Farinal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ismet inönüyü diriltip milli şef diye başa geçirelim paralarada onu koyalım seçimler iptal olsun sadece belediyelere falan birileri seçilsin arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bir şekilde böyle birşey olduysa, yapanlar bulup cezalandırılmalı elbette. Ama yine tartışma akp'ye oy veren salaktır ehehehe'ye dogru gidiyor, yanlış yerlere kayıyor. Eminim diğer partilerden de böyle olaylara girişmiş kişiler vardır, ama bunun üstlerden gelen bir plan olduğunu sanmıyorum, öyle olsa gidip ortadaki çöplere yarım pusulaları atmazlar. İnsanın akıl düzeyi eğitimle belli olmuyor, ya da en azından Türkiye'de olmuyor maalesef. Üniversite son sınıfa gelmiş, dünyadan haberi olmayan odun kaynıyor ortalık, hatta odun oranı daha fazla öyle söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 akpye oy atan salaktır tek doğru önerme değil ama aynı zamanda akıllı ama vatan haini de olabilirler ;) bu aklınıza gelmemişti dimi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Chpye oy atanlar da pokemon o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 dennis güzel söylemiş, ben de diyorum ki bu adli bi olaydır, buna bakıp "ülke bitmiş abi,seçimler yalanmış" demek çok abartı geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bu konuyu bir de tartışıyomusunuz yahu? Kendinize gelin Adanada da okulun çöp konteynırlarından çıktı chp nin oyları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Iste burada ayriliyoruz sir. Adli olaydir tamam da, o da gene adamina isler bir kurum haline getirildi. Penth'e bu noktada katiliyorum. Buraya gelip oylarin calinmasina en fazla tepkiyi senin gostermen gerekiyordu demokrasi neferi olarak, kim calarsa calsin CHP olsun, AKP olsun bunun cezalandirilmasi gerekiyor da, ben cezalandirmanin olacagina inanmiyorum. Yazdigin mesajlarda agzindan kopukler sacilmiyor, gayet seviyelisin. Ama acikcasi liberalligi degil de AKP'yi savunuyormussun gibime geliyor attigin mesajlardan. Topic'i acan arkadas Harvard'in yaninda Brown'da da egitim gormus ama hala fotosoklara inaniyor. Yaziklar olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 obsesifik said: Bu da mavikent de yakılan chp ye ait pusula bariz fake ve komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sinad said: yalnız bu muhafazakar kesim hep böyle. Refah zamanındada chp nin mhpnin oyları çöplerden çıkmıştı. "Cihad için her yol mübahtır. Çünkü bu bir savaştır. Bu arada ne gibi namussuzluklar yapılırsa yapılsın müslüman haklıdır!" bu zihniyet haçlıların zihniyetinden farklı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 haçlılar dünyanın anasını ağlattı ama fdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 araplarda müslüman ama bizim anamızı ağlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bu arada sayim sonuclarina itiraz konusunda onemli bir detay var. itiraz ettiginiz miktarin sonucu etkileyip etkilemedigi. ysk oz olarak secimlerin problemsiz gecmesini saglamasi gereken bir kurum oldugu icin kanitlanan hata ve hilelerin sonucu etkileyip etkilemedigine bakar. mesala bu durumda iki cuvalin etkileyip etkilemedigine bakarlar ama kanitlanmayan her merkezden iki cuval calmanin etkisini dikkate almazlar. bunun organize bir is olup olmadigina bakmazlar. itirazlar sayim hatalari haricinde pek bir ise yaramaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 e abi adli olay demek ne demek? sorumlular cezalandırılsın demek zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 acikladigim gibi bu durumda sorumlularin cezalandirilmasi pek bir seyi etkilemiyor. seni etkilemesi gereken sey bunun adli olay boyutu da degil. seni yoneteni secme iradene hile karistirmalari. bu seni bulunan bir iki adam cezalandirilsindan ote rahatsiz etmiyorsa demokrasi havariligi yapip durma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Annemle konuştum şimdi de Beylikdüzü'ndeki olay,sadece bizim için değilmiş, seçimlerden sonra birkaç CHP'li gidip Büyükçekmece Yüksek Seçim Kurulu'nu basmış,arka tarafındaki çadırda Büyükçekmece,Beylikdüzü ve Esenyurt'tan bir ton sandık,imzalanmış tutanaklar vs. bulunmuş.Jandarmaya haber verilmiş,gelip toplanılmış falan derken 2 gündür gösteriler oluyordu.Birkaç saat önce büyük bir miting yapıldı oraya gittik dedi annem babamla.Esenyurt'tan bile adamlar gelmiş protesto için,MHP'liler ve DTP'liler bile gelmişler CHP için birlikte protesto ettik dedi annem. Güzel birşey tabii bu,yine annemin dediğine göre sonuna kadar gideceğiz ne olursa olsun demişler.Bakalım umarım daha iyi olur durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 normal. herkes kendisinden önce ne gördüyse onu yapıyor. türkyede daha ilk çok partili seçimlerde oylar çalınmış edilmiş, bunda mı olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Ya benim gerçekten anlamadığım bu oylar çalınıyor falan sonra chp'liler bulup jandarma çağırıyor ama kimse yakalanmıyor.Gerçekten size hiç mi garip gelmiyor ya seçime fesat karıştırmak öyle hafif bi suç değil yakalanırsan tıkarlar direk içeri. Bu kadar umursamaz mı bu işi yapan adamlar soygun yapar gibi oy çalıyorlar ama bu çuvalları boş arsalara atıyorlar.Bana garip geliyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 çankaya ve yenimahalle oyları sayıldıkça akp-chp farkının açılması garip gelmişti zaten bana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 olay adlidir, dava açılsın, ben tepki mepki göstermem, bunun için ortaya çıkıp bağırıp çağıracak değilim, ermeni soykırımı olsa neyse, ortalığı ayağa kaldırırım, özür bilem dilerim. tatlı su liberalizmi. o diil de "bitlis'te dtp'ye verilen oylar bulunmuş yarı yanık halde" olsaydı o haber diye düşünmedim değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sg-1 said: o diil de "bitlis'te dtp'ye verilen oylar bulunmuş yarı yanık halde" olsaydı o haber diye düşünmedim değil hani. Onun için göt ister, eee akepede de o göt yok. Sadece laf, biz doğu partisiyiz filan filan, orası vahşi batı gibi kim vurduya gider oyu çalacak. ankara, istanbuldaki gibi resmi kurumlar nassa bana dokunmaz diyerek çalamaz. göt korkusu 1, Allah korkusu 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 evet aynen öyle sg-1, çünkü militan partililerin bi çuval oy çalmasıyla, devlet tarafından bi milyon insanın sürülmesini ve çoğunun telef olmasını aynı terazide tartabiliriz =) neyse canım akp karşıtlığı olsun da çamurdan olsun. hadi sokaklara dökülelim seçimlerin tekrarını isteyelim hobaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sir said: evet aynen öyle sg-1, çünkü bi çuval oyla bi milyon insanın yokoluşunu aynı terazide tartabiliriz =) neyse canım akp karşıtlığı olsun da çamurdan olsun. hadi sokaklara dökülelim seçimlerin tekrarını isteyelim hobaaaa bi çuval oy di mi hahaha, olaya bakış açını görmemiz için şu tanımlama yeter de artar zaten bi çuval oy sayılsa ne olur sayılmasa ne olur yeter ki akp eleştirilmesin ama olup olmadığı bile tartışmalı, kaç kişinin öldüğü bile belli olmayan (today's lucky numbers are 1-0-0-0-0-0-0) bir olayla memleketin başına çorap örmeye bayılırız. tatlı su demokratı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 aynı terazide olamazlar sir! bir chp oyu > bir insan canı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sir said: evet aynen öyle sg-1, çünkü militan partililerin bi çuval oy çalmasıyla, devlet tarafından bi milyon insanın sürülmesini ve çoğunun telef olmasını aynı terazide tartabiliriz =) neyse canım akp karşıtlığı olsun da çamurdan olsun. hadi sokaklara dökülelim seçimlerin tekrarını isteyelim hobaaaa Sen böyle çarpıtınca gerçekler beyin hücrelerin gibi yok olmuyor yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 alın size demokrasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar