Obscura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 çook büyük geçmiş olsun acil şifalar bide son bişi diycem 5 gün içmemişken hazır halada içemiyoken sigarayı bıraksana :)[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bekara karı boşamak kolay gelirmiş[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 sen tecrübe mi ettin ki horas? :) 14/f/ist sigara içiyormuş diye savcılığa başvursak velayetini alırlar yani.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 gencecik yaşında ayrı düştün bademciklerinden demek paticiklerin burda ama fazla yatalak olup da üzme emi ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org / #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Geçmiş olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş olsun apla.. Çabuk iyileşip,yeşil sahalara dönmen dileğimle :))[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş olsun =][signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş olsun ema apla (14f olsanda ablamızsın :)). Dua ediyoruz merak etme, umarım yakın zamanda sağlığına kavuşursun.[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Geçmiş olsun apla... Bu arada bende de yok bademcik... Üzülme alışırsın... ''Kahrolsun Bademcikler'' Badecemlikli insanlara acıyorum (onlar insan mı ki? :D )[signature][hline]Babama değerimi sordum; ''Dünyalar kadar'' dedi. Dünyanın değerini sordum 5 para etmez dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda o ağrılarıda atlatırsın.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 en nefret ettiğim olaylardan biridir bademcik alımı, cunku agızdan her nefes alışında mikropları tutan bademcikler artık olmaz ve direk mikrop yutarsın... ema ablacıgım aman dikkat et kendine, geçmiş olsun olmasına da, bu gencecik yasında hastalanma.. Herseyde bi hayır vardır demişler heralde boşa deildir, bunu da iyi bi yanına bak:) hadi kendine iyi bak hasta olma Ps: chat vedalaşmasına benzedi :-P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 gecmis olsun[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 *!yazmaya başlamadan önce 30 damla novalgin shot yapar* ay pek mersi paticiklerim. valla iyi geldi bana geçmiş olsunlarınız. bu arada, bir kısmınız daha beter olur muyum diye endişe etmiş. aman efenim etmeyiniz, benim bademcikler oraları koruma görevini bırakalı çok oluyor. sizi temin ederim daha iyi günler yakın. bi de şu ağrı geçse artık. *!gözünün önünde sigara içen kızarmış tavuklar dans etmektedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş ossun ema apla[signature][hline]kolibali kolibali bandare koli bandare bali bandare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 aman dikkat üşütme. Kusma eğilimi çok kötü oluyor bağdemcik ameliyatı sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Aaa, geçmiş olsun. Sigarasızlığı anlayabiliyorum her gece levent çarşıya kadar yürütüyor beni hehe. Ayrıca müthiş bir gün batımı var kaçırma derim. Mor mor böyle =).[signature][hline]Can I give myself a reason to live?Can I give myself a puzzle cannot be solved? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Bu arada tel taktırmak daha iğrenç güven bana.[signature][hline]Can I give myself a reason to live?Can I give myself a puzzle cannot be solved? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş olsun... yazdıklarını okurken o kadar hastayım ki (yani şu an) benim de gözüm karadı walla, gidip ben de mi aldırsam ne? 3 gündür yorghan döşek yatıom, bademciklerim ciklikten çıktı artık, kafam kadar oldular, sular seller gibi ter atıom, bana mısın demio, burnum tıkalı kafamda iirenç bi basınç hissediom, üstüne üstlük yastayım... ayh çıldır geldi...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 21 Mayıs 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 21 Mayıs 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Çıldır gelince koşuyorum ben geberene kadar, işe yarıyor. Tabii bilimum madde yüzünden "HÖFER HÖFER HÖFF" diye tıkanıp kalınabiliyor.Ama düzenli yaptığında alışıyorsun =).[signature][hline]United we haşırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş olsun. Artık daha fazla dondurma yiyebilirsin :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 paticikli hanımkızlarımıza noluyor? yoksa paticikte bir virüs mü var yanlızca paticikli hanımkızlarımızı etkileyen? yoksa yoksa... vallahi tum hastalara acil sifalar diliyorum, trojancim sana da geçmişolsun, alexicim ben tel taktım ne kadar bktan bişioldugnu biliyorum, yemek yiyemiyosun baya bi, gerçi benimki cabuk bitti 1 senede... millet 8 sene takıyo... ema aplacım aman hanımkızım evladım senin de bir an önce eski sıhhatine kavuşman için meblağlar okuyacak dualar edeceğim, inşallah gun gelir de allahın izniyle seni tekrar aramızda sapasağlam görürüz[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ya sanşa bak, tam bişiler yazarken paticik çöktü. pizzamı yedim bi baktım açılmış yine. neyse yazalım bakalım... geçmiş olsun. sağlık güzel şeydir. basit şeyler var bende de. basit olmasına rağmen rahatsızlık yaratıyor sinir bozuyor.. sağlık güzel şeydir evet... sigarayı bırak bence, sonra daha ciddi sağlık sorunları çekersen pişman olma.. bundan daha rahatsız olursun, acı çekersin.. *!emaleth için meditasyona başlar*[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş olsun tesadüf bu hafta başı da teyzem bademcik ameliyatı oldu, o da baya fena ben küçükken olmuştum,o günlerden hatırladığım tek kesit pijamalarla hastanede oldğum ve en son doktor amcanın ağzıma o bayıltan gaz veren dalgayı takıp "birazdan bayılıcaksın hiçbişey hissetmiceksin" demesi benimde "hani bayılmadı-" cümlemi bitirmeden bayılmam :) küçükken daha hafif geçiyomuş sanırım 14 f olduğuna göre çok ağır geçmemiş olması lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Geçmiş olsun Ema. Sigarayı bıraksan senin için çok daha iyi olucak, unutmaki artık bademciklerinde yok. Savunmada ön safları kaybettin.. :([signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar