Apis Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Ulan o ne mavi zarftır. 3 tane pusulayı içine sokacağım diye adeta origami yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 yanlış thread, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Apis said: Ulan o ne mavi zarftır. 3 tane pusulayı içine sokacağım diye adeta origami yaptım. ahaha aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Abi ne kasıonuz sonuçta oy pusulası elektronik ortamda okunacak bişi değilki. eheh iki sn da katladım tıklım tıkış soktum zarfa. Ayrıca Oy vermemek protesto değildir bana göre. Kimin yönettiği şeyimde değil kafanıza göre takılın demektir. Vatandaşın en büyük protestosu seçim değilde nedir yani. Yönetimini beğenmediğin insana oy vermezsin ve senin gibi düşünenler çoğunluksa yol alır gider. Ayrıca %30 boş çıktı eeee sonra? Hadi bi daha, bi daha nere varacak ki bu işin sonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 saçma salak bide bi mürekkep basma şeysi vermişler hepsine bulaşıyor 2 saat kurumasını bekliyosun geçersiz sayılmasın diye... ne biçim şey lan bu ve ayrıca evet oy kullanmamak boykot falan değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kullandım şimdi hiç zorlanmadım : ) cok olan murekkebi bos bir kagıda bastım biraz azaltı sonra bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kullandım bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 uzun kuyruklar var, henuz kullanmamis olanlarin hemen gitmesini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Radiance said: kullandım şimdi hiç zorlanmadım : ) cok olan murekkebi bos bir kagıda bastım biraz azaltı sonra bastım xxx'eyasak diye biliyorum editle istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Valla ikametim İzmir'de gitmeye kasamadım. Zaten kullanmazdım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Seçim süreci bitene kadar pek kime attığımızı kime atabileceğimizi ya da paralel evrendeki ikizimizin kime atmış olabileceği üzerine spekülasyon yapmayalım bence. maazallah neyin ne olacağı belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 OK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 moriQ said: kullandık. vatana millete hayırlı olsun. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 neyi ne yapacağını bilmeyen cahil cühela tipler vardı arada, bi oy atmayı beceremediler(bunlardan böyle üstüste birkaç tane vardı) o yüzden kısacık kuyrukta yarım saat sıra bekledik. sıralar da git gide uzuyo, oy kullanmayı düşünüyosanız bence son dakikaya bırakmayın gidin kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Sabah ilk is kullandık geldik efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 off bütün sandıklar boş olur da bi benim oy kullanacağım sandıkta mı deli sıra olur :S neyse kullandık geldik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 oy kullanmayı reddediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ama sonucu senide baglicak o yuzden bosa red etme bu arada cok sacma 30% oy vermesin falan filan demokrasiye aykiri haraketler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kullanmadığınız oyları partilere dağıtıyolar zaten, yani kullanmamanızın pek bi anlamı olmuyo ne yazıkki. ille de oy vericeğim hiçbir parti yok hiçbiri beni temsil etmiyo diyosanız kazanması imkansız olanlara filan verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Kullandım. Neredeyse bütün sabancı orhanlıda kullandı. Lobici muhtar adayı dostları kafamızı şişirdi. Ayrıca, avrupa yakasında oturan, tuzlaya hayatında gelmemiş bir tanıdığımı orhanlıya atmış olmaları ilginç bir detay olarak geçti bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 1125 nolu sandıkta kullanıcam okulda koridorda 1 sıra var 50 60 kişi 27 ve 26 ya bakıyorum sıra yok giren kullanıyo çıkıyo bi bizim sandıkta sıra vardı 45 dk 1 saat bekledim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ahaha 12 de gittik bomboştu. oyumu kullandım 20 kişi olmuş sıra (: zamanlama önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mumu said: oy kullanmayı reddediyorum Aslında mantıklı, gidip boş atmakda bir nevi protesto olur. En azından başa gelecek tiplerin vurgunlarına vesile olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ShadowFury sonu editle. yasak kardesim suna oy ver verme su parti imkagamsiz onu aksamdan sonra dersin anca yoksa ters seyler olabilir yasak sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Ne kadar iyi çocuklarız lem böyle, herkes birbirini kibar kibar uyarıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar