scorch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Heroism said: Increases melee, ranged, and spell casting speed by 30% for all party and raid members. Lasts 40 sec. 76 saniyede indiriolar zaten :) 20-30sn geçince başlasalar yeterli tahminen 60% hp deyken fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Onlar da öyle yapıyor zaten :p %20 execute spam. Edit: Gerçi emin değilim execute spamden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bir warrior yerine enhancement shaman olsa daha hızlı olurmuydu bilemedim.. neyse ukalalık olmasın.. ama bu combatı dizayn eden ekip elemanları üzülmüştür herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Niye üzülsünler ki? Gayet doğal bir süreç bu sonuçta, daha iyi ekipman -> optimum grup ile yapılmayacak şey yok bu oyunda sonuçta. Ama, kalkıp 3 drake'i de kesselerdi sonrasında, bak o zaman üzülürdü dev.ler işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 4 Fury warrior ne lan yalnız :D Harbi full execute spam olmuş bunlar, Enrage falan hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Ozaman şöyle bişi yapılabilir mi? Mesela hunter ve roguelar için en az şu kaadar ap olması lazım. Diğerleri için de şunlar şunlar lazım falan gibi bi istatistik yapıp, sonrada böyle bi pug kursak falan mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 mmo-champion da var bunun video sunun linki baslıgındada "ulduar gered" yazıyordu o yuzden ulduar geared dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 o degilde donup drakeleri kesince badge dusuyormu yoksa drakeler despawn mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 drakeler gelip seni kesiyorlar; sonra despavn oluyorlar; ama badge zaten sartharion'un üzerinde oluyor. Drakeleri kesmen mümkün değil; %25 te enrage oluyorlar edüt: Sartharion %25'e gelince drakeler enrage oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 achivment oluyormu peki yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mantıken oluyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Fyrwenn said: bir warrior yerine enhancement shaman olsa daha hızlı olurmuydu bilemedim.. neyse ukalalık olmasın.. ama bu combatı dizayn eden ekip elemanları üzülmüştür herhalde... enh shamana gerek kalmamış 1 blood 1 hybrid dk ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Title'da aldılar, Drake'te aldılar, Lootlarını da aldılar. Suicide run işte, gir - dal - kes - öl - respawn - loot - profit :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Şimdi ben bunu 2 mage 1 ele shaman 2 lock 1 hunter 1 spriest 2 feral druid ve healer olarak 1 holy paladin ile deniyecem; ya bugün ya yarın. Hemen hemen bütün raid bufflar var heroism var. Gazamız mübarek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hemen hemen bütün raid bufflara gerek yok, melee dps dısında bunu yapamaz baska comp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bana da öyle geliyor; ama ben melee dps olmadığım için full caster gitmeye karar verdim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Sparkcaster said: hemen hemen bütün raid bufflara gerek yok, melee dps dısında bunu yapamaz baska comp 76 saniyede arcane mage ne nüker ne nüker düşünemiyorum bile. Hiçbir dps yanına bile yaklaşamaz. Tüm manayı 76 saniyede bitirecek şekilde üstüne mana glyphli+2xt7'li mana gem+mana potla kusar resmen dps'i. Üstelik en düşük agro sorunu ile yapacak bir class bu işi. Hem talent hemde gerekirse sırf bu iş için alınmış instant invis sayesinde. Standart naxx itemlerle 7k+ dps çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Olay execute spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Warlock için herhalde destro daha hızlı burst yapar gibime geliyor kısıtlı zamanda. 2x warlock olacaksa biri CoE atması işleri baya hızlandırır elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yada arcane mageler için curse of shadow atıcak bi warlock yararlı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 benim aklımda da o arcane mage olayı vardı; aslında bir arkadaş daha var ona da sorsam 3 mage; hunteri çıkarırım. Agro zaten mesele değil Mirror image'ler 45 saniye up; onların yokolmasına yakın instant invisi nuke devam. Hoca CoS CoE kalmadı artık; ikisi CoE altında birleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hadi ya iyimiş o bilmiodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bunun için o mage de en az ne kadar sp olması gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Klasik full naxx arcane mage işte, talentten gelenle birlikte 2100-2150 arası oluyor spell power. Hit itemlere pek ihtiyacı olmadığı için baya baya haste+sp toplanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bende 2050 var arcane talentleri olmadan; 2200 unbuffed olur arcanede tahmin ediyorum. Diğer ikiside aşağı yukarı aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar