Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Ya herkez ttnet den yakinip yokmu smile, vs.. kullanan demis .Anlasilan baska servisleri kullanan cok az.Soyle aramizdan bi kac kobay gecsede sonuclari iletse bizde ona gore akin etsek o servise.

Gerci ben torrentin dl hizindan cok memnunum.Tek derdim wow la.Yani avrupadaki bebe 60ms le oynarken ben daha fazla odeyip 300 ile oynamak istemiorm. Bununda sebebini anliyabilmis diilim gerci. Yani torentde nasil super hizla film indirirken wow rezalet olur?Wow upload da, bizim upload hizi filanmi dusuk?
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsi TTNET in altyapısını kullanıyor ( SOL Fiber hariç tabi ) ne fark edecek smile'mış cartmış curtmuş geçmek. Yurtdışı çıkışlarında bir problem olduğu da açık. Speedtest, Pingtest sitelerinden test yapayım diyorsunuz sitenin sizle dalga geçmediği kalıyor bir..

En son hal böyle olduğunda TTNET yeni birşeyler icat etmiş onu deniyorlardı. Ondan sonra da internet kullanan herkes ktunnel gibi siteleri populer etti, DNS değiştirmeyi öğrendi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim sorunum yurtdışı ıvır zıvır değil artık. 8mbit bağlantıyla hız testi yapıyorum 0.100mbps çıkıyor. böyle kıpkırmızı oluyor suratım sinirden.

30dk önce aradılar sorununuz giderilmiş doğruluyormusunuz diye. Evet dedim giderilmiş sağolun. 30dk geçmedi gene eski haline döndü. Arıza kaydı bırakmak için bi daha aradım gelen cevap şu.

"Çağrı merkezi sistemlerimizde sorun olduğundan bilgilerinize ulaşamıyoruz o yüzden arıza kaydı alamıyoruz lütfen daha sonra tekrardan arayın."

Böyle bir an yukardan bi ışık huzmesi insin beni anında yok etsin falan istedim. Spontaneous human combustion vakalarından biri olmama az kalmıştı. Ne yapayım şimdi ya gerçekten. Akıl almaz birşey. Smile , Superonline a falan geçsem belki daha az parayla aynı eziyeti çekerim, belki çağrı merkezleri çıldırtmaz belki daha felakettir bilemiyorum. Ama anlatamam çektiğim eziyeti, içinde bulunduğum durumu.
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:

Ya bir sokak yukarı taşındım, eskiden bir sorun yoktu şimdi uydunet sapıttı. %58 packet loss var, bakım var diyorlar ama herkeste böyle anormallik var mı kablo kullanan ?

Edit : Download - upload, ping değerleri normal, modem bağlantı değerleri normal, sadece packet loss anormal bende.

uydunet kullanıyorum bende ama bir sorunum yok bu sıralar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...