Buyse Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 http://img23.imageshack.us/img23/6596/390946650785cb8.jpg Seçim stresini atmak için 10 numara event. bu maçı kazanmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 torres yüzünden kızlar cok meraklı bu maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 adamlar takım olarak yakışıklı yalnız bir torres olsa neyse. mankenlik ajansı gibi takım kurmuş herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 xabi alonso'yu beğeniyorum : (.hakan balta'da iyi ama hakkını yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 GAY ALERT daha çok oynanacak maça konsantre olursak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 muhtemelen samiyende gittiğim son maç olacak. güzel bir veda olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 aa yanlıs topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bu maçtada dk 50 de semihi çıkarsında tam gg olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 hedefimiz 3 puan bunu alacak güçteyiz ve bunu başaracağız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 adamlar bizi 70 bin kişilik nefis bir stad bernabau'da ağırladı, biz ise istanbulun en kötü stadı ali samiyende ağırlıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bende onu diyodum.bari inönü olsaydı.nie samiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Samiyende birde bizim yöneticiler falan olmicak abuk bi görüntü yani... Kadıköy'e ver kayseriyi düzelt oraya ver nedir yani pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 daa cok stres olma eventi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 fatih terim beylere laf söyliyemicek seyirci de ondan. uğursuz stad vs vs fatih terim cins olcak ya farklı havaya giricek ya tüm derdi o. DİKKAT EGO PATLAR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 İstanbul'da event yapalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Geçen dedemle maç öncesinden açtık ntvyi seyrediyoruz. Futbolla pek ilgilenmez kendisi. Güntekin onay hakan ünsala soruyo torrese dikkat etmeliyiz çok hareketli bizim defansımız ağır ıvır zıvır. Sergene dönüyo torres bilmem kaç maçta kaç gol attı ligde, çok formda, el nino mino avrupanın en iyi santraforu nerdeyse. Rıdvana bağlanıyorlar torres geçen sene yılın futbolcuları arasındaydı çok teknik bir anda kaleciyle karşı karşı kalabiliyor falan fişman. -Ne Torresmiş olum be. -Adam acayip ya. -Dede işte bu torres. -Boyalı kafa. *3-5 saniye sessizliğin üzerine torresi anlatan bir jenerik yayınladılar* -Gördün mü dede işte adam böyle oynuyor, bizimkiler futbolcu değil bunun yanında. -Saçı boya bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Deplasmandaki maçtan daha da kötü oynayacağımızı düşündüğüm maç.Daha önce de söyledim ve yine söylüyorum Türkiye,Avrupanın 1.sınıf denilen takımlarına özellikle ofansif gücü yüksek takımlarına karşı başarı sağlayabilecek bir ülke değil.Savunma yapmayı bilmediğimiz için bir yan toptan en kötü golü yiyip kaybedebiliyoruz.Ayrıca kimse kendini avutmasın ortalama hücum gücüne sahip bir takımımız var 4 hücumcuyu geç 10 hücumcuda oynasak bu böyle.İspanyanın Türkiyede 2 gol atmasını bekliyorum açıkcası.Umarım ilk defa yanılırım da Türkiye de istatistikleri de tersine çıkarır... Not:İspanyanın bu maçta çok rahat olması lehimize olan tek etken gibi duruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Oradaki mactan daha cok zorlanacagimiz kesin, arti neden samiyen anlamis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kadrosu belli gibiymiş ispanyanın. casillas ramos-marchena-albinol-capdaville silva-senna-xabi alonso-riera xavi torres edit: kanatlar ters olabilir bilmiorm onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 golü atan adamı ynatmıyorlar ya ayıp =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 riera çok tehlikeli kontralarda. 2 haftadır kontradan efsane goller atıyordu liverpool'da. sıra bizde değildir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Torres 1 Nisan şakası yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Riera kötü oldu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 nihat basın toplantısında lafı koydu. ahahah çek maçında sahada yoktum 5 dakkada kahraman ilan edildim, atamasaydım vatan haini ilan edilirdim dedi. ahahah edit: nihat ispanyolca konuşuyor. çoştu aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 maçı hangi kanal vercek reklam falan görmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar