Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ya ben internette hiçbi sayfayı açamıyorum! bi tek msn açıldı bi de goggle. face pati ve hiçbir site açılmıyo. pati 1 saatir 50 kere denememe rağmen ancak açıldı. diğer sayfalar hala yok. ist/avrupada oturuyorum. bi tek bendemi böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Dns ayarlarına bak, eğer youtube vs herhangi bir site için dns yaptıysan kaldır onu düzelir. Şu Quicknet İzmir'de Bornova'ya da kablo döşese de geçsek. Yetti artık bu salak ttnet te çalışanları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ben surekli kopmalar yasıyorum gunde 4-5 kere internetim kopuyor normal midir bu? 4mb adsl kullanıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 rapidshare.com a erişim problemi olan varmı acaba? başlık açmiim dedim =) yoksa benim internetmi göçtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bende açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bugun 1mb baglantıdan 8mb baglantıya gectim ve son 2 saattir dogru duzgun IP alamıyorum aldımmıda lad ve latency 3000in altına inmiyor. Bugün ankarada benzer sıkıntı yasayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 okullar tatile girdi. umarım fazla sinirimiz bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Dün geldiğimden beri güzel net valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 rapid'den 5 kb ile konser çekiyorum da. ayrıca google'ı ve bi çok siteyi açarken şekilden şekle giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bizim bu sorunumuz nedir ya? asimetrikten başka bir xDSL servisimiz niye yok? Bir upload yapayım diyorum rapide 3-5 ile böyle bir şey olamaz lanet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 aylık 29 veriom 8mbit e bağlanıom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 8mbit adslim 7mbit e indi su anda modem arayüzüne göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 TTNET size minumum 8mbit hız vaad etmiyor, sözleşmelere dikkat :) maximum 8mbit hız vaadediyor hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 olsun... öncekinden daha hızlı yinede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 zgrw said: TTNET size minumum 8mbit hız vaad etmiyor, sözleşmelere dikkat :) maximum 8mbit hız vaadediyor hehe :) Valla telefonla hallettim ben 4mbit sınırsızı 8mbite çıkarttırdım sözleşme felan okumadım bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 acaip yavaşladı netim ve ne zamandır doru duzgun upload yapamıyorum. hatta hiç upload yapamıyorum... nedendir bu upload sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 zgrw said: TTNET size minumum 8mbit hız vaad etmiyor, sözleşmelere dikkat :) maximum 8mbit hız vaadediyor hehe :) yalnız o madde adil kullanım limiti olan tarifeler için var, normal sınırsız 8mbit'te gayet 8mbit yazıyor maksimum falan yazmıyor. sen dikkat et asıl =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 zgrw haklı prudent max 8mbit'e kadar yazar yani 8 mbit olacak diye bir ibare söz konusu değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 evet öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ahah selfpwnage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 alan yetkilisi demem doğrarım seni burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 allah belani versin telekom. lan saat gece 4 internet resmen felc ya. yerli yabanci siteler cok yavas aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ben bunu daha ilk gün anlayıp bilerek aldım kapmanyadan. 8mt e kadar. aynen öyle. ama şu da var. en kötü hızım 1mbt. o da böle hafta 1-2 defa ve en yoğun saatlerde 2 saat falan sürdüğünü gördüm. gayet hızlı. hele gece geç saatlerde direk 8mbt e yakın gelio net. tabi santral de evimin arksında :p telekom merkezine 1 sokak ötedeyim de ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ya bu kablonet bu kadar dandikmiydi ya? hergün fix 1-2 kere kopuyor netim, dün hava karardı gök gürledi internet gg oldu, bu kadar hassas mı yoksa benim hatta mı bi problem var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 2 mbit hat var. Allah sizi inandırsın 56k gibi pek şahane şuan! Yer: Çanakkale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar