Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ADSL'de de bir problem yok download yaparken bende. 105-110la download yapıyorum normalde (1mbit), hala da öyle. Ama download dışında kabus her şey şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 aşırı yavaş yurtdışı, istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bi oyun oynayamadım bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ABİ KİM DOWNLOAD YAPIOSA KAPATSIN NETE GİREMİYORUZ !!!!11!1!eleven!!11 harbi yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 off blizz türkiyeye server kursun oraya geçmiyen dop olsun ! yurtiçi yine lan parti tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bu sabahtan başlamak üzere bende de anormal yavaşlık var yurtdışı çıkışları sanırım tr içinde sitelerde problem yok ama ne film ne oyun oynayabiliyorum yurtdışı sitelerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Dün geceden beri berbat @ ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 fena ya izmirde de. acaip yawaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 interneti bilmemde ttnet öldü. tutmayın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 İzmirde kahır bela cinnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Hakkaten sinir oldum. Buraya mesaj atma ihtiyacı hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Spidee said: ADSL'de de bir problem yok download yaparken bende. 105-110la download yapıyorum normalde (1mbit), hala da öyle. Ama download dışında kabus her şey şu anda. İzmir de aynı durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 3. dünya ülkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 download da sorun yok evet diğer heysey berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Kaybolmayan internet istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ankara downloadda berbat. 156 daha hızlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 keldron said: Kaybolmayan internet istiyoruz. asdas +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Kablonet topiğini bulup soracaktım ben de, meğer daha bile genelmiş. Eskiden genelde sadece pingler giderdi bari, şu anda download bile aşırı yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 feci yavaş yarım saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 3'le indiriyorum bildigin uc... 1-2-3... harika bir sey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 download hızı düzeldi gibi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 şaka yapıyor şuan, bi 30kb gördüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 balinadir balina... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 abi ne balinaymış bu ya, sıçtımı kabloların üstüne ne yaptı, yeter yahu dalıcam şimdi suya gidip 2 tokat atıcam o balinaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 yaşasın wow da enteresan ölüm yaşıyorum. mounttan inip space e bastığımda 150 metre sıçrayıp düşüp ölüyorum filan. erdim ben. zaten paladindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar