Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yavaş ama giriyo en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 evet yine yeniden tekrar alıştık artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 janis said: Çorap kurutmak için santralin fişini çeken ve 4 gün boyunca Ankara'yı internetsiz bırakan (2005) TTNET'ten herşeyi bekliyorum artık. 4 gün boyunca arızayı bulamamalarıda efsaneydi. LOOOOOOOOOOL ?! Bu doğru mu :DDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 doğru evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Nessarien said: janis said: Çorap kurutmak için santralin fişini çeken ve 4 gün boyunca Ankara'yı internetsiz bırakan (2005) TTNET'ten herşeyi bekliyorum artık. 4 gün boyunca arızayı bulamamalarıda efsaneydi. LOOOOOOOOOOL ?! Bu doğru mu :DDDDDDDD Telekom'un internet kullanıcılarının kabusu haline gelen ADSL kesintileriyle (bugün de Ankara'da ADSL kesik) ilgili inanılmaz olay Ankara'da yaşandı.... "Burası Türkiye" dedirten olay Türk Telekom'un Ankara Aydınlıkevler'deki merkezinde yaşandı. Geçtiğimiz hafta Ankara'nın belli bölgelerine internet verilemedi. Saatler geçmesine ve tüm hatlar kontrol edilmesine rağmen sorun bulunamadı. Telekom kesintisiz enerji kaynaklarına sahip olduğu için elektriği kontrol etmek mühendislerin aklına gelmedi. Ancak bir mühendis her ihtimali göze alıp serverlerin fişlerinin takılı olduğu bölümü kontrole gidince inanılmaz olay ortaya çıktı. Telekom'da görevli bir işçi, ıslanan çoraplarını kurutmak için serverların fişini çekmiş ve yerine ısıtıcı takmıştı. Mühendisler çılgına dönerken işçi ne olduğunu anlamadı. Şubat 2005 Orjinali = http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=28289 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 AHAHAHAHAH abi süper ya hahahaha "çaycı kabloyu çekmiş gene" geyiği olurdu da bu baya harikaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bende sorun yok valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yine gitti bende herşey,bu topic sticky olsn bnce her gece ihtiyacmz olacak bulması zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bende de saçmalamaya başladı, gün içinde idare ederdi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 lan patch yapıyorum yapmayın allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gg yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 çorap kurutmak nedir AHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Abi hala mı patlak yurtdışı ne ya da yahoonun hosting problemi var sfsgffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Salı gecesi yaşanan internet kesintisi, birkaç saatliğine de olsa dış dünya ile bağlantımızı kesintiye uğrattı. Siteler açılmadı, mesajlaşma yazılımları çalışmadı. O gece aslında ne oldu? Açıklıyoruz. Birkaç saatliğine yaşanan kesintinin, internetin diğer zamanlara göre çok daha az kullandığı gece geç saatlere denk gelmesi bile Türkiye'yi diğer ülkelerden koparmaya yetti. İnternet siteleri açılmadı ve popüler mesajlaşma yazılımları çalışmadı. Sebebi Belli Oldu Birkaç saat süren bu kesintinin nedeni belli oldu. Türkiye'yi dış dünyaya bağlayan fiber optik kabloların Romanya'dan geçen kısmında gelen kopma, internet trafiğini felç etmeye yetti. Altyapıyı sağlayan Türk Telekom, internet kullanıcılarının bu kesintiden en az şekilde zarar görmesini sağlamak için alternatif bağlantı yollarını devreye sokarak devasa veri trafiğini yeniden hayata geçirdi. kaynak http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/97665-o-gece-aslinda-oldu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Shiftdelete bu yalan yalnış absurüt haberlerine hastayım, Bi kere romanya'da değil Italya üzerinde oldu olay, ikincisi kopma değil teliasonera çıkışlarında fiber optik çeviricilerde sorun vardı. Bitek Türkiye değil Italya ve onun üzerinden transit geçiş yapan diğer ülkeler'de etkilendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 internet baglantımı 8 mbit e yükselttim, 10 dakka flashback yaşadım neydi eskiden 2.5k 3k larlara müzik indirmeler... audiogalaxy vardı ne hızlı gelirdi bize, 15 mb lık dosyayı almamız saatler sürerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Off efsaneymiş ben bunu şaka falan sanıyordum ciddi ciddi yaşanmış vay anasını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 internetim o kadar çok gidip geliyor ki bu mesajın sonu gelicek mi acaba diye endişe içerisindeyim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 150gb download tan sonra baglantı hızımı 512 e dusurduler artık internetim yavaş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 8mbit sınırsıza geçmeyi düşünüyorum bu aralar ama yavaşlık gözümü korkutuyor. Ah quiknet nerelerdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 eskiden pinglerim daha yüksekti nedeninin bilmiyorum, bi el attılar heralde 8 mbit olunca daha iyi ping seviyeleri daha hızlı download yapabiliyorum. deneyebilirsin ama ilk gün gidip gelmeler oluyor internette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 şu an pati bile zor açılıyor. ne zaman düzelecek internet acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 dostum pati gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 netlimitsiz 8mb de ttnet uyandı :) baglantı hızları dusuyor artık nese ben somurdum somurecegimi 4 gun sonra 1mb limitsize tekrar gecicem :) ama download ile ugrasmıyorsanız 8mb net limitsiz bence genede ideal degil sadee sayfa dolaşmak için 1mb yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sıktı bu ya 2 gündür halen düzelmedi internet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar