Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior priest'ın bana yaptıkları :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
t2 warcampten çıktım bi tane warrior priest gelmiş . aynı levelız ha. dur dedim dalayım hemen. ben de bu arada ofansif chosenım.

hayatımda böyle ezilmedim ben. nasıl bir classdır bu arkadaş. vuruyorum vuruyorum heallıyor adam çatur çutur. zealot fln olsa yine idare ediliyor da bunlar çok hayvan. ztn senaryolarda da giriyolar 4 kişinin arasına tutuolar resmen.

normal midir bu yahu:) bende mi var anormallik.
Mesaj tarihi:
tanıyamamışın daha oyunu sanırım :D

şu anda WP ve DoK hile niteliğindeler iki tarafta da. hem ölümsüz gibiler, hem de karşı taraf healer değilse öldürüyorlar çatır çatır.
Mesaj tarihi:
Walla Exp kasmayı sewmıyorum ama Wp için kasıcam sanırım :)

Wp bana daha ofansif,Dok biraz daha defansif gibi görünüyor bana...EĞer gerçekten wp daha ofansifse ve ofans oynarken bu kadar etkili heal yapabiliyorsa bi wp açma zamanı gelmiş demektir :)
Mesaj tarihi:
bakariz said:

Wp bana daha ofansif,Dok biraz daha defansif gibi görünüyor bana...EĞer gerçekten wp daha ofansifse ve ofans oynarken bu kadar etkili heal yapabiliyorsa bi wp açma zamanı gelmiş demektir :)

bakariz ve yeniden kasmak hmm hiç inandırıcı gelmedi bana ama bakalım... zaman gösterecek :)
Mesaj tarihi:
dakro said:
bakariz said:

bakariz ve yeniden kasmak hmm hiç inandırıcı gelmedi bana ama bakalım... zaman gösterecek :)

B)- Bakalım denicez:D
Q Yaparakta cok uzun süre birini bw açmaya ikna etmem lazım :D
Mesaj tarihi:
Oyun içerisinde baktığında Dps Dok oranı cok az...Dps donen dok hemen geri donuyor cunku iyi bir dps değil...Tek basına Quest yaparken bile zorlanıyor ( yaşanmışlıkla sabit )

Wp'nın dmg skilleri dok a göre daha iyi oyunda Dmg e giden bir cok wp görüyorum ( kesiolar ordan biliorum :) ) adam 5-6 db un yanında 300 k heal yapabiliyor...
Mesaj tarihi:
oyunun en iyi solo sınıfları wp ve dok, ezilmesen acayip olurdu esas. ben dok gördüm mü hemen yolumu değiştiriyorum tek başımaysam.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:
t2 warcampten çıktım bi tane warrior priest gelmiş . aynı levelız ha. dur dedim dalayım hemen. ben de bu arada ofansif chosenım.

hayatımda böyle ezilmedim ben. nasıl bir classdır bu arkadaş. vuruyorum vuruyorum heallıyor adam çatur çutur. zealot fln olsa yine idare ediliyor da bunlar çok hayvan. ztn senaryolarda da giriyolar 4 kişinin arasına tutuolar resmen.

normal midir bu yahu:) bende mi var anormallik.

40 olunca intikamini alirsin merak etme.1.2 patchi ile chosenlar gayet saglam dmg yapmaya basladilar.Warrior Priesti yenmenin yolu ise spike dmgden geciyor.Kritik vurma sansini yuksek tutmaya bak.
Mesaj tarihi:
Tier 2 - Tier 3'te war pri / DoK krall, ama tier 4'te knockdownlar falan gelmeye baslayinca ve zirh + block rating da saglamlasinca, yalan oluyor war pri / DoK'lar (gerci DoK'larin guzel damage over time'lari var).

1e1'de cok zor isin genel olarak.

bu arada DoK daha ofansif WP'den.
  • Yeni Oluştur...