küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 hız da sıkıntı yok da, bugün iki sefer gitti bağlantı. biri 10 dk falan sürdü, az önce de yarım dakkalık bir kesinti oldu. /ısparta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Pöff yine yavaşladı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Yurtdışı gg mi nedir yine Edit: Diil sanırım da, LoL'ün updater'ı kağnıyla yarışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 durup dururken bişi oldu yine. 1.5 aydır yardır yardır yardıran internet bi garip oldu bi anda wallbase de wallpaper bile açmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 gel git lere yine başladık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Yurt dışı şu anda çok iyi ama yurt içi çöktü. Tüm yurt içi sitelerde sorun yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://i55.tinypic.com/kn62c.png bu nedir ya. uydunet e geçtim yeni. hız da düşük gerçi 1 mbit aldık evde değilim hafta içi diye ama bu nedir. sinir oldum. download yapılmıyor. internetten indirmeden dandik şekilde dizi izliyim dedim olmuyor. hiç bişi olmuyor bu nedir. var mı uydunet kullanıp da böyle olan. nerede o çok iyi uydunet diyenler. bu resimle kafalarına vurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Aynı problem bende de var. Saat 13:00 de başlayıp gece 00:00 da son buluyor benim işkencem. 5mbit var fakat gel görki yalan. Superonline adsl abonesi olucam sanırım bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yurtdışına bişey mi oldu gene youtube gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 2 gündür bişeyler oluyo da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 barbu said: http://i55.tinypic.com/kn62c.png bu nedir ya. uydunet e geçtim yeni. hız da düşük gerçi 1 mbit aldık evde değilim hafta içi diye ama bu nedir. sinir oldum. download yapılmıyor. internetten indirmeden dandik şekilde dizi izliyim dedim olmuyor. hiç bişi olmuyor bu nedir. var mı uydunet kullanıp da böyle olan. nerede o çok iyi uydunet diyenler. bu resimle kafalarına vurucam.aynı problemi yasıyorum download olmuyo oyun pingleri cok kotu youtube dan bi video izliycem diye 22 dk bekliyorum falan filan aynen 1 mbit baglantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 http://www.speedtest.net/result/1316193178.png dün filan 950 ile indirdim torrentdan arttı hızım resmen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bi 10 gun once 4mbit olan hiz 4600 falan oldu. o zmndan beride pinglerim 30 ms artmis durumda. 78 li ip den baska biseyde alamiorum tuketti baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Of internet yerlerde yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 site mi kasıyor net mi dandik çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Miraul said: bi 10 gun once 4mbit olan hiz 4600 falan oldu. o zmndan beride pinglerim 30 ms artmis durumda. 78 li ip den baska biseyde alamiorum tuketti baya hizi eski haline cektim duzeldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 dün fs den dosya çekerken jd ile 1mb+ gördüm, gözlerim yaşardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bugün bi acayip internet, 800-830k max indirmem gerekirken 1.1 mb ile dl yapıyorum baya bi süredir. şikayetçi değilim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yurtdışı fena ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 haziran 1 de uydu nette düzeltme yaptıklarından beridir fena benim net. düzelmedi gitti. ama bugün daha bi leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ankara'da internet sorunu yaşayan var mı? yağmurdan mı oldu bilemem ama sayfalar yavaş açılıyor, anlık kopmalar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ben Quicknetliyim 2008 den beridir. Ama işyerindeki 4 mbit ile evdeki 10 mbit arasında bir fark göremiyorum nedense DL/UP bakımındanda. işyerindeki 4 Mbitte 1.1Mb DL yapıyor evdeki 10 Mbit te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Uydunet son 1 haftadır çok kötü. (İst/Beylikdüzü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bu akşam internet çok kötü, feci delay var. acaba yurtdışı çıkışları mı nanay oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar