Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Bir anda pat diye gitti internetim, bir daha da bağlanamadım.
İşin enteresan kısmı, notebookumla evdeki bağlantıma bağlanabiliyorum ama masaüstü bilgisayarımla internete ağlanamıyorum :/

Nasıl bir sorun notebookla internete bağlanıp asaüstümle bağlanmamama sebep olabilir, yardımmmm edinnnnnn
Sosyal ağlarda paylaş

ttnet abv.

gerçekten versin ama. böyle bi yerlerinden cıksın. çok kötü taklaya gelsinler.

bu ne lan? nasıl bir net bu? başaramayacaksanız başaramıyoruz deyin bari.

arıyacağım şimdi modem ışığımı soracak çok bilgili ttnet çağrı merkezi personeli.

sonra diyecem ki ışık yanıyor (sırf bunu atlasın diye)

benden hız testi isteyecek. speedtest.net'ten test yaptıgımı söylenice " O ne ki biz bilmeyiz onu. sen git ttnet'inkini yaptır" diyecek.

eğer ben buna " aaa evet, ttnet'inkinden de yaptım. Fakat hala problemi" demezsem arıza kaydı almayacak.

Ardından arıza kaydı aldıktan sonra "Bilgisaarınızı ve modeminizi sakın kapatmayın" diyecek.

tekrar tekrar abv diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Aradim once. Bi kizcagiz cikti. Anlattim derdimi, dedim ki yurt disi baglantilarinizda sorun var, ozellikle bulundugum bolgede durum cok kotu. Iskence cekiyorum 10 gundur. Cozebileceginiz bir durum mu ? Var midir yapilacak bir sey ?

Bakalim dedi, rutin kontrollere basladi. DNS'lerimi sordu. Alakasi yok hizimla dedim. Var diye diretti ve cenemden nasibini aldi.

Once DNS'in ne oldugunu anlattim uzuuuunca. Sonra yaptigim test'leri anlattim arkadas. Ondan sonra neden sorunun bende degil onlarda oldugunu acikladim. Kiz kitlendi kaldi. Sonra baya bi bekletip biz sizi arariz dedi kacti.

Insallah arayacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok o kadar inmedik neyseki. Sadece modeminiz bagli ve erisiminiz var deyip kendi kendine onayladi.

Bir de ttnet'in sayfasinda hiz testini yaptirip "bakin iste normal" diyecekti ki "yurt ici zaten normal yurt disi sorunlu, yurt icindeki sunucular ustunden yapiyorsunuz bu test'i takip edebiliyorum verinin nereden geldigini" deyince yuttu onu.
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

ben artık ttneti aramıyorum prensip olarak. Çok sıkılırsam monoloğa giriyorum kendimle.

Modemin ışığı yanıyor mu?

Hmms yanıyor, ginede kapatıo 10-15 sn sonra bir daha açayım.

Hmm hala aynı yavaşlıkta.

.
.
.

böyle üzerinde ışık olmayan bi modem var mı? onu sorduğunda "benim modemim X. ve bunda ışık yok" demek çok güzel olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...