Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Google 5 dakikada açılıyor çağdaş türkiye cumhuriyeti devletinin başkentinde şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 lan genellikle ne zaman dert yansanız it gibi download yapıyor oluyorum. hepsi benim yüzümden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 TTNETE KAFAM GIRSIN. lanet olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Dynun said: eskişehirde gitti. 4440375 paso meşgul zaten şimdi geldi. 8mbit internet 512 çekiyo.........download'u kıs birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 1 ay boyunca gg. 15 gb sınırlı almış arkadaş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Bu internet olayında acaba benim telefon hattını iptal ettirip baştan alsam sorun ortadan kalkar mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 tabi tabi muhakkak, yapacakları işlem: offline edip aynı şeyi online etmek. sacmalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 PATA said: Bu internet olayında acaba benim telefon hattını iptal ettirip baştan alsam sorun ortadan kalkar mı ki snein olayın ne arkadaşım söle bi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 PATA said: Kardeşim 10 metre ötede sorunsuz internet kullanıyor.Aradaki tek fark telefon hatlarımızın ayrı olması. benimse pingim var fps oyun oynayamıyorum ama dl de hiç bi problem yok.sebebi hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Dostum iyi internet kardeşindeyse onu almak çok zor olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 PATA said: PATA said: Kardeşim 10 metre ötede sorunsuz internet kullanıyor.Aradaki tek fark telefon hatlarımızın ayrı olması. benimse pingim var fps oyun oynayamıyorum ama dl de hiç bi problem yok.sebebi hakkında bilgisi olan var mı? hatla değil bilgisayarla alakalı diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Bilgisayarla alakalı değil şimdi usb modemle ondan çekiyorum hiç bi sorun yok misler gibi bağlantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 demekki pc ile alakalı işte. oyun oynarken ki kullandıgın baglantı noktasından bişi varki şimdi bağlantıo noktasını değiştirdin sorun yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bence terliklerin ters durmasıyla, önünden kaçan kara kediyle, merdiven altından geçmenle falan alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 2 gündür internetin gitmesinin sebebi hız düşürmeleriymiş. 8mbit olupta 15gb kotayı aşan çoğu kullanıcının hızı 512kb'ye düşmüş durumda bende dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 512'e düşürmüşler benim bağlantıyı da aynen.1mbit sınırsız yaptım tekrar,512 ile sayfa bile açamıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 başlarım bu adamların hız düşürmelerine. 512 falan değil şu anki hız. Elimin altında dial up varken daha hızlı bağlanıyordum. Paticik 5dk'da açılıyor. Hepsini geçtim 1 haftadır, hele hele özellikle bu sabahtan beri gereksiz yere kopup kopup duruyor. Aradık müthiş teknik desteğini. Her seferimde "arıza kaydı aldık" derler 2 gün düzgün gider (istedim mi düzgün tutmayı biliyo yani -sansür-ler) sonra tekrar eski haline döner, bu sefer "bilgilerinize ulaşamıyoruz bakım çalışması var sonra arayın" dediler ne kadar sonra diye sorarsın 24 saat arayabilirsiniz. E şimdi aradık işte ne zaman bitiyo bakım? "planlı bir bakım değil belli değil o yüzden" ha, sen şuna arıza var desene ne bakımı. Daha kendi sunucunu ayakta tutamıyosun, millete internet sağlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 512 degil hakikaten 395 çıkıyor devamlı. 3-4 yıla fiber internet heryere ulaşacakmış neyseki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ya fiber gelse ne olcak? şu an 8 mbiti adam gibi verebilseler sorun yok. 20mbit fiber bağlantı alsak tam randımanlı nerde kullancaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ShadowFax said: ya fiber gelse ne olcak? şu an 8 mbiti adam gibi verebilseler sorun yok. 20mbit fiber bağlantı alsak tam randımanlı nerde kullancaz ki? fiber gelmesi demek adam gibi 8mbit vermeleri demek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Bizim kışlıkta süperonline'ın fiber var ve son derece memnunum. Ocak sonundan beri kullanıyorum sadece bir kere o da birkaç saatlik bir hız düşüklüğü oldu ki o kadarı da normal. Gayet hızlı, asla kopmuyor, stabil. Ha bir de işte zoraki olarak adil kullanım vs ayağıona kota koymaları problem olmuştu ki kotasız internet zaten yok gibi bir şey artık. Gerçekten çok iyi hizmet veriyor. Yazlıkta yok maalesef,şimdi Türk Telekom yetkilisiyle uzuuunca bir konuşma yapıp bütün şikayetlerimi sıraladım, şu ana kadarki 60ın üzerindeki arıza kaydımı da sistemden buldurdum hani farketmiyor arıza kaydı almanız falan diye. Heralde bi toparlayacaklar artık. Adam sağolsun bayağı sabırlıydı özel bi kayıt açacağını falan söyledi. Hayır hepsini geçtim de adam telefonu "Türk Telekom'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz" diyerek kapattı bu şikayetlerin üzerine... Ölür müsün öldürür müsün :) Dalga geçer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hala böyle bir şirketle cebelleşmemiz ve bu zamanda böylesine bir internet hizmeti almamız bence çok trajikomik.Sinirlensen neye yarar, gülüp geçiyorum sadece.youtube a girme yasağı nedir ya..google servislerini yasaklamak nedir ya..Ne boktan bi ülkedeyiz.Bu kadar mı kafasız insanlar hep koltuklarda oturur..bıktırdı artık cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hadi geçmiş olsun. benim 8 mbite kadar olan 512kb olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 escape said: demekki pc ile alakalı işte. oyun oynarken ki kullandıgın baglantı noktasından bişi varki şimdi bağlantıo noktasını değiştirdin sorun yok... 2 farklı pc bi laptop la denedim aynı problem var.farklı hattan gelen internet bağlantısıyla hiç birin de problem yok.Sorun modemde desen anlarımda pc dyeince garip olyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 512 olmuş benimkide. lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar