BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 arcane said: Yurt dışı yine mi gidiyor nedir 208.67.222.222 yazılıydı 195.175.39.39 diye değiştirdim fena değil şu an. neyle alakalı allah kerimz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 wowda gg durumundayız şuan : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 2 gündür deli etti net beni. Bir anlık net kopmaları, wow'da yüksek msler vs. Bugün aradim artik deli olmuş bir şekilde, diyorum net gidiyor, adam bana data ışığınız yanıyor mu peki diyor. Açıklıyorum net gitmişken nasıl yansın, haklısınız diyip yine aynı soruyu sordu. Baya başarılı bir ekipleri var ttnetin. Lowerping accni aldim arkadaşin yine pek birşey değişmedi, allah belanı versin ttnet. Sel ile kablolari su altinda mi kaldi nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 aa, ben de kendimi yalnız sanıyordum dün öğlene kadar çıldırmıştı, sonra ne hikmetse arayıp durumu izah edince geceye kadar düzeldi, sonra yine devam bugün de son bikaç saattir felaket kötü, hatta modemin izini çıkarttım duvarda çok güzel durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Komik olan gece 12-1 den sonra 2-3 gün önceki kullandığım cillop netime geri dönüyor. Bugün aradıktan sonra net düzeldi oha helal olsun vs çektim içimden ama 1 saat sonra yine gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 belki alakası vardır bu kozyatağı civarında altyapı çalışması var. Ciddi ciddi fiberkablo döşüyolar :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 İzmir ve kozyatağı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 kozyatağı ve izmir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bugun ttnetten bi kadın aradı dedi beyefendi siz bi kampanyaya katılmamışsınız. şunu öneririz falan. "lan dedim 8mb bağlantı var, 70 80kb ile çekiyorum. ne kampanyası defol ÇIKŞARI. bi daha da gelme davosa." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Geçen gün annemi aramışlar TT'den, "hanımefendi siz 1MBit kotalıymışsınız, 5MBit yapalım hızınızı, sadece 3 lira fark" demişler, lapin gibi bana sormadan kabul etmiş o da. İki sene daha uzatır mı bu durum sözleşmeyi, modemi bedava alınca olan geyik gibi hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ntvmsnbc patlamış, belki internetleri yavaştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 İstanbul/Göztepedeyim netim 10 dakkada bir kopuo. kafayı yiecem . japonyada saniyede 2.5 mb la çektiğim netten sonra şu an burda kafayı yiorum, keyfim kaçtı. Böle internet olmaz olsun ben de mi sorun var yoksa ttnet mi sıçtı şu selden nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 net biraz garip bugün evt az önce girmemeye başladı bi paticik açılıo nazar boncuklu serverlar olduğu için, bide bu ara ttneten arıyorlar herkesi kampanya etc için, yapmanız gereken şey aradıkları kişinin evde olmadığını söylemek, yok diyin teyzesiyim, kardeşiyim diyin bişey diyin, geldiği zaman arayalım diyecekler ve ttnetin mesai saati dışında bir saat verdiğiniz takdirde, "evt kendisi akşam 7 de gelicek, evt hep 7 de gelir," arayamıyorlar bida lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 benim net iyi pek yavaşlık yok 600 700 arası çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mortis said: İstanbul/Göztepedeyim netim 10 dakkada bir kopuo. kafayı yiecem . japonyada saniyede 2.5 mb la çektiğim netten sonra şu an burda kafayı yiorum, keyfim kaçtı. Böle internet olmaz olsun ben de mi sorun var yoksa ttnet mi sıçtı şu selden nedir? Aynı sorun var bende de, başkalarında da vardır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 3 gündür ööle bööle dandik değil internetim.Arıza kaydı bıraktım "altyapı çalışmalarımız var ne azaman düzeleceğini allah bilir" gibi bişiiler dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Benimde şimdi yavaşladı. Paticik hızlı ama opendns, wow-europe, dslreports yavaş açılıo. Zaten artık tek bişi yapıorum, dslreports daki tweak testi yapmaya çalışıorum, Start a basınca networkde bi hareketlilik olmazsa, patlak diorum uğraşmıyorum başka bişeyle. Eskiden on dakka acep sorun bendenmi diye debelenirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 İstanbul/Maltepe Öldü ölücek net 10 kbps ile download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 yeter artik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 allah belasını versin böyle internetin 10kb hız altında download yapıyorum, paticik bile zor açılıyor izmir / çeşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 dakika itibari ile izmirdeki peoblem devam ediyor 56K kıvamında 1mb ,kralsın ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 benim adsl ışığım gidip duruyo bikaç gündür. başkasında da oluyo mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 fişler oynamasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 rezalet şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 izmirle ilgisi yok, heryerde boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar