Rakursi Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 rezil gene rezil istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 soranlara kablonet i tavsiye ediyordum.6 ayda sadece 2 kere kesilmişti internet o da arıza varmış ondan.ama dün kesilen internetimin neden kesildiğini bi türlü öğrenemedim.teknik servis hattını 4 kere aradım operatöre bağlicam diyor bekle bekle açan yok.geçen ayın faturasını ödemeyi unutmuşum o yüzden mi kesik diye soramadım bi türlü.dün faturayı ödedim ama açılmadı bugün bu ayın faturasını da ödedim bakalım eve gidince ne bulucam.işin tuhafı gece 01:00 de açık olan net sabah 9 da kapalıydı ama açmaya gelince ağır davranıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 speedtest.nette normal görünüyor bağlantı fransaya 85ms vs. ama gel görki youtubeden video açamıyorum, google anasayfasına giremiyorum. GZ ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Osuran_boğa said: soranlara kablonet i tavsiye ediyordum.6 ayda sadece 2 kere kesilmişti internet o da arıza varmış ondan.ama dün kesilen internetimin neden kesildiğini bi türlü öğrenemedim.teknik servis hattını 4 kere aradım operatöre bağlicam diyor bekle bekle açan yok.geçen ayın faturasını ödemeyi unutmuşum o yüzden mi kesik diye soramadım bi türlü.dün faturayı ödedim ama açılmadı bugün bu ayın faturasını da ödedim bakalım eve gidince ne bulucam.işin tuhafı gece 01:00 de açık olan net sabah 9 da kapalıydı ama açmaya gelince ağır davranıyorlar Bende 40 yılın başında 1 kere geciktirdim , çat diye kestiler açıp yuh 10 senelik abonenizim ne zaman ödemedim vs dedim 2 saniyede açtılar tekrar =D Ama kablonetin berbat olduğu dönemler var, aylarca çözüm bulamıyorlar, wow'da çok fena sürünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 telefonla olmadı, kimse açmıyor. gittim konuşup açtırdım neti.kesmiş itler ayıp ya sanki kaçıoz bide yatırmamışınız dedi makbuzla ikna ettim iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 8 Mb ye kadar sınırsız allahtan olmasa napcaktım acaba işyerinde de 2 hat var biri adsl biri vdsl ama adsl daha hızlı bir haftadır arıyorum geri dönmüyo hayvanlar şu evet reklamlarına yenisini eklemeleri lazım -internetiniz her zaman yavaş mı? -teeteeenet EVET! AQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 1 haftadır özellikle akşamları kablonet gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 deadwoll said: speedtest.nette normal görünüyor bağlantı fransaya 85ms vs. ama gel görki youtubeden video açamıyorum, google anasayfasına giremiyorum. GZ ttnet utubedaki videolar bazen bende de aynı şekilde yüklenmiyo. refreshleyince bi kaç kere düzeliyo ama genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yurtdışı mı gidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 gayrettepe de çalışma var. o yüzden çoooooooook yavaş herşey http://home.netone.com.tr/sonuc.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Bişey sorcam, ben 3-4 saat önce falan 8mbite kadar zımbırtısına geçirdim neti, net zaten kötüydü ama geçtikten 10dk sonra speedtest.nette 4mbiti gördüm, sonra kopmalar başladı seri şekilde (hala 5-10dkde bir kopup duruyor) ve speedtest.nette şu an 0.8mbit görüyorum. Neki bu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Benim de öyle 2 haftadır günde 20 kez kopuyor,özellikle 18.00 den sonra.10 kez aradım,şimdi düzeldi gibi.Bir de ben 8mbit ilk çıktığında almıştım direk 8mbit gösteriyordu modemde,800k ile download filan,sonra 2 ay sonra sorunlar başladı 4mbit e düşürdüler "hat kaldırmıyor" diye.Hatta geçen 2mbit oldu tekrar aradım 4 yaptırdım filan.Yani öyle kafalarına göre değiştirebiliyorlar garip biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Hız arttıkça gelen sinyalin gücü düşüyor, sinyal gücü düşünce de çok sık kopmaya başlıyor. O yüzden herkesin bağlantısı 8 mbiti kaldırmıyor yani. Arayın TTNet'i yollayıp baksınlar hatlara bir, zaten söylüyor gelen adam kaliteli, kopmayan bir bağlantı için sinyal gücünün ne seviyede olması gerektiğini. Ölçümü de yapıyor oradan, ortalama ideal bağlantı hızınızı çıkarıyorsunuz oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wretched Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Yaklaşık 3 ay önce adsl e kızdım iptal ettirip uydunet bağlattım en başlarda iyiydi fakat son 2 aydır doğru düzgün bir bağlantı yok hız testi yapıyorum 2mb bağlantım 300,400kb gördüğüm bile oluyor testlerde şimdi adsl i iptal ettirdiğime pişmanım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 8mbitlik bağlantıyla 2mbit hızında dl yapıyorum. Santralimi seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Yine 1mbite düştü bağlantı hızım, yine spam dcler başladı... Bir ay dolsa biran önce de eski tarifeme geçsem. Stream izliyorum işime yarar dedim, çektirmediklerini bırakmadılar 1 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Yaklaşık 1 saattir WoW da 40-50 arası ping alıyorum. VPN siz. Şaşkınlık içindeyim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 . Alt komşum bile 1.2mb/sn görüyor ama telefonda santraldan kaynaklanan hödö diyorlar benim 80kb/sn indirmeme 8mbitle... Adamla tek farkımız iplerimiz, çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Uzunca bi süredir adam gibi düzelmedi internet de, hem genel bi sorun vardır diye düşündüğümden, hem de evde fazla olmadığımdan arıza kaydı bırakmadım Türksat'a (kablo internet var). Ama dün de, bugün de yerlerde resmen. Black & White oynamak istedi canım, 10KB/s ile çektim patchini. Youtube'dan video izleyeyim diyorum, 1 dakikalık video 3 dkda doluyo. Speedtest sonucu bu: http://www.speedtest.net/result/757190219.png Yurtiçinde pek sorun yok gibi duruyo ama İngiltere böyle mesela. 4mbit DL, 1mbit UL var. Şu an aynı durumda olan var mı? Yoksa arıza kaydı bırakacam bu hafta derse gitmeme pahasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ölü mü internet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ne zaman diriydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 benim normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 rezalet durumda bağlantı. allah belanı versin ttnet ya. yıllardır aynı kalitesizlikte nasıl hizmet verebiliyorlar anlamıyorum. başarısızlıkta istikrar anca bukadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ttnet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar