hozceri Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bossu kes öl drakeler kaybolunca lootu al adamların olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Synergenx said: Adamlar aşmışlar olayı aslında pro guild'ler bunu yapabilir diye düşünüyorum yanılıyorsam affola :) Adamlar drake'leri en sona bırakıyorlar önce sartharion'u paketliyorlar. Tabi bu arada OT'nin de sağlam olması gerekiyor 3 tane drake'i tanklıyor neticede :) Abi bari izleyin yorum yaparken gözünüzü seveyim. Tamam ikinci drake inince sartharion'un immune olduğunu bilmiyosunuzdur ama izleyin öyle bişiler yazın bari. Zaten 76 saniye 1 drake iniyor sadece 3 drake tanklamak nedir. Hepsi sıra sıra geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Sparkcaster said: bencede :) öteyandan 5 mageli çinlilerin wwssini görmek isterim wws yokta şöyle bişey buldum DBM show take Sartharion down 1m13s. 1 mage 436941(6578) 2 mage 400557(5214) 3 mage 386310(5321) 4 Elemental shaman 386310(4917) 5 moonkin 377668(4311) 6 mage 375933(4969) 7 mage 363657(4862) 8 priest 344798(4370) 9 DK 128659(1768) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Ee priest mi heal atıyor ele shammy mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 dpslere bakarsak kimse heallememis sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ZaugnaKhaldun said: Ee priest mi heal atıyor ele shammy mi? http://img50.imageshack.us/img50/2757/picardandrikerdoublefacnm1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ZaugnaKhaldun said: Ee priest mi heal atıyor ele shammy mi? Listede 9 kişi ver be güzel kardeşim. Healer hiç hasar vermemiş doğal olarakda dps materda da görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 En dip not 3 drake tank falan derken. 1- Sart %25 e geldiginde eger etrafta 1 drake varsa enrage olup tank offtank healer hede hodo hepsini 1 shot yapip paketler. 2- 2. Drakein zimbirtisi sarti immune eder. Burdaki olay sarti 2. drakein zimbirtisi cikmadan kesmek aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Yaa ozaman çok da aman aman bi imbalık gerektirmiyo gibi. Yoksa bana mı kolay gözüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ortalama 5k+ dps yapan 8 tane adam varsa yapılır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 magelerden birinin yerine curse atcak bi warlock daa iyi olmazmıydı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 dk'dan geliyor 13% spell dmg seyi ztn grk yok locka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Sabah sabah yanlış gördüm sanırım =D Bu arada boomkin varsa improved earth and moon la coe aynı işlevde (eğer affli lock yoksa ki bu fight için affli baya bir kullanışsız). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Regalya said: 1 paladin tank max tps/dps output için Ahahaha. Paladin max TPS iyiymiş. Benim warrior la TPS te kapışabilen paladin henüz görmedim ama, hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bende hiç bir mavi balina görmedim ama bu onların var olduğu gerçeğini değiştirmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 max tps paladin yapar dememis . paladin tps yaparken warrior'dan daha iyi dps yapar demek istemis bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 quixef said: Regalya said: 1 paladin tank max tps/dps output için Ahahaha. Paladin max TPS iyiymiş. Benim warrior la TPS te kapışabilen paladin henüz görmedim ama, hadi bakalım :) senin warriorla kimse kapısamaz, kralsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 zenginin dps'i züğürdün parmaklarını yorarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 toggie said: quixef said: Regalya said: 1 paladin tank max tps/dps output için Ahahaha. Paladin max TPS iyiymiş. Benim warrior la TPS te kapışabilen paladin henüz görmedim ama, hadi bakalım :) senin warriorla kimse kapısamaz, kralsın sen. Regalya ile kapışırsınız gibime geldi her neyse kıral or kral ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bende shaman var kimseyle kapısamıyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Pre bc shadow priest/lock o zaman tps master asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paladinlerin warriorlarla yarışamayacağı yorumunu heralde troll olsun diye yaptı arkadaş. Denedik dün bu taktiği çok rahat resmen eziyetten kurtarıyor 2 rogue 2 warrior 1 enhance shaman 1 dk 1 pala tank 1 holy priest 1 feral duid ortalama tank 3.3k felan dpsler 4,5-5.5k arasi dps yaptılar druid arkadaş tenebornu uzağa kiteledi 30% civarı heroismi 65% de açtık sunder yerine expose kullandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kestinizmi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Ben yazıdan kestiler gibi çıkardım. Sen nasıl çıkaramadın anlamaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 2hunter 2retri 2enhance 2 dk yaptık şimdi, druid tank vardı. army ve fire elem hazır olunca deli artıyor dps:) hunterlardan biride kiteladı o kadarda setupa bağlı bişey değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar