Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NAPIONUZ L

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bugun tiyatroya gittim kuliste bi oyuncuya çicek yolladım tebrik ettim ama oyuncu meğerse türkiye güzeli seçil mutluymuş.
Tanıştım ama randevu kopramadım =)

asosyalmiyim acaba.
Mesaj tarihi:
sinad said:
ben bugun tiyatroya gittim kuliste bi oyuncuya çicek yolladım tebrik ettim ama oyuncu meğerse türkiye güzeli seçil mutluymuş.
Tanıştım ama randevu kopramadım =)

asosyalmiyim acaba.

loser sin bence oda sadece bi insan
Mesaj tarihi:
@sinad emrivaki yapsaydın ve güzel bi yer ismi verseydin şu an türkiye güzeli bi sevgilin vardı..

bende bi zamanlar türkiye güzeline bi şekil yapmayı planlamıştım ama üçüde uzundu benden..boydan kaybettim..
Mesaj tarihi:
asosyal? asosyal hmm.
hitler ve ns'ler zamaninda charles darwin'in ''survival of the fittest'' ideolojisinden baya bi etkilenip, asosyal'in kelime anlamini psikopat olarak degistirmisler.sonra asosyal sinifina düsen herkes katledilmis.

hepiniz ölüceksiniz! bu sekilde olmasa bile pc karsisinda küflenerek. hohoho!
Mesaj tarihi:

abi olay şöyle oldu.

Oyuna gittim müthiş bir varlık öyle böyle değil en ön sıradaydım oyun berbattı.Ama paso onu izledim müthişti mimikleri.Gözlerim hep onu aradı oyunda.
Başroldü zaten anlatıcılık yapıyordu.

Oyun : Ay ışığında şamata
haldun taner in

ara oldu kafaya koydum çiçek göndereceğim diye arkadaşın annesinin çiçekçisi var aradım yolladılar saolsunlar oyun sonu kulise gönderdim.
Tanıştık meğerse kız 79luymuş üstüne üstlük türkiye güzeli seçilmiş bu kız

tanıştığımızla kaldık fazla geldi bize =)

Mesaj tarihi:
Muhabbet'e bak gece gece :) asosyal değilim şahsen :p

Mesela yarın arkadaşlarla beraber denize gidicez malum artık yaz geldi ben çoktan sezonu açtım 28 mart denize giriş tarihim bu sene :) Peehhh..
  • Yeni Oluştur...