sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 DeathLord said: Oy vermekle savunmak arasında fark var.Körü körüne bağnazlık derecesinde çamur atan adam bence asıl kültürsüz olandır. Ben burda bi noktada AKP'yi savunmuş oluyorum bu beni kültürsüz mü yapar? Ha bu kadar saplantılıysanız zaten tartışılmaya değer insanlar değilsiniz gerçekten. 2.si o şekilde net bi istatistik bulamazsın. Çünkü sizlerin sayesinde insanlar oy verdikleri partiyi söylemeye korkar oldular. Bunu biz değil. Mahalle baskıları yaratan.Miting meydanlarında sizi-bizi ayıran.Oy vermeyen bizden değildir diyen. %47 benim insanım diyen başbakanımız yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 DeathLord said: Oy vermekle savunmak arasında fark var.Körü körüne bağnazlık derecesinde çamur atan adam bence asıl kültürsüz olandır. Ben burda bi noktada AKP'yi savunmuş oluyorum bu beni kültürsüz mü yapar? Ha bu kadar saplantılıysanız zaten tartışılmaya değer insanlar değilsiniz gerçekten. 2.si o şekilde net bi istatistik bulamazsın. Çünkü sizlerin sayesinde insanlar oy verdikleri partiyi söylemeye korkar oldular. gidip senin verdigin vergilerle colugunu cocugunu zengin eden gemicikler alan köşeyi dönen,kendisine oy veren insanlara "ananı da al git" diyen, sokakta insanlar iş yok diye yakınırken insanlara canlı yayında dalga geçer gibi kriz yok abartılıyo diyen adamlara oy veriyosan kusura bakma ama 5 universite bile bitirsen kimseye kültürlü oldugunu anlatamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Marty said: gidip senin verdigin vergilerle colugunu cocugunu zengin eden gemicikler alan köşeyi dönen,kendisine oy veren insanlara "ananı da al git" diyen, sokakta insanlar iş yok diye yakınırken insanlara canlı yayında dalga geçer gibi kriz yok abartılıyo diyen adamlara oy veriyosan kusura bakma ama 5 universite bile bitirsen kimseye kültürlü oldugunu anlatamazsın Ben AKP'ye oy verdim mi dedim? Varsay ki verdim.Ben senin siyasi görüşüne saygı gösterirken sen neden benimkine gösteremiyorsun? Kültürsüzlük işareti değil midir bu? Ben kendi düşüncemde olan partiye oy veririm sen kendi düşüncendekine kim fazla oy alırsa o yönetir.Simple Democracy Bu kafayla devam GOGO Baykal!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 kimsenin kimseye kültürlü oldugunu anlatması gerekmiyor zaten ama senin kültürden anladıgın şekilci bir sıglıkta ve kendini toplumda kabul ettirmek için oldugundan , senin için kültür sana yararlı birşey degil tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 offf ahahahah /edit abso: Yasak başbakanımıza fotomontaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 DeathLord said: 2.si o şekilde net bi istatistik bulamazsın. Çünkü sizlerin sayesinde insanlar oy verdikleri partiyi söylemeye korkar oldular. ya death herşeye eyvallah da bu ülkede şu an baskı akp karşıtı olan kimselerin üstünde, ergenekondur dinlemelerdir anlatmaya gerek yok, mitinge gidersin darbeci derler bindirilmiş kıta derler, para alıp akp mitingine gidenler normal vatandaş ama. chp kötü baykal kötü bildiğimiz şeyler de, bu kadar yolsuzluğu memleketin sürekli kötüye doğru gidişini peşkeş çekilen şeyleri savunanlar ya eğitimsizdir ya cahildir yani. yapılan araştırmalar felan baya gerçeği yansıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yani oy çalındı da akplilerin de büyükçekmecede oyları çalınmış, hatta araya barikat çekilmiş adamlar birbirlerine dalmasınlar diye ohoo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. demiş Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Sparkcaster said: DeathLord said: 2.si o şekilde net bi istatistik bulamazsın. Çünkü sizlerin sayesinde insanlar oy verdikleri partiyi söylemeye korkar oldular. ya death herşeye eyvallah da bu ülkede şu an baskı akp karşıtı olan kimselerin üstünde, ergenekondur dinlemelerdir anlatmaya gerek yok, mitinge gidersin darbeci derler bindirilmiş kıta derler, para alıp akp mitingine gidenler normal vatandaş ama. chp kötü baykal kötü bildiğimiz şeyler de, bu kadar yolsuzluğu memleketin sürekli kötüye doğru gidişini peşkeş çekilen şeyleri savunanlar ya eğitimsizdir ya cahildir yani. yapılan araştırmalar felan baya gerçeği yansıtıyor Poser'in yukarda yazdığı mesajlara bak mesela.Gerçekten özellikle kendini büyük ve daha iyi biliyor olarak gören bir kesim var Türkiye'de.Bu kesim geri kalanı cahillikle ve kültürsüzlükle suçluyor.Hatta hakarete varan boyutlarda laflar da mevcut. Bu da mahalle baskısı dediğimiz şeyi çıkarıyor ortaya. Ergenekon olayına girmek istemiyorum çünkü benim şahsi fikrim orası tamamen pis bir konu o emekli paşaların bi halt karıştırmadığına inananlar at gözlüğüyle bakıyorlardır olaya ama AKP'nin de bundan faydalanıp gereğinden fazla insanı tutuklattığını sindirdiğini ve bunu bi seçim propagandası olarak kullandığını da görebiliyorum. Poser said: kimsenin kimseye kültürlü oldugunu anlatması gerekmiyor zaten ama senin kültürden anladıgın şekilci bir sıglıkta ve kendini toplumda kabul ettirmek için oldugundan , senin için kültür sana yararlı birşey degil tabiki. Sana gelince benim kim olduğumdan haberin yok. Kültür seviyem hakkında hiçbi fikrin yok. Okuyor muyum ilkokul mezunumuyum,üniversite bitirdim çalışıyor muyum,tiyatroya sinemaya gider miyim,kitap okur muyum,günde kaç gazete okurum ve bunun gibi 10 larca soru ve senin bunlar hakkında hiçbir fikrin yok.Tek bildiğin burda AKP'yi savunmuş olmam ve bu sana benim kültürsüz olduğumu iddia etme hakkı veriyor. Açık konuşayım ne gazete okuduğuna inanıyorum,ne akşam haberlerini izlediğine hayatında ekonomiden bihaber yaşadığın ve babanın eline verdiği haftalıkla yaşadığın kanaatindeyim. Bütün bunları geçtim hayatında bir kere bile eline alıp Zaman vs okumadığını da söyleyebiliriz sanırım. Olaylara etraflıca bakmayı sabit bi fikre odaklanmamayı bir gün öğrenebilmen dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Suan libos tayfa muhtemelen frame by frame video analizi yapiyorlar. Bir acik, bir hata bulmak icin pixel taramasi yapiyorlar. Onceki sayfalarda yanmis oy pusulasindan girdiler hadi bakalim ahah. Serefsizlik had safhada artik Turkiye'de ve bunuda savunuyorlar ya ne kadar kufur etsem az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Sir Horizon vs de sessizleri oynuyorlar eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Khelben said: Sir Horizon vs de sessizleri oynuyorlar eheh. kışkırtta gelsinler dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 liboş liboş liboş ...hmm sadece denemeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 DeathLord said: Marty said: gidip senin verdigin vergilerle colugunu cocugunu zengin eden gemicikler alan köşeyi dönen,kendisine oy veren insanlara "ananı da al git" diyen, sokakta insanlar iş yok diye yakınırken insanlara canlı yayında dalga geçer gibi kriz yok abartılıyo diyen adamlara oy veriyosan kusura bakma ama 5 universite bile bitirsen kimseye kültürlü oldugunu anlatamazsın Ben AKP'ye oy verdim mi dedim? Varsay ki verdim.Ben senin siyasi görüşüne saygı gösterirken sen neden benimkine gösteremiyorsun? Kültürsüzlük işareti değil midir bu? Ben kendi düşüncemde olan partiye oy veririm sen kendi düşüncendekine kim fazla oy alırsa o yönetir.Simple Democracy Bu kafayla devam GOGO Baykal!! "sen" derken lafın gelişi sen dedim. ha tabi göz göre göre milleti sömüren adama oy verip de bu bnm siyasi görüşüm saygı duyun demez kimse gibime geliyo.bi çıkarın yoksa bu adamlara oy vermek aptallıktan başka bişi gibi gelmiyo açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Anlatamıyorum ki.Milleti sömürdüğü senin görüşün. İnsanlar böyle düşünmüyor ki %39 a düştü diye seviniyorsunuz... Neyse boşverin ben uğraşmicam artık gereksiz çünkü.. anlamamakta ısrar ediceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 oha 1946'dan itibaren yapılan bütün seçimler tekrar yapılmalı bu karşıdevrimciler bu kadar oy almış olamaz, akp genel merkezlerinde 14milyon oy pusulası gördüm!!1! veya rahat olun, hesaplarda bi terslik varsa zaten çok rahat çıkar ortaya, itiraz edenlerin oyları da tekrar sayılıyo, sonuç farklı çıkarsa gereken yapılıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 kaçın sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 eldar said: Devlet aciz olursa çalabilen çalar.Devlet ayri bi varlik degil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Poser said: acı olan durum nedir? Harvardlarda egitim görüp microsoftta staj yapacak, ülkenin en iyi üniversitelerinde egitim görmüş bu topigi açan arkadaşın, artık ideolojisinin gözünü kör mü ettiginden,yoksa gerçekten mi bu konuya inanıp, Kagıdın sadece CHP kısmının yanmamış olması ne büyük rastlantı! olmasını bir yana bırakın, O pusulaları çalıp da, yakıp ortaya atacak şapşal hilebazı bırakın, Sandıkta her üyenin imzasının olmasını bırakın, Ki bazı durumlarda zarfların ve pusulaların hukuga uygun olarak yakılabilecegini bırakın, Hukuk ülkesinde yaşadıgımızı ve şüpheleniyorsak herhangi bir şikayette bulunabilcegimizi bırakın, Şu 4 sayfada 1 kişi hariç aynı görüştekilerin kendilerinin çalıp kendilerinin oynamasını, Kendi ideolojilerine avantaj saglayan herhangi bir şeyin gözü kapalı dogru kabul edilmesini de bırakın, bu topigi açanın harbi bu ülkenin en okumuş insanlarından ve gelecekte en kariyerli insanlardan biri olucak olması gerçekten ironik.E sen de gorunuse gore yazma biliyorsun ama okuyamaman gercekten ironik. Ben sadece videoyu koydum, oy pusulasinin ben de fake oldgunu dusunuyorum. Videoya yorum yapsaydin bari de trolleme harici bi amacin varmis gibi gorunseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 İroni diye diye patlamak böyle birşey demek ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sir said: oha 1946'dan itibaren yapılan bütün seçimler tekrar yapılmalı bu karşıdevrimciler bu kadar oy almış olamaz, akp genel merkezlerinde 14milyon oy pusulası gördüm!!1! veya rahat olun, hesaplarda bi terslik varsa zaten çok rahat çıkar ortaya, itiraz edenlerin oyları da tekrar sayılıyo, sonuç farklı çıkarsa gereken yapılıyo zaten. rahat olun sir acikladi iste durumu!!1! bu tip bos/saptirici yazilara hayranim (ustasi da sensin sir), 1946 dan beri yapilan secimlere laf eden mi var. sistemin sagliksiz oldugu soyleniyor ve akp`nin bu zayif sistemi kotu niyetli olarak kullandigina dair bir kanit var. ve bu kait gayet rahat ne var ki canim diye karsilaniyor. bu da sana gayet normal geliyor. valla bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 eh normal çünkü seçim sonuçlarına akp dahil her parti kimi yerlerde itiraz etti, her seçimde olduğu gibi kimi partililer böyle bi katakulliye girişti. bu bi suç ve her partiden her insan gerçekleştirebilir bu suçu. buna karşı alınacak önlem belli, yaptırımı belli, işlenecek prosedür belli. bu kadar yaygara koparılmasını anlamak mümkün diil o yüzden. seçimi yine yapıp bütün oyların hiçbi şekilde çalınmadığından emin de olsan sonuçlar aynı olucaktı zaten. bu arada chp'ye evet yazan bi oy pusulasının sadece o kısmının yanmamış olmasının müthiş manidar olduğunu topik sahibi dahi inkar etmiyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Akil var nizam var, sirf fikirlerime uyuyor diye gordugum her seye inanicam diye bi durum yok. Ya beni rahatsiz eden sen ki demokrasi manyagiyim diye takiliyorsun forumda, su videoya belki de en cok tepkiyi senin vermen gerekir, gelip AKP saksakciligi yapiyorsun. Herkes yapmistir belki zamaninda. Ama bir kanit falan lazim ortada, bunun acik ve net bir kanit oldugunu dusunuyorum basligi da ondan actim. Sadece AKP'nin itirazlari kabul ediliyor falan saka gibi bi durum, bu secimi de unuttururlar 2-3 gune birseyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yalnız bu muhafazakar kesim hep böyle. Refah zamanındada chp nin mhpnin oyları çöplerden çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar