Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

başlarım bu adamların hız düşürmelerine. 512 falan değil şu anki hız. Elimin altında dial up varken daha hızlı bağlanıyordum. Paticik 5dk'da açılıyor.

Hepsini geçtim 1 haftadır, hele hele özellikle bu sabahtan beri gereksiz yere kopup kopup duruyor.

Aradık müthiş teknik desteğini. Her seferimde "arıza kaydı aldık" derler 2 gün düzgün gider (istedim mi düzgün tutmayı biliyo yani -sansür-ler) sonra tekrar eski haline döner, bu sefer "bilgilerinize ulaşamıyoruz bakım çalışması var sonra arayın" dediler ne kadar sonra diye sorarsın 24 saat arayabilirsiniz. E şimdi aradık işte ne zaman bitiyo bakım? "planlı bir bakım değil belli değil o yüzden" ha, sen şuna arıza var desene ne bakımı. Daha kendi sunucunu ayakta tutamıyosun, millete internet sağlayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim kışlıkta süperonline'ın fiber var ve son derece memnunum. Ocak sonundan beri kullanıyorum sadece bir kere o da birkaç saatlik bir hız düşüklüğü oldu ki o kadarı da normal. Gayet hızlı, asla kopmuyor, stabil. Ha bir de işte zoraki olarak adil kullanım vs ayağıona kota koymaları problem olmuştu ki kotasız internet zaten yok gibi bir şey artık. Gerçekten çok iyi hizmet veriyor.

Yazlıkta yok maalesef,şimdi Türk Telekom yetkilisiyle uzuuunca bir konuşma yapıp bütün şikayetlerimi sıraladım, şu ana kadarki 60ın üzerindeki arıza kaydımı da sistemden buldurdum hani farketmiyor arıza kaydı almanız falan diye. Heralde bi toparlayacaklar artık. Adam sağolsun bayağı sabırlıydı özel bi kayıt açacağını falan söyledi.

Hayır hepsini geçtim de adam telefonu "Türk Telekom'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz" diyerek kapattı bu şikayetlerin üzerine... Ölür müsün öldürür müsün :) Dalga geçer gibi
Sosyal ağlarda paylaş

hala böyle bir şirketle cebelleşmemiz ve bu zamanda böylesine bir internet hizmeti almamız bence çok trajikomik.Sinirlensen neye yarar, gülüp geçiyorum sadece.youtube a girme yasağı nedir ya..google servislerini yasaklamak nedir ya..Ne boktan bi ülkedeyiz.Bu kadar mı kafasız insanlar hep koltuklarda oturur..bıktırdı artık cidden
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

demekki pc ile alakalı işte. oyun oynarken ki kullandıgın baglantı noktasından bişi varki şimdi bağlantıo noktasını değiştirdin sorun yok...

2 farklı pc bi laptop la denedim aynı problem var.farklı hattan gelen internet bağlantısıyla hiç birin de problem yok.Sorun modemde desen anlarımda pc dyeince garip olyr
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...