Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bademcik ameliyatı sux!

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

en nefret ettiğim olaylardan biridir bademcik alımı, cunku agızdan her nefes alışında mikropları tutan bademcikler artık olmaz ve direk mikrop yutarsın...

ema ablacıgım aman dikkat et kendine, geçmiş olsun olmasına da, bu gencecik yasında hastalanma..

Herseyde bi hayır vardır demişler heralde boşa deildir, bunu da iyi bi yanına bak:) hadi kendine iyi bak hasta olma

Ps: chat vedalaşmasına benzedi :-P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

*!yazmaya başlamadan önce 30 damla novalgin shot yapar*
ay pek mersi paticiklerim. valla iyi geldi bana geçmiş olsunlarınız.

bu arada, bir kısmınız daha beter olur muyum diye endişe etmiş. aman efenim etmeyiniz, benim bademcikler oraları koruma görevini bırakalı çok oluyor. sizi temin ederim daha iyi günler yakın. bi de şu ağrı geçse artık.
*!gözünün önünde sigara içen kızarmış tavuklar dans etmektedir*
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun... yazdıklarını okurken o kadar hastayım ki (yani şu an) benim de gözüm karadı walla, gidip ben de mi aldırsam ne? 3 gündür yorghan döşek yatıom, bademciklerim ciklikten çıktı artık, kafam kadar oldular, sular seller gibi ter atıom, bana mısın demio, burnum tıkalı kafamda iirenç bi basınç hissediom, üstüne üstlük yastayım... ayh çıldır geldi...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 21 Mayıs 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 21 Mayıs 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

paticikli hanımkızlarımıza noluyor? yoksa paticikte bir virüs mü var yanlızca paticikli hanımkızlarımızı etkileyen? yoksa yoksa...

vallahi tum hastalara acil sifalar diliyorum, trojancim sana da geçmişolsun, alexicim ben tel taktım ne kadar bktan bişioldugnu biliyorum, yemek yiyemiyosun baya bi, gerçi benimki cabuk bitti 1 senede... millet 8 sene takıyo...

ema aplacım aman hanımkızım evladım senin de bir an önce eski sıhhatine kavuşman için meblağlar okuyacak dualar edeceğim, inşallah gun gelir de allahın izniyle seni tekrar aramızda sapasağlam görürüz[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

ya sanşa bak, tam bişiler yazarken paticik çöktü.
pizzamı yedim bi baktım açılmış yine.
neyse yazalım bakalım...

geçmiş olsun. sağlık güzel şeydir.
basit şeyler var bende de. basit olmasına rağmen rahatsızlık yaratıyor sinir bozuyor..
sağlık güzel şeydir evet...

sigarayı bırak bence, sonra daha ciddi sağlık sorunları çekersen pişman olma.. bundan daha rahatsız olursun, acı çekersin..

*!emaleth için meditasyona başlar*
[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President

Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun

tesadüf bu hafta başı da teyzem bademcik ameliyatı oldu,
o da baya fena

ben küçükken olmuştum,o günlerden hatırladığım tek kesit pijamalarla hastanede oldğum ve en son doktor amcanın ağzıma o bayıltan gaz veren dalgayı takıp "birazdan bayılıcaksın hiçbişey hissetmiceksin" demesi benimde "hani bayılmadı-" cümlemi bitirmeden bayılmam :)

küçükken daha hafif geçiyomuş sanırım 14 f olduğuna göre çok ağır geçmemiş olması lazım :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...