BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 CusTodeM said: youtube açılıyor rahat rahat ama oyunlar vs açılmıyor bi tatilide oyun oynıyalım dedik sınavlardan sonra. aynen ya. milletin feysboku giriyor bizim kınayt girmiyor anasını satim. dns falan değiştirdim olmadı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Bir anda pat diye gitti internetim, bir daha da bağlanamadım. İşin enteresan kısmı, notebookumla evdeki bağlantıma bağlanabiliyorum ama masaüstü bilgisayarımla internete ağlanamıyorum :/ Nasıl bir sorun notebookla internete bağlanıp asaüstümle bağlanmamama sebep olabilir, yardımmmm edinnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Heryerde open dnsi kapatın vs diyor ama ben onu da kullanmıyorum şu nida mıdır nedir onla host dosyasını değiştirmiştim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 arkadaslar dnsleri ve ip yi otomatik olarak secerseniz sorun yurticinde cozuluyor ve kısmende yurtdısında ama her ulkeye erisim saglanamıyor su an ozellikle amerikaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yurdun interneti bile malladı, noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 abi durum çok fena şu anda. rezillik resmen. yine bişiler kabloları kemirdi heralde... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 açılmayan sayfa yok yaw baya iyi internet bugün, http://www.speedtest.net/result/1030222257.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 dnsleri otomatik yapınca yurtiçi geziniyor ama dışarısı patlak hakkaten... ulan ne biçim ülke ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 dnsleri otomatik yapınca yurtiçi geziniyor ama dışarısı patlak hakkaten... ------------------------ nankorluk yapma ya buda olmasaydı :) polyanna okumadınmı hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Yaşasın TTNET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Şunu anlamıyorum bak: massively.com'a girebiliyor ama zahmet edip x bir oyunun ".com" uzantılı sitesine bağlanmıyor. Anlayan varsa bu garibe bir anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 http://www.ultrareach.com/ şu çözdü bende. açılıyor siteler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ttnet abv. gerçekten versin ama. böyle bi yerlerinden cıksın. çok kötü taklaya gelsinler. bu ne lan? nasıl bir net bu? başaramayacaksanız başaramıyoruz deyin bari. arıyacağım şimdi modem ışığımı soracak çok bilgili ttnet çağrı merkezi personeli. sonra diyecem ki ışık yanıyor (sırf bunu atlasın diye) benden hız testi isteyecek. speedtest.net'ten test yaptıgımı söylenice " O ne ki biz bilmeyiz onu. sen git ttnet'inkini yaptır" diyecek. eğer ben buna " aaa evet, ttnet'inkinden de yaptım. Fakat hala problemi" demezsem arıza kaydı almayacak. Ardından arıza kaydı aldıktan sonra "Bilgisaarınızı ve modeminizi sakın kapatmayın" diyecek. tekrar tekrar abv diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 düzeldi saldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 cagri merkezinde bile sorun varmis adamlarin. saat 5'ten beri yok net bende. resmen tum islerimi engelledi serefsizin evlatlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Aradim once. Bi kizcagiz cikti. Anlattim derdimi, dedim ki yurt disi baglantilarinizda sorun var, ozellikle bulundugum bolgede durum cok kotu. Iskence cekiyorum 10 gundur. Cozebileceginiz bir durum mu ? Var midir yapilacak bir sey ? Bakalim dedi, rutin kontrollere basladi. DNS'lerimi sordu. Alakasi yok hizimla dedim. Var diye diretti ve cenemden nasibini aldi. Once DNS'in ne oldugunu anlattim uzuuuunca. Sonra yaptigim test'leri anlattim arkadas. Ondan sonra neden sorunun bende degil onlarda oldugunu acikladim. Kiz kitlendi kaldi. Sonra baya bi bekletip biz sizi arariz dedi kacti. Insallah arayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 modeminizin isıgı yanıyor mu diye sordu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Yok o kadar inmedik neyseki. Sadece modeminiz bagli ve erisiminiz var deyip kendi kendine onayladi. Bir de ttnet'in sayfasinda hiz testini yaptirip "bakin iste normal" diyecekti ki "yurt ici zaten normal yurt disi sorunlu, yurt icindeki sunucular ustunden yapiyorsunuz bu test'i takip edebiliyorum verinin nereden geldigini" deyince yuttu onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ahahah helal olsun abi laf yetistirebildiysen ben de bi kac defa anlatmaya calıstımda durumu,robot gibi sürekli aynı seyleri tekrarlıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ben artık ttneti aramıyorum prensip olarak. Çok sıkılırsam monoloğa giriyorum kendimle. Modemin ışığı yanıyor mu? Hmms yanıyor, ginede kapatıo 10-15 sn sonra bir daha açayım. Hmm hala aynı yavaşlıkta. . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yurtdışı yine patladı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Benim de net gitti fmgh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 an itibariyle felç. ankara. fkfkfk................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Soimyr said: ben artık ttneti aramıyorum prensip olarak. Çok sıkılırsam monoloğa giriyorum kendimle. Modemin ışığı yanıyor mu? Hmms yanıyor, ginede kapatıo 10-15 sn sonra bir daha açayım. Hmm hala aynı yavaşlıkta. . . . böyle üzerinde ışık olmayan bi modem var mı? onu sorduğunda "benim modemim X. ve bunda ışık yok" demek çok güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar