Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 evet,suratsız hıyarlar beni firmadan soğuttu,artık izmit turizm ile gidip geliyorum. birşey sorarsın hayvan gibi cevap verirler,soğukturlar,konuşmaya çalışmazlar bile,çöp toplarken bile seni dövecek gibidirler.nerde ineceksiniz diye sorarlar,es kaza uykulusunuzdur "efendim?" dersiniz,müşteri olmasanız dövecek gibidirler sizi orada,efe tur sen böylesin izmit turizm ise hem rahat,hemde muavinleri çok babacan çıktı.Bugün kahve almıştım su dağıtılana kadar uyuya kalmışım,muavin gelmiş kahvemi hazırlamış önüme koymuş,kraker falan vermiş önüme bi kalktım sevindim böyle,güler yüzlüler sevecenler,3 kere bindim hepsi böyle.Şöförler insan gibi kullanıyor,otobandalar diye sol şeritten basmıyorlar insan taşıdıklarının farkındalar,sürekli wireless açık üstelik asdf tek kötü yani izmit turizmin,efetur kadar sık seferleri yok :( İzmit Turizm FTW! (ajan değilim) dp: 1.5 senelik EFETUR müşteriliğimde arada nadir de olsa aşırı babacan çıkan muavinler bu yazdıklarımın dışındadır,sizi unutmadım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 harbi olm izmit turizm kullan, çok iyi efe tura göre. ajan diilim izmit turizm ortağıyız fgdfgdfg=) hele birde express oldu yolculuklar ankaraya, tadına doyum olmuyor. Leziz. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 reklam yapma la ! parayı ver törkiş eırlayns la git.. hostesler taş gibi kremayı sıkıyolar inene kadar bitiriyosun filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Arada öyle kıl muavinler çıkar ama yine de efe tur > izmit seyahat. 3.5 senelik efe tur kullanımımdan çıkarttıım sonuç bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 izmit turizmin ikramları da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 DarKRideR said: ... muavinleri çok babacan çıktı.Bugün kahve almıştım su dağıtılana kadar uyuya kalmışım,muavin gelmiş kahvemi hazırlamış önüme koymuş,kraker falan vermiş önüme bi kalktım sevindim böyle,güler yüzlüler sevecenler ... Abi muavinin eğilimi ters olmasın. Bak ağına düşürmüş ufaktan. Çünkü heyecanla yazmış olabilirsin, biraz fırt çekersen topaçtan "ALERT" verdircek. sdgsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ben yılışık muavin sevmiyorum bilader. Adam gelecek dürtecek koluyla uyuyorsan, "NERDEİNCEKSİNZİ" diyecek. Dikkat ettiysen efe tur muavinleri de 2. çoğul şahıs ı keşfetti artıkın. Kullanıyorlar. İzmit seyahatin koltukları deri değil bi kere, yazik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 yok lan deri abi,2 kere bindim gerçi biri deri çıktı asdfds %50 ortalama ile gidiyoruz şimdilik efetur'da hepsi deri değil,geçen birlikte bindik işte gayet kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 izmit turizm'i kime sorsam direk LEŞŞ dediler, uzak duruyorum bende. Efe tur'un neyini sevemedin anlayamadım. Gecenin 3ünde benle muhabbete gircek adam yerine sorgusuz sualsiz dankekimi versinler yeter işte :) Hem efe turda 2dankek 2 kola fln alabiliyorum. Birde bazen rekor sürede izmir'e varıyorum değirmendereden. Ben uyurken ışık hızına çıkıyor şöför heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 efe tur muavinleri çok asarım keserim havasında. Ama yine de efetur iyi ya.arabaları çok güzel hele ki ayvalık a falan gidince yazın çok seviyorum efetur u. İzmit seyahatın ikramları iyide ama efe de vermeye başladı artık çokoprens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Sinad arkadaşım efetur'a laf atıyosunuz. Siz BalıkesirUludağ'ı görün de konuşun :D Küçükkuyu(altınoluktan biraz uzak) a gitmek üzere bisikletimde bagajda olmak üzere gidiyordum. Adamlar dediki geldik. Hah tamam demeye kalmadan burdan 1 kilometre bile deil hemen ileride dediler. Otobüsü çevirdiler. Yarım saat bisiklet sürdüm. Aynen küçükkuyu'dan balıkesire arkadaşım gelmişti. Neyse adamı tekrar yolladım. Herifi altınolukta bırakmış, ücret farkı olan 2 lirayıda eline vermişler. Eline eline vericeksin.Tüm yerel otobüscülerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 öyle canım hepsi reziller.beni bi kere sabahın 5'inde izmite gelirken adamlar izmite girmemek için gişelerde indirdi malatya seyahat ile otogara girdim.Uykulu uykulu indim bende mal gibi. otogara gelince dank etti aradım kaptanı yazhaneden bağrındım çağrındım şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 efeturun adı var. izmit seyahat yönetir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 izmit seyahatte aziz yıldırımın.Gürsel turizmin. en mafya gürkan yalnız. Kandıraya falan giderseniz düzceye uzak durun =) hepsi emanetle gezecek yakında.Zaten sahibi kocaelispor un başkanı.tipinden belli adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 fakirler otobüs mü kaldı bu devirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 al birini vur ötekisine işte. Balıkesir Uludağ'da aynı. Mafya yönetiyor. Nedin abi yandal meslek bumu artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Uyuzum efetura. Gürkanı tercih ediyodum o derece uyuzum. O muavinlerden birine de girişiyodum bi final günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 otobüs şirketleri karapara aklamak içindir.Bu yüzden başındakilerin hepsi mafya bu yüzden bu kadar çok otobüs firması var. en iyi kara para aklama yolu otel ve seyahat şirketleridir.Devlet takibi zordur bunlarda.Turizm kanunundan yararlandıkları için birçok avantajları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 aynen öyle. bide kumaraneler vardı kapandı fsdgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 heytt be zamanında bi şehirde 3er 5 er kumarhane varmış.Ne güzel günlermiş o günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 DarKRideR said: tek kötü yani izmit turizmin,efetur kadar sık seferleri yok :( böyle devam et, seferleri artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 efeyi rakıda da tercih etmeyiniz efenim. evet. içemiyorum bari bişi diyim diye düşündüm, bünyeyi kandırırız kafamız rahatlar diye de şimdi açık edince hayatta yemez bu hıyar bunu. abi geçem bi rakı içmişiz ofofofoff. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ne zaman bu konuyu görsem efe rakı ile ilgiliymiş gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 efe tur muavinlerini izmit otağının besin zincirinde en alt sırada bulunan hodri meydan apaçileri arasından seçtiğinden, muavinlerle sorun yaşıyorsunuz bazen. ama ben pek yaşamadım hatta otobüs boşsa bazen muhabbet bile dönüyor. yalnız bazen bariz gözü kalıyor heriflerin, birkaç kere "hacı bavulun da çok güzelmiş" falan dediler bana anlayamadım pek. bu arada istanbuldan izmite uçak seferi var mı ya? babamı arayıp helikopteri yollatacağım arada ama yükseklik korkum var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ne uçağı lan izmit-istanbul ahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar