Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben internette hiçbi sayfayı açamıyorum! bi tek msn açıldı bi de goggle. face pati ve hiçbir site açılmıyo. pati 1 saatir 50 kere denememe rağmen ancak açıldı. diğer sayfalar hala yok. ist/avrupada oturuyorum. bi tek bendemi böyle..
Mesaj tarihi:
Dns ayarlarına bak, eğer youtube vs herhangi bir site için dns yaptıysan kaldır onu düzelir.

Şu Quicknet İzmir'de Bornova'ya da kablo döşese de geçsek. Yetti artık bu salak ttnet te çalışanları da.
Mesaj tarihi:
Bugun 1mb baglantıdan 8mb baglantıya gectim ve son 2 saattir dogru duzgun IP alamıyorum aldımmıda lad ve latency 3000in altına inmiyor. Bugün ankarada benzer sıkıntı yasayan var mı?
Mesaj tarihi:
zgrw said:

TTNET size minumum 8mbit hız vaad etmiyor, sözleşmelere dikkat :) maximum 8mbit hız vaadediyor hehe :)

Valla telefonla hallettim ben 4mbit sınırsızı 8mbite çıkarttırdım sözleşme felan okumadım bilmiyorum :P
Mesaj tarihi:
zgrw said:

TTNET size minumum 8mbit hız vaad etmiyor, sözleşmelere dikkat :) maximum 8mbit hız vaadediyor hehe :)

yalnız o madde adil kullanım limiti olan tarifeler için var, normal sınırsız 8mbit'te gayet 8mbit yazıyor maksimum falan yazmıyor. sen dikkat et asıl =D
Mesaj tarihi:
ben bunu daha ilk gün anlayıp bilerek aldım kapmanyadan. 8mt e kadar. aynen öyle. ama şu da var. en kötü hızım 1mbt. o da böle hafta 1-2 defa ve en yoğun saatlerde 2 saat falan sürdüğünü gördüm.

gayet hızlı. hele gece geç saatlerde direk 8mbt e yakın gelio net. tabi santral de evimin arksında :p telekom merkezine 1 sokak ötedeyim de ehe
Mesaj tarihi:
ya bu kablonet bu kadar dandikmiydi ya? hergün fix 1-2 kere kopuyor netim, dün hava karardı gök gürledi internet gg oldu, bu kadar hassas mı yoksa benim hatta mı bi problem var?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...