Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Herkeze şimdiden geçmiş olsun :)FacebookWeb Siteleri "Funda O benim abim, rahat bırak manyak Üf çekil artık, bana bir Konyak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ilk tepkim acımak oldu ikinciside oha zenci ne bağırdı be iyiki bi zenci bulmuşlar be bağırttırıp durmuşlar yine çok kötü değiş bence heeh HAAOHAOHAH HAOAHOAOHAOH HAYDAAA diye gelen adamı görünce bu editi ekledim of fantastikmiş of öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Ne yazacağımı şaşırdım bu ne lan. Abi ilk elamanın tip kılık falan yapmaya çalıştığı tarzdan o kadar uzakki komik durmuş.Takım elbise,kazak içi gömlek falan LOL ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ahahahah efsaneymiş. sevdim cidden dsfkjhdsgfsd. ismail yk tarzı eğlenceli repmüzük üzerine biraz zenci katmışlar o kadar. herif zaten ayrı bi enteresan. düğünden çıkmış gelmiş resmen, nedir o arkadaşım. normal gözlük kazak gömlek falan. ahahahhahaha. o konyaklı kısım da harikaymış sdkjfhsdf. klipteki tek dikkat çekici şey kızın göğüsleri olsa gerek ki onlar da yeteri kadar izlenebilir kılmamış klibi. okadar. edit: aaa harbiden de alamancı tayfadanmış bunlar galiba dskjfhs. sezgilerim çok güçlü hiç yanılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 http://www.birinibiraktim.com/pictures/EMI_2908.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hatun taş olsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 adamınbiri said: hatun taş olsaymış. Bütçe meselesi herhalde. Kıza bak benden kocaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 o kızla gözlüklü eleman berabermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 of adam tam bir memur ya izleyip gülüyorum dfghdfhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar