Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efe Tur muavinlerine kafam girsin


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

evet,suratsız hıyarlar beni firmadan soğuttu,artık izmit turizm ile gidip geliyorum.

birşey sorarsın hayvan gibi cevap verirler,soğukturlar,konuşmaya çalışmazlar bile,çöp toplarken bile seni dövecek gibidirler.nerde ineceksiniz diye sorarlar,es kaza uykulusunuzdur "efendim?" dersiniz,müşteri olmasanız dövecek gibidirler sizi orada,efe tur sen böylesin

izmit turizm ise hem rahat,hemde muavinleri çok babacan çıktı.Bugün kahve almıştım su dağıtılana kadar uyuya kalmışım,muavin gelmiş kahvemi hazırlamış önüme koymuş,kraker falan vermiş önüme bi kalktım sevindim böyle,güler yüzlüler sevecenler,3 kere bindim hepsi böyle.Şöförler insan gibi kullanıyor,otobandalar diye sol şeritten basmıyorlar insan taşıdıklarının farkındalar,sürekli wireless açık üstelik asdf

tek kötü yani izmit turizmin,efetur kadar sık seferleri yok :(

İzmit Turizm FTW! (ajan değilim)

dp: 1.5 senelik EFETUR müşteriliğimde arada nadir de olsa aşırı babacan çıkan muavinler bu yazdıklarımın dışındadır,sizi unutmadım !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
... muavinleri çok babacan çıktı.Bugün kahve almıştım su dağıtılana kadar uyuya kalmışım,muavin gelmiş kahvemi hazırlamış önüme koymuş,kraker falan vermiş önüme bi kalktım sevindim böyle,güler yüzlüler sevecenler ...


Abi muavinin eğilimi ters olmasın. Bak ağına düşürmüş ufaktan. Çünkü heyecanla yazmış olabilirsin, biraz fırt çekersen topaçtan "ALERT" verdircek. sdgsds
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

izmit turizm'i kime sorsam direk LEŞŞ dediler, uzak duruyorum bende.
Efe tur'un neyini sevemedin anlayamadım. Gecenin 3ünde benle muhabbete gircek adam yerine sorgusuz sualsiz dankekimi versinler yeter işte :)
Hem efe turda 2dankek 2 kola fln alabiliyorum. Birde bazen rekor sürede izmir'e varıyorum değirmendereden. Ben uyurken ışık hızına çıkıyor şöför heralde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sinad arkadaşım efetur'a laf atıyosunuz. Siz BalıkesirUludağ'ı görün de konuşun :D

Küçükkuyu(altınoluktan biraz uzak) a gitmek üzere bisikletimde bagajda olmak üzere gidiyordum. Adamlar dediki geldik. Hah tamam demeye kalmadan burdan 1 kilometre bile deil hemen ileride dediler. Otobüsü çevirdiler. Yarım saat bisiklet sürdüm.

Aynen küçükkuyu'dan balıkesire arkadaşım gelmişti. Neyse adamı tekrar yolladım. Herifi altınolukta bırakmış, ücret farkı olan 2 lirayıda eline vermişler.

Eline eline vericeksin.Tüm yerel otobüscülerin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle canım hepsi reziller.beni bi kere sabahın 5'inde izmite gelirken adamlar izmite girmemek için gişelerde indirdi malatya seyahat ile otogara girdim.Uykulu uykulu indim bende mal gibi.
otogara gelince dank etti aradım kaptanı yazhaneden bağrındım çağrındım şikayet ettim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

otobüs şirketleri karapara aklamak içindir.Bu yüzden başındakilerin hepsi mafya bu yüzden bu kadar çok otobüs firması var.
en iyi kara para aklama yolu otel ve seyahat şirketleridir.Devlet takibi zordur bunlarda.Turizm kanunundan yararlandıkları için birçok avantajları var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

efe tur muavinlerini izmit otağının besin zincirinde en alt sırada bulunan hodri meydan apaçileri arasından seçtiğinden, muavinlerle sorun yaşıyorsunuz bazen. ama ben pek yaşamadım hatta otobüs boşsa bazen muhabbet bile dönüyor. yalnız bazen bariz gözü kalıyor heriflerin, birkaç kere "hacı bavulun da çok güzelmiş" falan dediler bana anlayamadım pek.

bu arada istanbuldan izmite uçak seferi var mı ya? babamı arayıp helikopteri yollatacağım arada ama yükseklik korkum var :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...