vimpir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Innuendo said: allah belani versin telekom. lan saat gece 4 internet resmen felc ya. yerli yabanci siteler cok yavas aciliyor.agzina saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Siz daha şanslısınız benim hattımı 512ye indirdiler neden ? Hikayenin kisa özeti şudur 6 gündür netsizdim bu hafta sabah 9 da teknik servisi çağırdım tabi haftasonu 10000 tane müşteri temsilcisi ile görüştükden sonra delirdim genel müdürlük numaralarını alabıldım zar zor. Herneyse sinyal seviyesi güçsüzmüş bunun nedeni hatların yoğunluğu ve santralden uzak olmamış komediye bakın başka santralde yok çevrede oraya geçirsinler dedim ama yokmuş. Bende sinirlendim onlarda geçici olarak net sağlayabilmek için 512 indirip noise azaltırdılar vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yurtdışı ölü şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Alis said: Siz daha şanslısınız benim hattımı 512ye indirdiler neden ? Hikayenin kisa özeti şudur 6 gündür netsizdim bu hafta sabah 9 da teknik servisi çağırdım tabi haftasonu 10000 tane müşteri temsilcisi ile görüştükden sonra delirdim genel müdürlük numaralarını alabıldım zar zor. Herneyse sinyal seviyesi güçsüzmüş bunun nedeni hatların yoğunluğu ve santralden uzak olmamış komediye bakın başka santralde yok çevrede oraya geçirsinler dedim ama yokmuş. Bende sinirlendim onlarda geçici olarak net sağlayabilmek için 512 indirip noise azaltırdılar vs vs..Slm arkadaşım 1 haftadir bende kafayi yemek uzereyim evde 2 tane adsl hattim var 1 tanesini kardesim kullaniyordu ilgilenmem bile ama kendi kullandigim hatta acayip sorunlar yasamaya basladim arizaya veriyorum mesafe filan sacmaladilar eve gelip olcum yaptilar cok iyi cikti hatta olcumu modemin arkasindan yaptilar tesisatta saglam neyse aksam kardesimin modeminide kontrol ettim ayni sekilde onunda hatti sorunlu telefonda ettigim kavgalarinin haddi hesabi yok hat var var ama 8mbps e gecmistim santral kafasina gore 4mbps geri cekti 4 de duzgun calismiyor artik :( arkadaslar bu tip sorunlar yasayanlar varsa lutfen toplanip toplu bir sikayet yapalim koyun gibi ödüyoruz karsimizda muhattap olucak kimse yok beyinsiz teknolojiden habersiz tiplere her telefon actigimda 1 saat derdimi anlatmak zorunda kaliyorum yok kablolarin dogru takildigindan eminmisiniz modemin ip adresini explorera yazarmisin v.s bayıldım bunaldim alternatifde yok allah kahretsin :( ölücem sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 8 mbit'e geçmek biraz enayilik VDSL varken... bence iptal ettirip VDSL çevirttir... 3mb/s indiriyorum megaupload.com'dan günün her saati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 nerde vdsl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Aynı sorunları yaşıyorum ilk geçtiğim gün oyunda 80-90 ping alırken şimdi 300 lere geldim.. Yani yine aynı arıyorum soruyorum yok sizinki bu kadar destekledi.. Arkadaşım ilk gün dayadın bana 8 mb ? o zaman niye destekliyordu ? Yok bey efendi yoğunluk olunca düşer o satış politikası bu... Öylemi canım iyi geceler.. Hemen kapatılır telefon aranır uydunet diyorlarki 10mb stabil bağlantı aydı 49 tl modem 100 tl 12 ay taksitli modem 2 ayda bir fatura bağlantı ücreti yok.. Ertesi gün adsl iptal ettirilir.. Oh be çekilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 sanki gene bi telekom fail ediyor şu aralar? saatlerdir internet deli gibi yavaş izmir-çeşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bende normal izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Beyler guncel populer DNS ip'si nedir? OpenDNS oldukca yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 an itibariyle yurtdısı tamamen patladı sayfa dahi acılmıyo kablonet-izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 youtube açılsa burda telekoma kutsal damacana filmindeki midyeci adamın videosunu koycaktım. tezgahın .. koydunuz die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 internet bende çok saçma şu anda. telekomdan olduğu belli. google'ın hosting sorunu olcak değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 aha aynen lan patiye girebiliom google'a giremiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Sadece benim nete oldu diye korktum bir an eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 lan yoksa google yasaklandı mı mahkeme kararınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ben de aynını düşündüm, beklerim de bunu. diğer siteler nispeten normal çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 herhangi bir problem göremedim. kablonet-ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 super hızlı internet kota ilişkisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ahah garbage'a "GMAIL NİYE AÇILMIYO" şeklinde bi topic açmak üzereydim ki burayı gördüm, ama açılsın artık hadi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 2 haftadır ağlıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 dnse reset attım düzeldi gibin. önce 4.2 faln çektim sonra auto şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Dun bayagi iyiydi ofiste net: Bugun biraz bozuldu sankim: Ama bi halta yaramiyor tabii film indirmedikten sonra falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ya 8mbite çıktı internetim. ama download 40 civarı, upload 0.4. utorrentde. portlarım filan da acık. tracker private. sadece download degil problem. google , paticik veya baska siteler bile acılmıyor bazen. net gitmiyo..mesela oyundan düşmüyorum ama hiç bi site acılmıyo bi 15-20sn için. 2 haftadır böyle. başkasında var mı bunun gibi problemler. feci sövüyorum öle böle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yurtdısı mı patladı yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar