Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Siz daha şanslısınız benim hattımı 512ye indirdiler neden ? Hikayenin kisa özeti şudur 6 gündür netsizdim bu hafta sabah 9 da teknik servisi çağırdım tabi haftasonu 10000 tane müşteri temsilcisi ile görüştükden sonra delirdim genel müdürlük numaralarını alabıldım zar zor. Herneyse sinyal seviyesi güçsüzmüş bunun nedeni hatların yoğunluğu ve santralden uzak olmamış komediye bakın başka santralde yok çevrede oraya geçirsinler dedim ama yokmuş. Bende sinirlendim onlarda geçici olarak net sağlayabilmek için 512 indirip noise azaltırdılar vs vs..
Sosyal ağlarda paylaş

Alis said:

Siz daha şanslısınız benim hattımı 512ye indirdiler neden ? Hikayenin kisa özeti şudur 6 gündür netsizdim bu hafta sabah 9 da teknik servisi çağırdım tabi haftasonu 10000 tane müşteri temsilcisi ile görüştükden sonra delirdim genel müdürlük numaralarını alabıldım zar zor. Herneyse sinyal seviyesi güçsüzmüş bunun nedeni hatların yoğunluğu ve santralden uzak olmamış komediye bakın başka santralde yok çevrede oraya geçirsinler dedim ama yokmuş. Bende sinirlendim onlarda geçici olarak net sağlayabilmek için 512 indirip noise azaltırdılar vs vs..
Slm arkadaşım 1 haftadir bende kafayi yemek uzereyim evde 2 tane adsl hattim var 1 tanesini kardesim kullaniyordu ilgilenmem bile ama kendi kullandigim hatta acayip sorunlar yasamaya basladim arizaya veriyorum mesafe filan sacmaladilar eve gelip olcum yaptilar cok iyi cikti hatta olcumu modemin arkasindan yaptilar tesisatta saglam neyse aksam kardesimin modeminide kontrol ettim ayni sekilde onunda hatti sorunlu telefonda ettigim kavgalarinin haddi hesabi yok hat var var ama 8mbps e gecmistim santral kafasina gore 4mbps geri cekti 4 de duzgun calismiyor artik :( arkadaslar bu tip sorunlar yasayanlar varsa lutfen toplanip toplu bir sikayet yapalim koyun gibi ödüyoruz karsimizda muhattap olucak kimse yok beyinsiz teknolojiden habersiz tiplere her telefon actigimda 1 saat derdimi anlatmak zorunda kaliyorum yok kablolarin dogru takildigindan eminmisiniz modemin ip adresini explorera yazarmisin v.s bayıldım bunaldim alternatifde yok allah kahretsin :( ölücem sinirden
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorunları yaşıyorum ilk geçtiğim gün oyunda 80-90 ping alırken şimdi 300 lere geldim.. Yani yine aynı arıyorum soruyorum yok sizinki bu kadar destekledi.. Arkadaşım ilk gün dayadın bana 8 mb ? o zaman niye destekliyordu ? Yok bey efendi yoğunluk olunca düşer o satış politikası bu...

Öylemi canım iyi geceler.. Hemen kapatılır telefon aranır uydunet diyorlarki 10mb stabil bağlantı aydı 49 tl modem 100 tl 12 ay taksitli modem 2 ayda bir fatura bağlantı ücreti yok..

Ertesi gün adsl iptal ettirilir.. Oh be çekilir..
Sosyal ağlarda paylaş

ya 8mbite çıktı internetim. ama download 40 civarı, upload 0.4. utorrentde. portlarım filan da acık. tracker private.

sadece download degil problem. google , paticik veya baska siteler bile acılmıyor bazen. net gitmiyo..mesela oyundan düşmüyorum ama hiç bi site acılmıyo bi 15-20sn için.

2 haftadır böyle.

başkasında var mı bunun gibi problemler. feci sövüyorum öle böle değil
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...