Masquerade Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 2009 May; http://www.gametrailers.com/player/47273.html?type= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ulan terminator oyununa bir yorum yok, tüüü. :P gameplay trailer da çıkmış bu arada. http://video.thatvideogameblog.com/2009/04/20/terminator-salvation-gameplay-trailer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 gt yi takip ediyorum malum alcagm oyunları iyice incelemek içni :) shopto dan da cıkış tarihlerine falan bakıorum. bekledğm oyunlar arasında terminator. ne kadar tps oyun varsa hepsini alacam ps3 e :).uncharted dan sora killzone falan oynayınca,konsolda fps değil tps oynayabilceğimi farkettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 abi o kadar iyi oyun geliyor ki.. ocağımıza incir ağacı dikecekler illa ki. 30 euro oyun başı. of of. kırın şu ps3'ü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 şu nisan ve mayısta baya oyun cıkıcak.onlardan alcagım oyunlar infamous fight night virtua tenis bide bu olur büyük ihtimal.batman i almicam çok bayık gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bende önüne geleni dövdüğümüz oyunları seviyorum.batman, wolverine i bekliyorum.TPS denemedim, uncharted mı en iyisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ben film oyunlarından umudu kestim ya, artık ne kadar güzel gözükse de vardır bi bokluğu diyip bırakıyorum, iyi çıkarsa gider alırım ama Christian Bale seslendirmesini niye yapmamış ki onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bu oyun gear of war klonu olcak gibi gözüküyor. trailerdan saklanma üzerine bir oyuna benzetttim. aslında skynet veya future shock ayarındaysa çok güzel olur diye düşünüyorum. pc'de demosunu felan oynarım belki. ama bu oyun daha ziyade konsollar düşünelerek yapılmış gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 odiflame said: bende önüne geleni dövdüğümüz oyunları seviyorum.batman, wolverine i bekliyorum.TPS denemedim, uncharted mı en iyisi? ps3 olupta uncharted oynamamak büyük kayıp.bence şuana kadar cıkan ps3 oyunları arasında en iyilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Oyunun hikayesi, ülkemizde 5 Haziran’da gösterime girecek olan filmin hikayesinin iki yıl öncesini anlatıyor.Skynet, insanlığa karşı başlattığı nükleer saldıralar sırasında kendisi de kısmen zarar gördü, birkaç yılını bu zararı telafi edip yeniden güç toplayarak geçirdi ve nefes alan tüm canlıları ortadan kaldırmak için yeniden harekete geçti. Dünya insan neslinin tükenme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Ancak bir umut var ! O da sizsiniz ! John Connor… Kaderine “insanlığı kurtarmak” yazılmış olan John Connor’sınız. Son yayınlanan Terminator: Salvation videolarında hangi Skynet güçleriyle karşılaşacağımızı oyun içinden görüntüler eşliğinde izliyoruz. http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-TerminatorSalvation_ikinci_video-114.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar