Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Elemeleri: Türkiye - İspanya 01.04.2009 @ 21.00

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Geçen dedemle maç öncesinden açtık ntvyi seyrediyoruz. Futbolla pek ilgilenmez kendisi. Güntekin onay hakan ünsala soruyo torrese dikkat etmeliyiz çok hareketli bizim defansımız ağır ıvır zıvır. Sergene dönüyo torres bilmem kaç maçta kaç gol attı ligde, çok formda, el nino mino avrupanın en iyi santraforu nerdeyse. Rıdvana bağlanıyorlar torres geçen sene yılın futbolcuları arasındaydı çok teknik bir anda kaleciyle karşı karşı kalabiliyor falan fişman.

-Ne Torresmiş olum be.
-Adam acayip ya.

-Dede işte bu torres.
-Boyalı kafa.
*3-5 saniye sessizliğin üzerine torresi anlatan bir jenerik yayınladılar*
-Gördün mü dede işte adam böyle oynuyor, bizimkiler futbolcu değil bunun yanında.
-Saçı boya bunun.
Sosyal ağlarda paylaş

Deplasmandaki maçtan daha da kötü oynayacağımızı düşündüğüm maç.Daha önce de söyledim ve yine söylüyorum Türkiye,Avrupanın 1.sınıf denilen takımlarına özellikle ofansif gücü yüksek takımlarına karşı başarı sağlayabilecek bir ülke değil.Savunma yapmayı bilmediğimiz için bir yan toptan en kötü golü yiyip kaybedebiliyoruz.Ayrıca kimse kendini avutmasın ortalama hücum gücüne sahip bir takımımız var 4 hücumcuyu geç 10 hücumcuda oynasak bu böyle.İspanyanın Türkiyede 2 gol atmasını bekliyorum açıkcası.Umarım ilk defa yanılırım da Türkiye de istatistikleri de tersine çıkarır...

Not:İspanyanın bu maçta çok rahat olması lehimize olan tek etken gibi duruyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...