OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 AN ASOSYALLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 gerçekten asosyal miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ben bugun tiyatroya gittim kuliste bi oyuncuya çicek yolladım tebrik ettim ama oyuncu meğerse türkiye güzeli seçil mutluymuş. Tanıştım ama randevu kopramadım =) asosyalmiyim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 loserız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 sinad said: ben bugun tiyatroya gittim kuliste bi oyuncuya çicek yolladım tebrik ettim ama oyuncu meğerse türkiye güzeli seçil mutluymuş. Tanıştım ama randevu kopramadım =) asosyalmiyim acaba. loser sin bence oda sadece bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 @sinad emrivaki yapsaydın ve güzel bi yer ismi verseydin şu an türkiye güzeli bi sevgilin vardı.. bende bi zamanlar türkiye güzeline bi şekil yapmayı planlamıştım ama üçüde uzundu benden..boydan kaybettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 asosyal? asosyal hmm. hitler ve ns'ler zamaninda charles darwin'in ''survival of the fittest'' ideolojisinden baya bi etkilenip, asosyal'in kelime anlamini psikopat olarak degistirmisler.sonra asosyal sinifina düsen herkes katledilmis. hepiniz ölüceksiniz! bu sekilde olmasa bile pc karsisinda küflenerek. hohoho! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 abi olay şöyle oldu. Oyuna gittim müthiş bir varlık öyle böyle değil en ön sıradaydım oyun berbattı.Ama paso onu izledim müthişti mimikleri.Gözlerim hep onu aradı oyunda. Başroldü zaten anlatıcılık yapıyordu. Oyun : Ay ışığında şamata haldun taner in ara oldu kafaya koydum çiçek göndereceğim diye arkadaşın annesinin çiçekçisi var aradım yolladılar saolsunlar oyun sonu kulise gönderdim. Tanıştık meğerse kız 79luymuş üstüne üstlük türkiye güzeli seçilmiş bu kız tanıştığımızla kaldık fazla geldi bize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Candlejack dedin sandım bir an kork- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yasliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 oyunda çok genç gözüküyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 çirkinmiş zaten. kezban saçlarına iskeletor vücut olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 alnida cok acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Lol candlejack muhabbeti de b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Muhabbet'e bak gece gece :) asosyal değilim şahsen :p Mesela yarın arkadaşlarla beraber denize gidicez malum artık yaz geldi ben çoktan sezonu açtım 28 mart denize giriş tarihim bu sene :) Peehhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 siz oyunda mimiklerini görmediniz. off off :( yarın bidaha gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 sinad senin durum vahim usta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 http://c2.api.ning.com/files/97d5WsXpoRksWCOj7BcWNuprYDNHdP9PL9Cocs1QYxQnmqu3jug5Pgx11xr8Dtmyxy-SzBjiX-1IbP7km-1IIJCuZ5yXCIXH/candlejack.jpg Looool çok iyiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 oyun ne olm wow mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Burak bırak şimdi candlejack'i git benim doğumgünü topiğime po- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Sinadın balonu patlamicak mı hiç ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 garbaja yazmaktan patlamıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 kiz bildigin kel, bilmedigin fodul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 alni buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 kız miztörki olmuş hala bok atıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar