Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

2 gündür deli etti net beni. Bir anlık net kopmaları, wow'da yüksek msler vs. Bugün aradim artik deli olmuş bir şekilde, diyorum net gidiyor, adam bana data ışığınız yanıyor mu peki diyor. Açıklıyorum net gitmişken nasıl yansın, haklısınız diyip yine aynı soruyu sordu. Baya başarılı bir ekipleri var ttnetin. Lowerping accni aldim arkadaşin yine pek birşey değişmedi, allah belanı versin ttnet. Sel ile kablolari su altinda mi kaldi nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

net biraz garip bugün evt az önce girmemeye başladı bi paticik açılıo nazar boncuklu serverlar olduğu için,

bide bu ara ttneten arıyorlar herkesi kampanya etc için, yapmanız gereken şey aradıkları kişinin evde olmadığını söylemek, yok diyin teyzesiyim, kardeşiyim diyin bişey diyin,
geldiği zaman arayalım diyecekler ve ttnetin mesai saati dışında bir saat verdiğiniz takdirde, "evt kendisi akşam 7 de gelicek, evt hep 7 de gelir," arayamıyorlar bida lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

İstanbul/Göztepedeyim

netim 10 dakkada bir kopuo. kafayı yiecem . japonyada saniyede 2.5 mb la çektiğim netten sonra şu an burda kafayı yiorum, keyfim kaçtı. Böle internet olmaz olsun

ben de mi sorun var yoksa ttnet mi sıçtı şu selden nedir?

Aynı sorun var bende de, başkalarında da vardır muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde şimdi yavaşladı. Paticik hızlı ama opendns, wow-europe, dslreports yavaş açılıo. Zaten artık tek bişi yapıorum, dslreports daki tweak testi yapmaya çalışıorum, Start a basınca networkde bi hareketlilik olmazsa, patlak diorum uğraşmıyorum başka bişeyle. Eskiden on dakka acep sorun bendenmi diye debelenirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...