Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oy kullandınız mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi ne kasıonuz sonuçta oy pusulası elektronik ortamda okunacak bişi değilki. eheh iki sn da katladım tıklım tıkış soktum zarfa.

Ayrıca Oy vermemek protesto değildir bana göre. Kimin yönettiği şeyimde değil kafanıza göre takılın demektir. Vatandaşın en büyük protestosu seçim değilde nedir yani. Yönetimini beğenmediğin insana oy vermezsin ve senin gibi düşünenler çoğunluksa yol alır gider. Ayrıca %30 boş çıktı eeee sonra? Hadi bi daha, bi daha nere varacak ki bu işin sonu?
Mesaj tarihi:
Radiance said:
kullandım şimdi hiç zorlanmadım : ) cok olan murekkebi bos bir kagıda bastım biraz azaltı sonra bastım xxx'e
yasak diye biliyorum editle istersen.
Mesaj tarihi:
neyi ne yapacağını bilmeyen cahil cühela tipler vardı arada, bi oy atmayı beceremediler(bunlardan böyle üstüste birkaç tane vardı) o yüzden kısacık kuyrukta yarım saat sıra bekledik. sıralar da git gide uzuyo, oy kullanmayı düşünüyosanız bence son dakikaya bırakmayın gidin kullanın.
Mesaj tarihi:
kullanmadığınız oyları partilere dağıtıyolar zaten, yani kullanmamanızın pek bi anlamı olmuyo ne yazıkki. ille de oy vericeğim hiçbir parti yok hiçbiri beni temsil etmiyo diyosanız kazanması imkansız olanlara filan verin.
Mesaj tarihi:
Kullandım. Neredeyse bütün sabancı orhanlıda kullandı. Lobici muhtar adayı dostları kafamızı şişirdi.

Ayrıca, avrupa yakasında oturan, tuzlaya hayatında gelmemiş bir tanıdığımı orhanlıya atmış olmaları ilginç bir detay olarak geçti bugun.
Mesaj tarihi:
1125 nolu sandıkta kullanıcam
okulda koridorda 1 sıra var 50 60 kişi
27 ve 26 ya bakıyorum sıra yok giren kullanıyo çıkıyo bi bizim sandıkta sıra vardı
45 dk 1 saat bekledim galiba
Mesaj tarihi:
Mumu said:
oy kullanmayı reddediyorum

Aslında mantıklı, gidip boş atmakda bir nevi protesto olur. En azından başa gelecek tiplerin vurgunlarına vesile olmazsınız.
  • Yeni Oluştur...