FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ya herkez ttnet den yakinip yokmu smile, vs.. kullanan demis .Anlasilan baska servisleri kullanan cok az.Soyle aramizdan bi kac kobay gecsede sonuclari iletse bizde ona gore akin etsek o servise. Gerci ben torrentin dl hizindan cok memnunum.Tek derdim wow la.Yani avrupadaki bebe 60ms le oynarken ben daha fazla odeyip 300 ile oynamak istemiorm. Bununda sebebini anliyabilmis diilim gerci. Yani torentde nasil super hizla film indirirken wow rezalet olur?Wow upload da, bizim upload hizi filanmi dusuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Hepsi TTNET in altyapısını kullanıyor ( SOL Fiber hariç tabi ) ne fark edecek smile'mış cartmış curtmuş geçmek. Yurtdışı çıkışlarında bir problem olduğu da açık. Speedtest, Pingtest sitelerinden test yapayım diyorsunuz sitenin sizle dalga geçmediği kalıyor bir.. En son hal böyle olduğunda TTNET yeni birşeyler icat etmiş onu deniyorlardı. Ondan sonra da internet kullanan herkes ktunnel gibi siteleri populer etti, DNS değiştirmeyi öğrendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Turksat kablodan sms geldi şimdi, bu gece 1:00 - 7:00 arasında "iyileştirme çalışmaları" yapacaklarmış, internet gidebilirmiş. fingers crossed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ya benim sorunum yurtdışı ıvır zıvır değil artık. 8mbit bağlantıyla hız testi yapıyorum 0.100mbps çıkıyor. böyle kıpkırmızı oluyor suratım sinirden. 30dk önce aradılar sorununuz giderilmiş doğruluyormusunuz diye. Evet dedim giderilmiş sağolun. 30dk geçmedi gene eski haline döndü. Arıza kaydı bırakmak için bi daha aradım gelen cevap şu. "Çağrı merkezi sistemlerimizde sorun olduğundan bilgilerinize ulaşamıyoruz o yüzden arıza kaydı alamıyoruz lütfen daha sonra tekrardan arayın." Böyle bir an yukardan bi ışık huzmesi insin beni anında yok etsin falan istedim. Spontaneous human combustion vakalarından biri olmama az kalmıştı. Ne yapayım şimdi ya gerçekten. Akıl almaz birşey. Smile , Superonline a falan geçsem belki daha az parayla aynı eziyeti çekerim, belki çağrı merkezleri çıldırtmaz belki daha felakettir bilemiyorum. Ama anlatamam çektiğim eziyeti, içinde bulunduğum durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 LathspeLL said: Turksat kablodan sms geldi şimdi, bu gece 1:00 - 7:00 arasında "iyileştirme çalışmaları" yapacaklarmış, internet gidebilirmiş. fingers crossed. direk kesinti olacaktır demişler bana gelen mesajda. ben diyorum ki gece 12de gider sabah 9 da gelir kendimi ona göre ayarlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 2 gündür saat başı bi gidiyor net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 "Çağrı merkezi sistemlerimizde sorun olduğundan bilgilerinize ulaşamıyoruz o yüzden arıza kaydı alamıyoruz lütfen daha sonra tekrardan arayın." Şu olayı bana 5 gündür diyolar, her aradığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 adsl mi kablo mu bunu diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ben! :S (başlığa hitaben cevap.) TTNET ADSL kullanıyorum ayrıca. Nedeni ne bilmiyorum ama internetim müthiş bu aralar :D Edik aha bu da şu andaki sonuç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 benim de yavaş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 2 gündür sürünüyorum nereye ping atsam speedtest yapsam 500ms in altında çıkmıyor. Adam gibi oyun oynayamaz, stream yapamaz oldum of off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Anadolu yakasinda bazi bolgelerde calisma varmis. Benim kablonet yattara sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Dün cep telefonuma mesaj gelmişti Turksat'tan, 24 Aralık 2010 gece saat 1 ile sabah 7 arasında çalışma var internet kesilcek diye de, şu an da mı devam ediyo sorun? Evde değilim şu an ve ADSL var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Dun aksamki calismanin disinda bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 az önce yurtdışı vanasını kıstılar bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 benimde adsl 2 gündür iptal direk.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 4mbit internetim 0.52mbps olarak gözüküo speedteste istanbulu pingledim. thanks ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 quiknet fena öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ya bir sokak yukarı taşındım, eskiden bir sorun yoktu şimdi uydunet sapıttı. %58 packet loss var, bakım var diyorlar ama herkeste böyle anormallik var mı kablo kullanan ? Edit : Download - upload, ping değerleri normal, modem bağlantı değerleri normal, sadece packet loss anormal bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 abi internet acayip yavaş dün 950 kb ile dosya çekerken bugun 70 üstüne çıkamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sunthewhich said: Ya bir sokak yukarı taşındım, eskiden bir sorun yoktu şimdi uydunet sapıttı. %58 packet loss var, bakım var diyorlar ama herkeste böyle anormallik var mı kablo kullanan ? Edit : Download - upload, ping değerleri normal, modem bağlantı değerleri normal, sadece packet loss anormal bende. uydunet kullanıyorum bende ama bir sorunum yok bu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Ne garip bi ülkedesiniz lan. 3 senedir tek bir yavaslama, tek bir baglanti sikayeti, yavasliktan yakinmak gibi dertleirm olmadi. Iyilestirme calismasi ne ya haahah. Bide bu "yurtdisi cikislarinda sorun var" diyince biri aklima "damar damar üstüne gelmistir" lafi geliyo nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bugün can çekişiyor ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 şu an çok saçma lag var wow'da 2320ms noluyo lan. zaten uydunette bikaç aydır çok fazla lag oluyo hiç memnun değilim, bugün iyice sapıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar