Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator: Salvation

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
gt yi takip ediyorum malum alcagm oyunları iyice incelemek içni :)

shopto dan da cıkış tarihlerine falan bakıorum.

bekledğm oyunlar arasında terminator.

ne kadar tps oyun varsa hepsini alacam ps3 e :).uncharted dan sora killzone falan oynayınca,konsolda fps değil tps oynayabilceğimi farkettim:)
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyun gear of war klonu olcak gibi gözüküyor.
trailerdan saklanma üzerine bir oyuna benzetttim.
aslında skynet veya future shock ayarındaysa çok güzel olur diye düşünüyorum. pc'de demosunu felan oynarım belki. ama bu oyun daha ziyade konsollar düşünelerek yapılmış gibi sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Oyunun hikayesi, ülkemizde 5 Haziran’da gösterime girecek olan filmin hikayesinin iki yıl öncesini anlatıyor.Skynet, insanlığa karşı başlattığı nükleer saldıralar sırasında kendisi de
kısmen zarar gördü, birkaç yılını bu zararı telafi edip yeniden güç toplayarak geçirdi ve nefes alan tüm canlıları ortadan kaldırmak için yeniden harekete geçti.

Dünya insan neslinin tükenme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Ancak bir umut var ! O da sizsiniz ! John Connor… Kaderine “insanlığı kurtarmak” yazılmış olan John Connor’sınız.

Son yayınlanan Terminator: Salvation videolarında hangi Skynet güçleriyle karşılaşacağımızı oyun içinden görüntüler eşliğinde izliyoruz. http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-TerminatorSalvation_ikinci_video-114.htm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...