Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Bu ne yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Özel birşey mi var bugün? Adil kullanım zımbırtısı resmen başlayacak mıymış peki yada resmen başladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 uydunet de yari yariya bi yavaslama var sanki ozellikle yurtdisinda uploadda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Toledor said: Özel birşey mi var bugün? Adil kullanım zımbırtısı resmen başlayacak mıymış peki yada resmen başladı mı? kimde adil kullanım başlıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 uydunet 1 haftadır televizyonla beraber pat diye gidiyor geceleri. yer: izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 dasaaa said: Toledor said: Özel birşey mi var bugün? Adil kullanım zımbırtısı resmen başlayacak mıymış peki yada resmen başladı mı? kimde adil kullanım başlıyormuş? http://www.ttnet.com.tr/2011-bireysel-paket-duzenlemeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi 1mbit, 2mbit ve 4 mbit paketleri kapatılacaktır diyo. yeni kullanıcı almayacaklarmış bu paketlere. herkese 55 tl'ye 25gb kotalı net he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 e zam geliyor yani? 49 TL yerine 55 TL ödeyeceğiz. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Aslında adil kullanım artmış. Hız da 1 mb ye çıkmış. Tabi zamda kaçınılmaz olmuş. Sürünüyor yurt dışı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Tam gece yarısı vanayı kapattılar tamam yeter artık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 türk insanı buna layık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 $u an sikinti var mi herkeste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 zamunda kayık bende, pati de geldi gitti birşeyler oldu ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 eeet gitti geldi. yurtdi$i coktu geldi sanki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 çağrı merkezleri gene patladı. mal herifler. türkiye de işsizlik varken bukadar bedavaya para kazanıyorlar işte. mallık bizde tabi halk olarak. sesim kısıldı ulan telefonda bağırıp çağırmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLiDoLuChiLgIn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 hahah cahilin sesi kısılana kadar çıkarmış asdkfjad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AldouxHuxley Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 aradan baya bi yıl geçti, progress diye bişey yokmu hala tt'de ? yurtdışındaki bütün servis sağlayıcıları o kadar iyi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hacım telefonda bizi salak yerine koydukları için ben artık aramıyorum şerefsizleri.. Adama netim kopuyor diyorum "hmm hattınız desteklemiyordur o zaman dur ben onu bi 2ye çekeyim, hıııııh şimdi kopmaz" bu çağrı merkezi dedikleri şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 mani said: çağrı merkezleri gene patladı. mal herifler. türkiye de işsizlik varken bukadar bedavaya para kazanıyorlar işte. mallık bizde tabi halk olarak. sesim kısıldı ulan telefonda bağırıp çağırmaktan. 444 0 375 meşgul çalıosa 216 444 0 375 falan dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 8mb alıyorum hız olarak, torrentlerde 850 falan ama hollanda serverından 300-400 arası çekiyorum. daha da düşüyo bazen. yurtdışı hala ölü telekomun bizlere hediyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Yeni yılın ilk sıkıntısını çekiyorum şuan, ne bir video yükleniyo , ne oyun oynanyıor ( fifa11 işkence oldu ) Atlıyım böyle 8mbit'e de , ADSL ine de , 2+ ına da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Son 1-2 senedir en iyi ihtimalle 90-100ms den aşağı oynayamadığım FPS oyun serverlarında şimdi 60-70ms ile oynuyorum. Son 1 aylık sürünme mi saymazsak bir anda TTNET'e kanım ısındı. Herkeste böylemi, yurtdışı çıkışlar mı arttı yoksa o zamlardan sonra internet kullanıcısı mı azaldı noldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ShadowFax said: mani said: çağrı merkezleri gene patladı. mal herifler. türkiye de işsizlik varken bukadar bedavaya para kazanıyorlar işte. mallık bizde tabi halk olarak. sesim kısıldı ulan telefonda bağırıp çağırmaktan. 444 0 375 meşgul çalıosa 216 444 0 375 falan dene dediklerine göre sistem göçmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 şu an bi ölülük mi var ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 alp er tunga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar