Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Buyrun, http://www.youtube.com/watch?v=w-GZHv44MHY 1- Turkiye bitmis. 2- Secim basliklarinda bu oy calma muhabbetine karsi cikan arkadaslara da selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bu da mavikent de yakılan chp ye ait pusula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Allah belalarını versin şerefsiz herifler mahvettiler ülkeyi. Rezalet kepazelik ya. Sorsan bunlara demokrasi istiyorlar.Türkiye en demokratik çağını yaşıyor. Bu mudur ? Oy kaçırarak mı ? bu kadarda olmaz ya. Hepsi fotoşok montaj ama merak ediyorum ne diye savunacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yorumsuz.. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Söylicek söz bulamiyorum. Darbe paklar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 tkrar hatirlatma geregi duydum yoldas stalin diyorki : demokrasicilik oyunu bundan ibaret sizli mutlu mesut secimi sizin iradenizin belirledigini dusunuyorsunuz oysa yoldas stalin in sayim memurlari belirliyor :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Demokraside normal seyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 diğer konuları takip etmedim ama şöyle cevaplar gelmiş olabilir. -film setinden alıntı bu görüntüler gerçek değil -fotoşop onlar -ya numara yapıyolar çekememezlikten -onlarda yapıyordu ohh olsun -sizi görmüyorum, duymuyorum ahahaha! türkiye demokratik laik sosyal bir hukuk devleti diyorlar da öyle mi? cevabı biliyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Milamber said: diğer konuları takip etmedim ama şöyle cevaplar gelmiş olabilir. -film setinden alıntı bu görüntüler gerçek değil -fotoşok onlar -ya numara yapıyolar çekememezlikten -onlarda yapıyordu ohh olsun -sizi görmüyorum, duymuyorum ahahaha! türkiye demokratik laik sosyal bir hukuk devleti diyorlar da öyle mi? cevabı biliyorsunuz :D duzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 güzel günler göreceğiz güneşli günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bi kere hilesiz bi secim ben turkyiede dusunemem tam rakamlari net hatirlamasamda hatayin bi ilcesinde chp 8k odp 6k diye secim ilanindan sonraki odp itirazindan sonra aslinda 8k yi odp 6k yi chp almis zaten sol un 2 tane ilce belediyesi olmus onabile sike yapmis chpliler yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bu sefer geçen seferkiler gibi sessiz de kalınmayacak,annemlerin anlattığına göre büyük bit grup bugün savcılığa yürüyecekmiş beylikdüzü için, ama kul hakkı yemez onlar,başkaları yapmıştır.Gerçek müslümanlar ya onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Butun hileyi de CHP yapiyor yav. AKP yi de gorun biraz. CHP yaptiysa sahtekardir tamam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 milletin iradesine saygılı olun. RTE cidden şaka gibi. yazıklar olsun bu işleri yapan adamlar yargı önünde cezasını bulmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Yargi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Her secim bu manzara tekrar ediyor ilk defami oluyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Prawler said: Yargi ne? cevap veriyorum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 demokrasinin gereği bunlar, akpnin kazanması için her yok mübah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 abi bi sorun hele neden çalmışlar. çalıyorlar ama hizmet veriyorlar! bazılarımız bu sayede cifors alıyor! Hem CHP de çalıyordu. o zaman birşey demiyordunuz şimdide demeyin! ulan biz liboşların diyeceği herşeyi dedik şimdi bunlar gelip burda bişeyde yazmazlar. piii gördün mü yaptığımızı gene biz hatalı olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ARKADAŞLAR BAŞKALARIDA YAPIYORDU O YÜZDEN ŞİMDİ AKP YAPIYOR NORMAL HAHAHA HEHEHE KİRİRİ CİFORS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ILCE BELEDIYEMI ELITIST CHP LILER ALDI DAHA MAZBATA YI ALMADAN CIFORS SATISLARINI YASAKLAMISLAR :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 HARBİDEN CHP ZAMANINDA CİFORS YOKTU GALİBA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 EVET ESKIDEN VODOO 3DFX KULLANMAK ZORUNDAYDIK, COK ZOR GUNLERDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 cifors yoksa ağaçtan yapılmış düdük çalsınlar! ağaçtan yaptım alın! http://www.youtube.com/watch?v=tKjrOSZeqTk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 HACU TOPAKTA LİBOŞ YOH? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar