Arma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Warrior dan aldığım hazzı hiçbişeyden almam. Belki bilardo. Yada yok lan warrior daha iyi böylemiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Priest disc olarak pvpde iyidir fakat skill ister classı çok iyi bilmen gerekiyor.Mana kullanımı bulduğun herboşlukta su içmek.Çok iyi cc takibi falan bayar zordur. Holy ve Sp kısmına girmiyorum rezalet... Mage yada rogue derdim çok zevkli oynaması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Abi deli misiniz manyak mısınız ne rogue açması. Oyundaki en iğrenç class şu anda. 1 haftadır girmiyorum, bir daha gireceğimi de zannetmiyorum. nhjjnyjnkmjkmıjkmı facerollftwlulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Wispy said: Abi deli misiniz manyak mısınız ne rogue açması. Oyundaki en iğrenç class şu anda. 1 haftadır girmiyorum, bir daha gireceğimi de zannetmiyorum. nhjjnyjnkmjkmıjkmı facerollftwlulzen igrenci solemissin en datlusu hangisi onuda soyle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Ahah adam alt karakter demiş hardcore takılmayacaktır heralde relax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paladin aç - Her rolü adam gibi, hakkını vererek yaparsın - Oynaması aşırı rahat ve basit. Rolünü hiç kasmadan yapabilirsin - PvE istersen her specle contenti temizliyebilirsin. - PvP istersen retri ile bütün rating req.li itemları rahat rahat alabilirsin, holy ile v2 de ilk 5 e oynıyabilirsin - Item derdin olmaz. Bütün artıkları toplıyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 DicK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 tavugunu mu caldı arthas bu ne dk düsmanlıgı aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 onu bilmem ama küfür yemek istiosan dk hunter veya paladin açabilrsin.. ben şahidim çok küfür alıyolar:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 mage zevkli class esasında, portal ve teleport olayı, yeme içme bedava olayı falan gibi oyuncakları var. oynaması kolay uzmanlaşması zor bir class. ww u bıraktığım için (daha doğrusu mmo olayını bıraktığım için) wotlk de ne durumda mageler bilmiyorum tabi. onun yanında oyunda bir role playing, bir alliance pve ve bir de horde pvp serverında olmak üzere üç paladin büyüttüm. paladinin en mürüvetini göreceğim zamandan önce de oyunu bıraktım (oynayan arkadaşların anlattığına göre artık paladin aşmış kendini, eskiden de imbaydı da çaktırmıyordu :P), sen aç paladin aç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 o konuda sam kafayi duvara vursun senelerce pala soyle pala boyle kafamizi sisirdi whine ustune whine sonra blizzard paladini acayip bufflamadan once oynamayi birakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Gene paladin açardım. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 druidim var neden baska bi karaktere ihtiyaç duyıyım ki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 o zaman ne diye rogue la raide geliosun mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 mulgear6 said: druidim var neden baska bi karaktere ihtiyaç duyıyım ki? :D bosuna demiorum drod acmayın oyundan sogursunuz... ama bence lock aç pure dps istiosan gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Viktor said: o zaman ne diye rogue la raide geliosun mal druide kasıcak item mı kaldı? dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Kaede said: - PvP istersen retri ile bütün rating req.li itemları rahat rahat alabilirsin http://that.animeblogger.net/wp-content/uploads/2008/12/13-05.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 masaka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 2000 ratingde mouse clicker DK görünce Axediceın verdiği cevap Axedice said: Yuh be. Ben bile 6 tuş kullanıyorum PvP de Paladin aç sen beni dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 paladin acardım heralde. ki acmıstım da wowu bıraktgımdan kasma sansım olmamıstı pek. tank,dps healer..hangisini istersen secme sansın da var ki zevkli de bence paladin oynaması. ama sansım olsa mageime geri dönerdim<3 ama ı ıh, dönmeem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Şu an karakterlerim şöle: 80 druid 74 dk 69 shaman 65 hunter 44 pala 37 lock 13 mage 11 hunter Ne varsa açmışım ve hepsini de yarım bırakmışım resmen :/ En kısa zamanda şu shamanla dk'yı 80leyip palaya odaklanmak istiyorum. Ama şu da var ki mage'i dün açtım şu an ona staff almak için 1.2k dpsli tiplerle pugluyorum hcleri, yıllarımı alıyo. Çelişki bende :P Sen iyisi mi druid aç, sonra zaten sıkılırsın sen de bi ara sfsdgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Keşke hiç alt açmasaydım diyeceksin altını 80lediğin gün. Bir daha item topla, pvp yap, rep kas, epic mount al vs. vs. ııy. Bir de mainini bir kez bırakınca sürekli lvllemeye başlıyorsun, bağımlılık gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Shaman açardım sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Hunter aç işte, kasması kolay oynaması kolay, takılırsın autoshot afk <: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ghjykuııhuyg Hunter da açabilirsin evet. Sonra explosion shotla 6 saniyede 1 4-6k vurursun tadından yinmez. En keyiflisi de backpedaling dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar