arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bin türlü belalarını bulsunlar. Bu bağlantıya bu ücret çok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 4mb boyutakki bi dosyayı 1 saattir uğraşıyorum indirmeye ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 son 3.5 - 4 saattir google ı zor açıyorum. Yer : Çanakkale Telekoma kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 rezalet ötesi, nereye kadar gidicek böyle çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Armentum said: son 3.5 - 4 saattir google ı zor açıyorum. Yer : Çanakkale Telekoma kafam girsinBenimkide girebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Anlamıyorum ya sabahın 7 sinden beri felan bu bende devam ediyor nedir hani yoğun felan diycemde bu saatte ne yoğunluğu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ttneti arayacak varmı hönk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 cok kotu sahiden, baska yelerdeki internet hizini daha da kotu sinirler geriliyor hatta, bu nasil duzelir, ne zaman duzelir, duzelir mi bisi soylenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben kitap okiyim o zaman, bi ihtimal düzelir akşama belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 magauploaddan buna ragmen tüm türkiyede hostu olan site saniyesinde açılıyo İZOLASYON VE GAVUR AVRUPAYA ULASIMIN KESİLMESİNİ DESTEKLİYORUM !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yaklasık 13:05 de basladı güncelleştirme ve saat 14:29 yazık başka birşey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Hani bölgesel çok görmüştümde böyle memleket genelinde batırdıkları hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 WoW'da 7500 ms kk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben server listesi bile alamıyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Türktelekom'u sattılar, adamlar tabiri caizse bir çivi bile çakmadılar. Hatta Avrupa'ya 1x0.75 mm telefon kablosu bile döşemediler (fiberden umudumuzu kestik). Tek yaptıkları yeni tarifeler ile aynı bağlantıyı tekrar tekrar pazarlamak. Not: Telekom'a öyle kafa filan yetmez. Seni, beni, hepimizi alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 çok bağırdık telekom satılırken, satılmasını savunanları göremedim bu topic de, onlara kendi ağlarını mı kurmuşlar sorunsuz çalışan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bilen biri suna cevap verebilir mi? mesela wowdan ornek veriyim normal giriyorum oyuna ilk dakka 90ms tamam cok guzel sonra aradan cok az sure geciyo 5k ms aliyorum 30 saniye sonra duzeliyor buna packet loss mu deniyo anlamadim sitelere girerken de connection interrupted falan cikiyo yani gidip geliyo veri aktarimi herkeste olan sorun mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 +18 degilsen açma mesuliyet kabul etmem salam sck ttneti arıcak varmı lö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bağlantı yetmiyo işte, yüklenme olunca yavaşlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hep bu eokul yüzünden hacı anladım ben okullar kapanıcak tabi yeni yetmelerde teknolojiden faydalanıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 2010 yılına girecez yakında, hala stabil bi internetimiz yok teşekkürler kapitalizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ya tabiki satılıcak REKABET lazım buraya ! yarın öbür gün sağlam bi altyapısı olan adam gibi bişey geldiğinde ttnet'in enayi müşterisi mi kalır ? sanmam şuan 8mb lık internetim var ama toplam DL 10 kbps geçmiyodur... Allah belanı versin türk telekom son dakika haberi: Takın kulaklıklarınızı skype 'dan konferans kuruyoruz. Benim skypekontör var aramayı ben yapıcam ttnet'e, topluca içimizi dökücez varmısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 caramel spoiler içinde olup olmaması önemli değil küfürlerin. Kalaylayacak başka bi yer bulsan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bak genelde napılıyor? TTye kafam girsin diyip geçiştiriyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar