Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

soranlara kablonet i tavsiye ediyordum.6 ayda sadece 2 kere kesilmişti internet o da arıza varmış ondan.ama dün kesilen internetimin neden kesildiğini bi türlü öğrenemedim.teknik servis hattını 4 kere aradım operatöre bağlicam diyor bekle bekle açan yok.geçen ayın faturasını ödemeyi unutmuşum o yüzden mi kesik diye soramadım bi türlü.dün faturayı ödedim ama açılmadı bugün bu ayın faturasını da ödedim bakalım eve gidince ne bulucam.işin tuhafı gece 01:00 de açık olan net sabah 9 da kapalıydı ama açmaya gelince ağır davranıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

soranlara kablonet i tavsiye ediyordum.6 ayda sadece 2 kere kesilmişti internet o da arıza varmış ondan.ama dün kesilen internetimin neden kesildiğini bi türlü öğrenemedim.teknik servis hattını 4 kere aradım operatöre bağlicam diyor bekle bekle açan yok.geçen ayın faturasını ödemeyi unutmuşum o yüzden mi kesik diye soramadım bi türlü.dün faturayı ödedim ama açılmadı bugün bu ayın faturasını da ödedim bakalım eve gidince ne bulucam.işin tuhafı gece 01:00 de açık olan net sabah 9 da kapalıydı ama açmaya gelince ağır davranıyorlar

Bende 40 yılın başında 1 kere geciktirdim , çat diye kestiler açıp yuh 10 senelik abonenizim ne zaman ödemedim vs dedim 2 saniyede açtılar tekrar =D Ama kablonetin berbat olduğu dönemler var, aylarca çözüm bulamıyorlar, wow'da çok fena sürünmüştüm.
Sosyal ağlarda paylaş

8 Mb ye kadar sınırsız allahtan olmasa napcaktım acaba

işyerinde de 2 hat var biri adsl biri vdsl ama adsl daha hızlı

bir haftadır arıyorum geri dönmüyo hayvanlar

şu evet reklamlarına yenisini eklemeleri lazım

-internetiniz her zaman yavaş mı?
-teeteeenet EVET! AQ

Sosyal ağlarda paylaş

Bişey sorcam, ben 3-4 saat önce falan 8mbite kadar zımbırtısına geçirdim neti, net zaten kötüydü ama geçtikten 10dk sonra speedtest.nette 4mbiti gördüm, sonra kopmalar başladı seri şekilde (hala 5-10dkde bir kopup duruyor) ve speedtest.nette şu an 0.8mbit görüyorum.

Neki bu ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de öyle 2 haftadır günde 20 kez kopuyor,özellikle 18.00 den sonra.10 kez aradım,şimdi düzeldi gibi.Bir de ben 8mbit ilk çıktığında almıştım direk 8mbit gösteriyordu modemde,800k ile download filan,sonra 2 ay sonra sorunlar başladı 4mbit e düşürdüler "hat kaldırmıyor" diye.Hatta geçen 2mbit oldu tekrar aradım 4 yaptırdım filan.Yani öyle kafalarına göre değiştirebiliyorlar garip biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hız arttıkça gelen sinyalin gücü düşüyor, sinyal gücü düşünce de çok sık kopmaya başlıyor. O yüzden herkesin bağlantısı 8 mbiti kaldırmıyor yani. Arayın TTNet'i yollayıp baksınlar hatlara bir, zaten söylüyor gelen adam kaliteli, kopmayan bir bağlantı için sinyal gücünün ne seviyede olması gerektiğini. Ölçümü de yapıyor oradan, ortalama ideal bağlantı hızınızı çıkarıyorsunuz oradan.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaklaşık 3 ay önce adsl e kızdım iptal ettirip uydunet bağlattım en başlarda iyiydi fakat son 2 aydır doğru düzgün bir bağlantı yok hız testi yapıyorum 2mb bağlantım 300,400kb gördüğüm bile oluyor testlerde şimdi adsl i iptal ettirdiğime pişmanım doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzunca bi süredir adam gibi düzelmedi internet de, hem genel bi sorun vardır diye düşündüğümden, hem de evde fazla olmadığımdan arıza kaydı bırakmadım Türksat'a (kablo internet var).
Ama dün de, bugün de yerlerde resmen. Black & White oynamak istedi canım, 10KB/s ile çektim patchini. Youtube'dan video izleyeyim diyorum, 1 dakikalık video 3 dkda doluyo.
Speedtest sonucu bu:
http://www.speedtest.net/result/757190219.png
Yurtiçinde pek sorun yok gibi duruyo ama İngiltere böyle mesela.

4mbit DL, 1mbit UL var.
Şu an aynı durumda olan var mı? Yoksa arıza kaydı bırakacam bu hafta derse gitmeme pahasına.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...