Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Badem yağı ve yılan yağı uzamasına güzel yardımcı oluyormuş diye duydum (kaynak aktarcı abi) 2 sene içinde omuzlara kadar gelir mi? (bari thread buldum sorayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 gelir omuzlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 omuzları biraz geçip sırta guguk der. abi insandan insana değişio bu hıbı. misal benim yeter yeaaaa dedi uzamıyor hiç. badem yağı, zeytin yağı falan da sürülür mü abi saç uzasın diye. oyh yani ben sürmem sanırsam. saçı dökülen bi arkadaşımın doktordan aldığı tavsiye de şu idi: saçı dışardan besleyemezsin, yediğin yemeklerden beslenir onlar gibi bişiydi. ha badem yağı saçı uzatır belki de ne kadar sağlıklı olur bilemem, hiç anlamam o konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yiceği şeylerin icinde kemik iliği var. sac uzamasına cok büyük bi etken kendisi. ama badem yağı filanda iyi oluyo. ben 6 ay kullandım saç derime masaj yaparak filan işe yaradı. eskiden hiç uzamıyodu. bu 6 ayda ne uzattıysam şimdi kar kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ya bele kadar sac fazla uzun zaten, boyle 70 lerin ingiliz modasindaki kadar uzatacaksin hafif boynuna kadar, gerisi gereksiz rahatsiz eder adami, bir de herkesin saci dayanmz o uzunluga 5 senede gider saclar, en temizi uzatcaksan da boyun hizasinda uzatmak en fazla... bir de benim saclar da cok zayiftir ve yavas uzar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 öf ya bende de bu sorundan var insanlar dalga geçiyo artık saçın uzamıyo diye. ama hiç yağ mağ da sürüp uğraşılmaz ki başka bi yolu yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 adamınbiri said: ben eskiden 1 bucuk ayda bi berbere giderdim traş olmak için uzun saçın hiç bir şekline dayanamıyorum saç kulaklarıma deydimi kestiririm ama nerdeyse 2 ay olucak ve aynı şekilde duruyo İstenmediklerini anlamışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yavaş yavaş uzamaya başladı mutlu oldum bende :D haftaya gider kestirirm artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar