Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

unK said:

beyinsiz herifleri arıyorum (kablonet)

ataköy de genel bir sorun var halledilecek 2 saat içersinde diyor ama bu olay 5 gündür devam ediyor.. her akşam 6 gibi internet ölüyor gece 5-6 gibi geliyor.. yapacağınız işe s.çayım ben..

Sen zahmet etme , onlar kendileri her yaptıkları işe s.çıyorlar zaten. Memlekette ne kadar sığır varsa TTNET te sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben izmirdeyim 1mb sınırsız baglantıdaydımv e 8mb lik baglantıya gecme gibi bir hatada bulundum yahu 8mb ye gecince baglantı daha kotu oldu 50-60kb/s ile download ediyor hiç bri video dogru duzgun izlenmiyor anlamadım ben bu işi ya!

8mb lik baglantı kullanan herkes te boyle bir sorunvarmı yani eskisinden de kotu olma durumu?
Sosyal ağlarda paylaş

benim 8mb ye geceli 5 gun oldu izmirin ortaasında otuyorum bide 1024 sinyalı bile zor geliyor ttneti 2 kere aradım durumu anlattım ama cozum yok tabiki! daha once full hız indirdigim videoalrı falan ,izledigim filmleri şimdi 50kb/s ile anca indiriyor ! wow wotlk indiricektim 1mb ile başlamıştım indirmeye 106kb/s ile son surat gidiordu 8mb ye gectim şimdi 25-30/kb ile indriyor

yav baska forumlarda yazmış millet ,testleri falan koymuşlar şaka gibi adam 900 ile indiriyor falan ben 100 u zor goruyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...