Aiko Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bugun taksimden 3 4 kutu yere atınca patlayan bombalardan aldım. yarın okulu kana buluycam AHAHAHAHAHAHAHA bunu en son lisede yapmıştım, sınıf hocamın kafasına kafasına fırlatmıştım, kadın hamileymiş fenalık fln geçirmişti disipline gitmiştim sonra. bakalım yarın neler olcak :D siz napcaksnız ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Dalacam kafa göz. Şaka yapma ihtimaline karşılık dövdüm diyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 zuahahha ben annemi kesicem babama 1 nisan diicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 haha dikkat et derim. seagle, GAME ON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 olm akradaş aradı beni yarın dedi geliyom dedi otogardan al beni dedi ama 1 sinas şakası yapıp keklermi acaba diye düşnüüyom gitmiycem galiba kalsın otogarda gelirse antalyayıda bilmiyo ki sorun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kermit said: olm akradaş aradı beni yarın dedi geliyom dedi otogardan al beni dedi ama 1 sinas şakası yapıp keklermi acaba diye düşnüüyom gitmiycem galiba kalsın otogarda gelirse antalyayıda bilmiyo ki sorun o. asdasd gelmezsede sen 1 nisan dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Aiko said: sınıf hocamın kafasına kafasına fırlatmıştım, kadın hamileymiş fenalık fln geçirmişti disipline gitmiştim sonra. bakalım yarın neler olcak :D http://img22.imageshack.us/img22/6726/adszwbw.jpg diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 AHHAHASDHASHDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 sorun şuki hocanın hamile oldugunu bilmiodum. disiplin kurulu cok fena korkutmustu beni asla unutmam o sene sonuna kadar kuzu gibi takılmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 şu beşiktaşlı elemanın digitürk müşteri hizmetlerini aradığı ses kaydını alıp, ÇARŞIAA diye bağırdığı ve erman toroğluna küfür ederek coştuğu kısımları kesicem. sonra arkadaşların telefonuna mesaj sesi yapıcam kısıtlı kadromla. derse 45 saniye kala olacak tabii bu. sonra sesini açıp geri vericem. dersin ortasında, hepsine birer mesaj. hoca "çocuklar bakın biyokimyasal proseste çöplerin geri dönüşümünde..." diye konuşurken, arkadan; "ÇARŞIAAA" "BÜTÜN ÇARŞI ARKAMIZZDAA" "BEŞİKTAŞ DÜŞMANLARI SİZİİ. HEE ŞEREFSİZLER" seslerini duymak. paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kardeşimin doğumgünü bugün. ŞAKA GİBİ DOĞMUŞ HİHİHİHİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 lol ekşisözlük sağa almış frame i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yarın arkadaşlarımın yapacağı malca şakaları engellemek amaçlı yanımda silah bulundurucam..okula o şekilde gitmeyi planlıyorum.. soranlara su tabancası filan diyip sıkıcam herkesin kafasına yarın gazetelerde manşet olurmuşum :D sdfskdjfl şaka lan evde silah milah yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 lan hiç sevemedim şu 1 nisanı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 BIZIM BURDA KURUSIKIYLA SAKA YAPIYOZ HEHEHEHEHEHHEHE :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ortaokuldayken ben bi tane çocuğun sırtına kaşındıran tozlardan dökmüştüm, dozunu abartmışım bi de hihi. çocuğun her yerini alkolle ovmuşlardı da geçmemişti etkisi sjhkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 fede said: lan hiç sevemedim şu 1 nisanı ya hayır kim buldu bi karşılıklı gelsek çok temiz şaka yapacam da ütopik tabi. yarın devamsızlık hakkımın kalmadığı ingilizce dersine gitmeyip hocaya apriiiiiiiiiiiiiiiiilllll 1 diye mail atmak istiyorum da o amerikalı naif adam beni ilk gördüğünde şraklı nah çekerse diye de korkuyorum. oha lan hayatla ilişiğim kalmaz o vakitten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 elesso said: lol ekşisözlük sağa almış frame i ahaha arama menüsü ortadan sağa kaydı şimdide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=s%C3%B6zl%C3%BCkte+herkesin+ba%C4%9F%C4%B1rarak+konu%C5%9Fmas%C4%B1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yarın okula gitmicem 1 nisan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Çok akıllı arkadaşımın biri saat 10dan beri arıyor msj atıyor sabah 8-9 da yattığımı bildiği halde. Merve kalk maliyetten quiz yapıcak hoca 13.30 da o zamana kdr çalışıyoruz biz diye. açtım telefonu yaklaşık 20 kere aradıktan sonra açtım telefonu. eğer o küçük beyninle 1 nisan şakası yapmaya çalışıyorsan gelir seni öldürürüm o kampüste kimse de yapma diyemez bi cinnet herşeyi halleder dedim.tamam ya yok bişey dedi kapattı. şaka yapmaya çalışıomuş aklınca olan benim uykuya oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ulan b.k gibi geçti ya hiç kaydadeğer bişey yapamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yaş kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Evet terlik içindeki traş köpüğü başarıyla işledi. Şimdi sırada acılı puding var. Yiyin gari.. Nihohohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 tuzlu çay kahve bile çok acayip etkiler yapıyor. dövecektim arkadaşı mundar etti kahveyi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar