FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 500ml'lik pet şişelerin dışındaki kâğıdımsı şeyi sökmezsem su içemiyorum. markası görünmicek arkadaşım içilen suyun!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 mesenger dan yazdıgım şeyleri sesli tekrarlıyorum kendi kendime farkında olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 küçükken annemin yaptığı pudingin üzerinde, pudingin soğumasıyla oluşan katmanı kaşıkla sıyırıp çöpe atar, pudingi öyle yerdim. geçen gün aklıma geldi hatta ne sorunluymuşum dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 deadwoll said: Sonracıma otonom kontrol mekanizmam var, tam kapı eşiğini geçerken; koluma, sağ göt lobuma, ve sol cebime vuruyorum. Saat, cüzdan ve cep telefonu kontrolü yapıyorum xD şu kısmı için.. dasaaa said: Evden çıkmadan önce SEGA çekiyoruz.. Su, Elektrik, Gaz, Anahtar. kapıdan hemen çıkarken ise CAC çekiyoruz cep telefonu, anahtar ve cüzdan.. cep tel solda, anahtar sağda ve cüzdan arka cepte.. arkadaşınız, kardeşiniz, sefgiliniz bunları çekmeyi unutur da kapıda kalırsa vs. HADOUKEN! çekiyoruz.. siz sağ onlar KO.. http://forum.paticik.com/read.php?62,3660025,3660725#msg-3660725 ama anahtarın yeri değişmiş.. anahtar solda, cep tel sağda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ben döverim. hem de çok döverim. ama severim de. ne de olsa evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Evden çıakrken ve ya bi mekandan ayrılırken, otobüsten felan inerken mutlaka cüzdan, cep telfonu anahtar kontrolü... Arka ceplerimi hyattta kullanmam. SOl cepte cüzdanla anahtar... Sağ cepte cep telefonu ve kağıt para. Sağ cepte metal para olmas çünkü telefonu çizer diye düşünürüm... Uyumaya çalışırken böle sağ ayak otomatiğe bağlıyo sallanıyo lol. SOnracıma uykurken mutlaka yoryanın bi ksımını altıma alırım... Arka taraf açıkta olmıcak... Bi ayak mutlaka dışarda... Götde açık kalırsa mutlak ve mutlak karabasan geliyor... Yemek yerken; çok iştahla yiyecğeim bi yemekse nedense bitürlü herkes başlarmışken ben başlayamam bi türlü... Mutlaka bişey çıkar... Biri bişey ister... Ağzıma ne varsa(sevdiğim) tıkmasına bayılırım... Damak tadı vermeyen hiçbişeyi yiyemem... Kuzenlerime saymaya bayılırım. Süper sayarım hemde özellikle DT'ye... Dur daha gelirse yazıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 said: cep tel solda, anahtar sağda ve cüzdan arka cepte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 obsesifik said: bi tarafımda herhangi bi yerimi kaşıdıysam aynı yerin simetrisini de kaşıyorum kaşımazsam çıldırıyorum :S sol yanağım mı kaşındı sağ yanağımı da kaşıyorum.. aynen ben de. nickten belli zaten. okb rulzz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 *simetri yada onun gibi bişey, tam çözemedim. *boynumu yolculuk yaptığım sırada, otobüsün ön koltuğunda oturuyorsam elimle kapamak. (Okların saplanacağını düşünüyorum.) *mümkün olduğunca daha az çapraz yürümek. yani "L" şeklinde gitmekten hoşlanmak *gözümü ne zaman düşünsem, o anda içine girdiğini hissettiğim hava ile gözümün dolması, yaşarması değil. (Şu an olduğu gibi.) şu anda aklıma gelenler böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 burcc said: *mümkün olduğunca daha az çapraz yürümek. yani "L" şeklinde gitmekten hoşlanmak çok sakin ve durgun bir insan olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 at* misin abiu, L seklinde yurumek ne. *satranc ati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 evet, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bardağımda içecek bişey varken yemeğe başlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 aquila said: at* misin abiu, L seklinde yurumek ne. *satranc ati hipotenus kullanımından kaçınmak manasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 uyurken mutlaka ayagımı yorgandan çıkarırım.. yemek yerken ya birileri olacak muhabbet ederek yemeliyim ya da mutlaka bir şey okumalıyım en kotu ihtimal tv seyretmeliyim sadece yemek yiyemem.. daha aklıma geldikçe yazarımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 mantıklı sebeplerden dolayı edinilmiş alışkanlıklar takınıtıya dahil oluyor mu? hani L şeklinde yürümek veya kaşınan yerin simetriğini kaşımak ile diğer bazı hedeler arasında çok fark var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 yeni takıntım sırf aktarma olsun diye okula 2 otobüsle üsküdardan gitmek. çok hoşuma gidiyo aktarma sesi. akbilime doyamadım hala heyecanlıyım. bi dönem her binişte 1.40 tl verdikten sonra akbilden gıdım gıdım inmesine doyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 takıntı dediğimiz şey, mantıksız davranışlar silsilesinden ibaret olduğuna göre, hayır, muhtemelen dahil olmuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Göz kapaklarımı nasıl kapattığımı düşünüyorum bazen, sonra epey bir süre odaklanıyorum ve kapanmadığını farkediyorum. E haliyle gözler acıyor kanlanıyor çok acı çekiyorum ama kapatamıyorum. Nefes alırken de aynısı oluyor ama bir süre sonra öleceğim için mecbur nefes alıyorum. Epey salaklıklarım vr ama saat geç oldu uğraşamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 lan o zaman tek takıntım tembellik hacı! ötekiler hep makul şeyler. evden çıkarkene kontrol yapmak gerekir, çünkü dalgın adamım. aynı şekilde ceptel, cüzdan, anahtar da öle.. hmm belki şu sayılabilir takıntı olarak, berbat bi gasp olayından dolayı hava karardıktan sonra dışarıdaysam arkamı kollarım feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 şapka takan birisini görünce pataklıyasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 dasaaa said: hmm belki şu sayılabilir takıntı olarak, berbat bi gasp olayından dolayı hava karardıktan sonra dışarıdaysam arkamı kollarım feci. normal bence bu, en azından bana öyle geliyor. Örneğin, üstümde örümcek görmüştüm bir kere, yere fırlattım onu tişörtü çıkardım tuvalete gidip, 15- 20 dakika her yerimde örümcek var sandım,yani senin yaptığın gibi bir nevi kendimi kolladığımı sandım, olur olur,dert etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 FromTheHell said: yürürken sol ayağım yere sürttü diyelim, aynı şekilde sağ ayağımı da sürtmezsem bişeyler eksikmiş gibi oluyo. yada tam tersi. Aha bu var.Hatta yemek yerken hani bir miktar hava olur bazen ağzınızda onunla ilgili garip bir takıntım var bende tam çözemedim ağzımı garip garip oynatıyorum bazen.Dudaklarımı yerim.Dudaklarım kurursa garip bir hareketle dilimle ıslatırım.Çok değişik bir takıntı.Kulaklarım üşüdüğü zaman yine garip bir şekilde kulaklarım içeriye doğru bükerim ama her bir bölge bir kere bükelecek.Tırnaklarımın hepsini birbirine bastırırım bazen. Lexius said: ayrıca sürekli ayak yada bacak 2 sindne birini tittretme usulüyle sallarım Bu da var. Birde yorganı üstüne örtme olayından bahsetmiş biri o da var.Her yerimi kapatmalıyım bende.Bir de antalya da yaşıyorum yazları çok zor oluyor valla.En az 2 yastıkla yatarım. Çok takıntılıymış gibi duruyor ama her dakika yapmıyorum bunları zaten.Çok dikkat çekmiyor çoğu.Ha birde en çok dikkat çekeni sürekli hataları düzeltiyorum.Mantık hatası, imla hatası, telaffuz hatası hepsi.Şimdi imla diyince aa burayı böyle yapmışsın denebilinir ama o şekilde değil.Biri konuşurken yapsın ya da bir başka biri bariz bir hata yapsın dayanamıyorum.Çok sık eleştiriliyorum tabi bu yüzden.Millet spontane espri yaparken kelime seçimine dikkat etmiyor ki doğal olarak.Ben kalkıp onu düzeltmeye çalışınca hoş olmuyor tabi.En kötüsü bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 aa bak o kelime hatası düzeltme bende var..kim olursa olsun yanlış söylendiğinde yazıldığında düzeltme ihtiyacı duyuyorum.. bi arkadaş yeter artık demişti ben de olur mu tdk dan maaş alıyorum ben bunun için demiştim..inanmıştı garibim..kendimi tutup gülmeseydim baya ne kadar aldığımı flan da soracaktı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Birkaç şeyim kötü giderse aşırı fazla takıyorum , kesinlikle her şey planladığım gibi olmalı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar