pkk yandaşlarının eylemiyle... Varsa Yoksa Taraftar...

buna yakın şeyler söylemiş helal olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...