sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ben bugun tiyatroya gittim kuliste bi oyuncuya çicek yolladım tebrik ettim ama oyuncu meğerse türkiye güzeli seçil mutluymuş. Tanıştım ama randevu kopramadım =) asosyalmiyim acaba.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 sinad said: ben bugun tiyatroya gittim kuliste bi oyuncuya çicek yolladım tebrik ettim ama oyuncu meğerse türkiye güzeli seçil mutluymuş. Tanıştım ama randevu kopramadım =) asosyalmiyim acaba. loser sin bence oda sadece bi insan
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 @sinad emrivaki yapsaydın ve güzel bi yer ismi verseydin şu an türkiye güzeli bi sevgilin vardı.. bende bi zamanlar türkiye güzeline bi şekil yapmayı planlamıştım ama üçüde uzundu benden..boydan kaybettim..
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 asosyal? asosyal hmm. hitler ve ns'ler zamaninda charles darwin'in ''survival of the fittest'' ideolojisinden baya bi etkilenip, asosyal'in kelime anlamini psikopat olarak degistirmisler.sonra asosyal sinifina düsen herkes katledilmis. hepiniz ölüceksiniz! bu sekilde olmasa bile pc karsisinda küflenerek. hohoho!
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 abi olay şöyle oldu. Oyuna gittim müthiş bir varlık öyle böyle değil en ön sıradaydım oyun berbattı.Ama paso onu izledim müthişti mimikleri.Gözlerim hep onu aradı oyunda. Başroldü zaten anlatıcılık yapıyordu. Oyun : Ay ışığında şamata haldun taner in ara oldu kafaya koydum çiçek göndereceğim diye arkadaşın annesinin çiçekçisi var aradım yolladılar saolsunlar oyun sonu kulise gönderdim. Tanıştık meğerse kız 79luymuş üstüne üstlük türkiye güzeli seçilmiş bu kız tanıştığımızla kaldık fazla geldi bize =)
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 çirkinmiş zaten. kezban saçlarına iskeletor vücut olmamış
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Muhabbet'e bak gece gece :) asosyal değilim şahsen :p Mesela yarın arkadaşlarla beraber denize gidicez malum artık yaz geldi ben çoktan sezonu açtım 28 mart denize giriş tarihim bu sene :) Peehhh..
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 siz oyunda mimiklerini görmediniz. off off :( yarın bidaha gidicem.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 http://c2.api.ning.com/files/97d5WsXpoRksWCOj7BcWNuprYDNHdP9PL9Cocs1QYxQnmqu3jug5Pgx11xr8Dtmyxy-SzBjiX-1IbP7km-1IIJCuZ5yXCIXH/candlejack.jpg Looool çok iyiym
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Burak bırak şimdi candlejack'i git benim doğumgünü topiğime po-
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Sinadın balonu patlamicak mı hiç ya ?
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 garbaja yazmaktan patlamıyor :)
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 kız miztörki olmuş hala bok atıyosunuz.
Öne çıkan mesajlar