sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Sam said: aynı terazide olamazlar sir! bir chp oyu > bir insan canı! evet ya kaç kişiyi kurtarabilirseniz kardır. upps 95 yıl önceydi ama di mi o olaylar neyse azerbaycan işgali devam ediyor yalnız, birşeyleri düzeltmek için geç kalmadınız yani, eğer niyetiniz gerçekten düzeltmekse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 azeriler chp'ye oy vermiyorlarsa sori. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ooo argümana gel o halde saçmalayayım ben de: sürülen ermeniler ergenekon tarafından "akapeye oy verecez" deyince sürülmüşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Sam said: aynı terazide olamazlar sir! bir chp oyu > bir insan canı!bu muhabbete trollemek derler ama yani ermeni soykirimi ne alaka? nerden gectiniz konuya? allah allah illa ergenekona ermeni soykirimina mi baglamak gerekiyor? bu akp degil mi halkin iradesi diye bagirip duran, bu mu demokrasiye iradeye saygi? abi kendinizle celisiyosunuz, bize militan diyorsunuz kendiniz militanin onde gidenisiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 adamlara kızma yav, ben getirdim lafı (sözde)ermeni soykırımına. işlerine gelince en bi demokrat olurlar, ki hiçbir şey değişmeyeceğini bile bile, sırf çomak sokmak için. işlerine gelince en demokratik hakkı sorgulayanlara militan, olaya da "bi çuval oy" gözüyle bakarlar. deşifre ettim koftileri, oturun hepinize sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 forumda küfür yasak =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hangisi küfür la?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 demokrat küfür bence, türkiye demokrasisi çerçevesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yok ben küfür edicektim yasak diye şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 of illa ciddi mesaj yazdıracaksınız, pekala: oy çalındı mı çalınmadı mı hiç fikrim yok, çöpten damgalı pusula çıkması da son derece muğlak bir olay. akp'linin çalıp atması kadar kolay chp'linin boş pusulaya damga basıp atması. ama benim olayı ciddiye almamamın nedeni bu değil. neden dalga geçiyorum: chp oyları çalındı diyerekten bas bas bağıran insanların neredeyse hemen hepsi 'kendine demokrat'. "darbe paklar, darbe lazım bunlara, darbe kurtarır bizi" diye mesajlar attıktan dakikalar sonra gelip "benim partimin oyları çöpe atıldı, demokrasi nerde, sizi gidi demokratlarrr sizii, nerdesiniz bakayım" derse ben o adama gülerim. ciddiye de alamam şikayetini, zira onun derdi demokrasi değildir, kendi partisinin demokratik yollarla olsun ya da olmasın iktidara gelmesidir. beğenmediği partinin demokratik yollarla olsun ya da olmasın iktidardan inmesidir. evet gerçekse demokrasiye aykırıdır ve gereği neyse yapılmalıdır devlet tarafından ama ben de kendi özgür görüşlerime sahip vatandaş olarak "tınnnn" der, adli makamlara havale ederim olayı. nasıl olsa sizin hukuğa güveniniz tam, akp'yi mahkum eden hukuğa hani. demokrasiyi sadece işi düşünce hatırlayanlara yukarıdakilerden daha ciddi cevap veresim yok doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 seçimler şaibeliyse akpnin demokratik yollarla geldiği ne malum o zaman? akpnin her yaptığına "ama başkaları da yapmıştı" "inöni/chp de şöyle yapmıştı""ama siz de şöylesiniz böylesiniz" den kompleks argümanlarınız oluşunca konuşalım bence söylediklerin "başbakanın bir suçu varsa dava edersiniz" kadar komik maalesef sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 çomak sokmak için? nereye çomak sokmak? resmi ideoloji-resmi tarih öğretisine mi? o zaman ne mutlu bize =) ha sen diyosan ki oylar organize bi şekilde akp yetkilileri tarafından yüzlerce seçim bölgesinden çalınmıştır ve seçim sonuçları akp lehinde çok yüksek oranda kasıtlı olarak değiştirilmiştir, o zaman ayrı hikaye. ama öyle olmadığını zaten herkes biliyo, kimse de öyle bişey iddia etmiyo =) ayrıca bütün sayımlar tek tek bütün parti yetkililerince imzalanarak merkeze gönderiliyo, bu şekilde gönderilmeyenler zaten sayılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hangi seçimler? chp'nin oylarının arttığı, akp'nin düştüğü en son seçimler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Evet ya tutanak damgasını veya zarflardaki damgayı bulmak , çalmaktan daha kolay.Köşe başında satıyorlar.Zimmetli değil o damgalar bulup tek tek damgalamışlar bütün oyları ve bulunan bütün tutanakları.asdasda Vallahi oyları akpli de çalsa chpli de çalsa benim için aynıdır mümkünse ömür boyu hapis yatsındır.Yeter ki üstü kapatılmasındır. Yargı bağımsızlığı içinse hukukçular bile bas bas bağırıyor akp hukukun bağımsızlığını engelliyor getirdikleri sistemle.Bunları değiştirmek iktidarın elinde ama salla onu da biz bozduk zaten darbe isterük ergenekonuz biz çünkü.Zaten hukuk da sadece akpye ceza vermiş.Puff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 @Sam, Ben bu topikte, aslına bakarsak foruma üye olduğumdan beri kimsenin ciddi ciddi "darbe paklar, darbe lazım bunlara, darbe kurtarır bizi" dediğini duymadım, hatta hazır fırsat varken açalım bi "bu sabaha darbe olsun ister misiniz" anketi, görelim ne çıkacak. evet, işin yolu adliyedir, bunu ysk ve yargı elbirliğiyle çözer, ancak sırf gıcık olduğun bir partinin başına geliyor diye bu olaylar, "banane" dersen, kafanı kuma gömersen (gömerken mi çıkıyo o tınnn sesi?), güler geçersen, tepkini şuraya yazacağın iki satır mesajla bile ortaya koyamazsan "kendine demokrat" dediklerinden HİÇBİR farkın kalmaz. yarın öbür gün çok daha büyük ihlaller olduğunda ses çıkaramaz hale gelirsin, çıkarsan da "güler geçerler". @sir, ermeni topiklerinde çok tartıştık zaten bu konuları, tekrar girip konuyu dağıtmanın gereği yok, anlayan anladı zaten tatlı su demokratlığınızı. "Oyların yüzlerce seçim bölgesinden çalınması gerekiyor benim tepki göstermem için" diyorsan olayın bir nicelik sorunu olmadığını anlaman için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, bu sağduyuya sahip değilsen benim sana verebileceğim birşey yok ne yazık ki. Ve, evet, kaybolan oylar tek tek sayılamaz, sayımları imzalanamaz, merkeze gönderilemez. Acı ama gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 iyi de ben zaten "adli makamlar gereği neyse yapsın" demişim, "oh olsun, daha da çok çalsınlar" demiyorum ki. ama bu yaygaranıza eşlik etmeyeceğim, bunu yapmayacak olmamın nedenini de aşırı derece samimiyetsizliğe, tutarsızlığa bağlıyorum. ayrıca anket aç buyur. ya da dur hiç yorulma, bu başlığın ilk sayfasına git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 %47 oy almış bir partiye saçma sapan sebepler öne sürülerek kapatılma davası açıldığında hepiniz burda kapatılsın vs demiyor muydunuz? Demokrasinin neresinde yer alıyor bunun mantığı? Gerçi yargı AKP'li ondan kapanmadı yoksa kesin kapanırdı... Oy çalındı diyorsunuz istanbul'da Topbaş nerdeyse yarım milyon oy farkla kazandı bu adam uğraşır mı 3-5 tane çuval çalmakla falan?Çalsa ne olur çalmasa ne olur. Ben ortada bi suç varken suçlu arıyorsam önce olaya bakarım bu işten kimler karlı çıkıyor diye. Topbaş'ın,Gökçek'in karı yok zaten rahat rahat kazanıyor adamlar. Kim karlı çıkıyor ortalığı karıştırmak isteyen seçimde aldıklar mağlubiyetleri hile vs diyerek geçiştirip suçu kendi üzerine almayan Baykal ve kurmayları. Tekrar söylüyorum oy çalanlar gerizekalı mı ki bu oy pusulalarını herkesin bulabiliceği yerlere bırakıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 kapatma gerekçeleri gayet mantıklıydı ki cezada aldı zaten sadece kapatmaya yemedi/kapatılmadı o eleman sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 calinan ilcelere bakmak lazim. 300-500 oyla giden ilceler var oylar istanbulu almak icin degil o ilceleri almak icin calinmisitr zaten. kadir topbas yaptirmamistirda o ilcenin adayi yaptirmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 burada iktidar tarafından organize bi şekilde seçimlerin sonuçlarını değiştirme çabasından mı sözediyoruz, yoksa "kraldan çok kralcı" partililerin oyları çalma teşebbüsünden mi? fark burda yani daha da nasıl açıklayayım bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Yok oy çalınca yastığının altına saklaması gerekiyor.Yani kesin bu adam çalmıştır diye bişey yok ama oylar çalınmış işte.Niye onun ihtiyacı yok diyorsunuz ki nerden biliyorsun bir ilçede kaç bin kişi yaşıyor adam belki o kadar oyla kaybedecek saçma sapan konuşuyorsunuz yok melih gökçek işine gelmezmiş.Ankarada suç üstü yapmışlar hala ne olacak diyorsunuz akıl almaz bir şekilde. Hepsinin de işine gelir.Kim yapmış ortaya çıksın deme cesareti yok sizde ne yazık ki.Ya da sonraki seçimlerde önlem alınması için bi tepki yok.Savunmanızda chpliler kendi oylarını çalmış ya da kendi bastırdıkları oyları tek tek damgalayıp üstüne zarflayıp arsalara atmışlardır araştırmaya gerek yok.Hatta abartıp ne var akpden başkaları da çalıyor demeye getirenler var ki onlar daha inanılmaz.Vallahi düşünce yapısı böyle olan insanlara ne desem ki bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 benimde anlamadığım bu akpli arkadaşlar oyları chp çalsa bi problem olmayacak mı yani memnunsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 olur mu demokrasi zarar goruyor o zaman. hem ergenekon yapiyor bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Sam said: demokrasiyi sadece işi düşünce hatırlayanlara yukarıdakilerden daha ciddi cevap veresim yok doğrusu. sen değilmiydin "adam çalıyor ama hizmet de veriyor" argümanını ortaya atan ? kimmiş demokrasiyi işine geldiği gibi anlayan ? Demokrasi çalana, çırpana göz yummak mıdır ? yada yanlışın arkasında mantıklı bir sebep aramak mıdır ? in cifors we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Burada kimse oylar çalınmış ne güzel demiyor zaten, bunu akp organize şekilde yapmıyor, sir'ün dediği gibi kraldan çok kralcı tipler yapıyor ve bunun seçimlerin sonucunu değiştirecek kadar olmasının imkanı yok. Ki sadece chp'in değil, akp dahil diğer partilerin de oyları böyle sabote edilmiş olabilir. Burada da bazı arkadaşların savunduğu "her yol mübah" anlayışına sahip kişilerin yaptığı, amatör, komik çabalar işte, yakalanıp cezalarını çekerler inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar